The greens get the first win of LKL season 9

Zalgiris Kaunas gave the fans what they deserve in the first home game of the season. Kaunas team played with high intensity and defeated Juventus Utena 90:70 (21:29, 24:11, 16:21, 29:9) at Zalgirio arena.

The greens started off poorly in defense allowing Juventus to be ahead after the first quarter – 21:29.

The second period was a different story. Zalgiris players were more focused while defending and managed to gain the lead before halftime (45:40).

The LKL champions started the second half with great offense and were up by double-digits at one point, but Juventus scrapped their way back by the end of the period – 61:61.

Zalgiris played an exceptional final quarter and gave the whole arena something to cheer on. The greens triumphed – 90:70.

The newcomers of Zalgiris led the team in this match – Kevin Pangos scored 22 points, Antanas Kavaliauskas got 12 and Leo Westermann ended up with 10.

Arminas Urbutis scored 23 for Juventus Utena, Jamar Diggs got 13.

Comments

  1. Kur

    Tie kritikai su skubotom išvadom? Tikriausiai nežiūrėjo :D

  2. zalgiris

    Na sarui turetu neraminti pirma puse kaip pradedam nesusikaupe tiek su lietkabeliu tiek su juventus

  3. zalgiris

    Dziugu kad siemet turim metiku sublizgejo pangos uzmete juventus

  4. Darius

    Juve siemet susikomplektavo blankiai, 3 negriukai ir vos pora pazaidzianciu lietuviu. Nieko is Utenos nebus. Taciau kazkokiu budu sugebame jau 1 kelinyje paleisti i prieki net tokia komanda ir net 16 tasku. Pirmam keliny Zalgiris atrode kaip musmiriu uzede.
    Siaip nesikabinu prie teiseju, bet uz vakar teisejavima is jaseviciaus reiketu atimti svilpuka. Arba jis aklas, arba Zalgirio nekencia ir ta demonstruoja atvirai

  5. Virginijus

    Šį syk ne apie rungtynes parašysiu. Apie tai kas vyksta prieš jas. Taigi – vyksta pasaulinis Žalgirio fanų surašymas, jie kviečiami aktyviau palaikyti komandą ir visaip kaip jai padėti. Suprantu, tai šventas kiekvieno, save laikančio krepšinio siragliumi reikalas. Tačiau kodėl tuomet, kai aš sumokėjęs 300 eurų už metinį abonementą (kitaip sakant – suteikęs beprocentį kreditą už ne iki galo aiškų rezultatą), ateinu prieš gerą pusvalandį į pirmąsias sezono rungtynes ir turiu laukti milžiniškoje eilėje (nes veikia tik 6 iš 18 praleidimo vartų). Išdidus už šį reikalą atsakingas vaikinas į mano klausimą atsako itin lakoniškai – “reikėjo ateiti prieš valandą”. O ką turėčiau veikt atėjęs? Lakt brangų alų besiklausydamas nežinia iš kokio kaimo pakviesto “didžėjaus” parinktų bumčikų? Ir kodėl tuomet greta pagrindinių vartų dirbantys “Audi klubo” abonementą turinčius lankytojus aptarnaujantys žmonės dykinėja, nes pro jų saugomus vartus praeina 100 kart mažiau sirgalių? Gal “audistai” yra labiau verti tikro sirgaliaus statuso, nei likę? Ar tai, kad jie sumokėjo daugiau eurų yra akivaizdus ištikimybės ir pasiaukojimo Žalgiriui įrodymas, tuo pačiu pažeminantis visus kitus? Suprantu, areną valdantys taupo ir tai pagirtina savybė. Bet kodėl tuomet jie spausdina beverčius, tačiau itin geros poligrafinės kokybės “pasus” ir dalina juos abonementų sąvininkams, vietoj to, kad labai pigiai ir paprastai tą patį galėtų atlikti šiuolaikinėmis informacinių sistemų technologijomis? Juk abonemetinės kortelės yra skenuojamos ir visa informacija gali būt laikoma duomenų bazėse. Spėju, kad arenos biurokratų argumentai greičiausiai susives į tai, kad jie neva nori išlaikyti arenos rentabilumą. Puiku! Bet tik tuomet nepūskit mums arabų, kad jums kievienas sirgalius yra brangus.

  6. Darius

    Sutikciau stoveti tokiose eilese kaip vakar, jei tai padetu atsikratyti Javtoko. I rungtynes einu ziureti ne cirko

  7. eiles

    Na as manau nebereikalo vakar buvo eiles kai pirmos namu sezono runktynes ir kas su naujais abonementais galbut uztruko eilese

  8. Ir

    Motumo, javtokas nors užtvaras pastato geras, geriau bandytu vokieti toj pozicijoj

  9. *

    dar reikia pastatayti vieta , ta ,,begalvi ,liliputa,, L.Lekaviciu,kai jis kamuoli paima,zaidimas staigiai sustoja,laksto,kaip raitelis be galvos ,nesamones daro,gauna blokus,palindes po kase cirkus krecia,paso laiku neatiduoda,perlaiko kamuoli,skyle gynyboje,kaip ir Motumas,tryna kamuoli ,praranda,jau geriau bandyti Zalgirije jaunus….