Zalgiris captures Lithuanian crown for sixth straight season 6

Zalgiris Kaunas blasted Neptunas Klaipeda 97-70 to win the Lithuanian League championship for the sixth straight season.

Jerome Randle led six Zalgiris scorers in double figures with 16 points and 7 assists. Brock Motum added 13 points, Renaldas Seibutis scored 11 and Martynas Pocius, Robertas Javtokas and Paulius Jankunas had 10 each for the winners.

Neptunas led 14-15 midway through the first quarter before Zalgiris went on a 27-2 charge that bridged the opening two quarters to take control for good.

The difference stood at 54-31 at halftime and Neptunas never threatened in the second half.

Daniel Ewing scored 19 and Martynas Mazeika scored 11 in defeat.

Comments

  1. Valio valio valio!!!

    Vienos gražiausių šio sezono rungtynių

  2. Šaunuoliai čempionai

    Visus su puikia pergalia ir eiliniais čempionu žiedais.

  3. Darius

    Džiaugiamės pergale ir pirma vieta, taip pat bravo Neptūnui už kovą pusfinalyje ir finale, nors į finalą jie atėjo pavargę. Na o komandos vadovai, tikiuosi, pasimokys iš klaidų ir nepripirks kitam sezonui hanlanų arba sunkiai pažaidžiančių pavardžių. Turime keletą gerų žaidėjų, žalgiriečių, kurie perduos komandos dvasią kitiems, tai apie juos ir reikia lipdyti komandą. Sėkmės vasaros darbuose :)

  4. gintaras

    su pergale!!! saunuoliai!!! palinkesiu kita sezona,bent perlipti top 16,,linksmai pasvesti

  5. VISUS

    su pergale, gaila kad tiek mazai cia rasote , bet tiek to , dziaugiames, paskutines rungtynes buvo tur but geriausios si sezona, visi atsigavo. o i sekancio sezono top 16 jau pakliuvom, palinkeciau pakliuti i top 8 , tai butu geriausia dovana sirgaliams.

  6. Laimis

    Sveikinimai Žalgiriui iš Vilniaus!