Unics erases 11-point deficit to win in Kaunas 38

Unics Kazan produced a big, late comeback to claim a vital 80:88 road win at Zalgiris Kaunas and tie the Lithuanian champs with a 5-9 record.

The visitors trailed by 11 points with just 10 minutes remaining, but the potent combination of Keith Langford and Art Parakhouski, who finished with 26 and 24 points respectively, inspired a huge fourth-quarter performance from Unics to surge to victory. There were also big contributions from Quino Colom with 15 points and 8 assists, while Kostas Kaimakoglou added 13 points, 6 assists and 6 rebounds.

Zalgiris was paced by Paulius Jankunas with 21 points, with fellow big men Antanas Kavaliuaskas and Brock Motum adding 14 and 11 points, respectively.

Parakhouski scored the first 4 points, and soon combined with Colom to add to the lead before Langford got in on the act to give Unics an early double-digit advantage. Zalgiris responded and Motum nailed a triple to end the first quarter at 19:23.

Unics started the second quarter with a 0:5 run, but then it was all about Jankunas, who scored 9 points in an 11:0 tear to give Zalgiris its first lead. The teams traded baskets for the remainder of the first half as Langford kept the visitors close, but Kevin Pangos netted a quick pair of triples to give Zalgiris a 46:43 halftime advantage.

Jankunas added 6 more points after the break and the hosts extended the lead to double figures with a triple from Lukas Lekavicius – 69:58.

But then came the Unics fightback. Kaimakoglou scored the first 5 points of the final quarter, Parakhouski soon added 4 and Orlando Johnson’s triple sent the visitors ahead, before Langford scored 7 points in the final three minutes to secure the 80:88 win.

Comments

  1. samoelis

    jankunas kaip

  2. Donata

    Dal ba jo bas tas Jasikevičius. Mato kad musiškiai sustojo bet minutės neima.

  3. R

    Ir mane Jasikevičius nuvylė.

  4. Garasc

    priezastis viena – nenusiteikimas.

  5. Darius

    Rungtynes vyksta 40 min, ne 30. Jei zalgirieciai nezino sito, reikia jiems pasakyti. 30 min pazaide ir 4 kel isejo durniu volioti. Patys save nusibaude, gali dabar patys sau pasakyti aciu ir pasiploti.

  6. Tomas

    Tai musu-sirgaliu tiesiog negerbimas…………..GEDA ZALGIRI

  7. Mindaugas

    Po tokiu rungtyniu 4 kelinio geriausia mintis, kokia gali kilti – kam nors padovanoti abonementa likusiai sezono daliai. Tik blogos nuotaikos dovanoti kitiems nesinori.

    Dar ko 100% nesinori, tai grizti i arena ir vel ziureti derini “imk Lekaviciau ir mesk, esi Jordanas’ . Jau 2 rungtynes is eiles toks vyko per lemiamus, 4 kelinius.

    Kodel leista kazkokiam A. Parahuskiui imesti 10 is 11 metimu, kodel pries ji gynesi zemesni zaidejai, kodel Javtokas, rimtai pataises reikalus pirmo kelinio pabaigoje nezaide tada, kai labiausiai reikejo – tik Dievas, zino. Kadangi tokius protus ir toki krepsini dave pries Kaledas, matyt taip reikejo.

    (ir tai geriausia, ka imanoma parasyti apie sias rungtynes)

  8. nusivyles

    kaip buvo Saras raitelis be galvos,taip ir liko,jis susiko rungtynes beveik laimetas su….,tas nykstukas jam ne Zalgirije zaisti eurolygoje,L.Lekavicus grybu grybas gynyboje,jam pastato sienele,jis lieka uz nugaros varzovams,strakalioja,krenta,puolime nevaldo komandos,meto lempas,kam Valinska leisti,kai jis LKL nieko neparodo,R.Javtokas butu suloses pries A.Parachouski, o reikejo prancuzui L.Westermannuiir K.Pangosui leisti,po trecio kelinio +11,po idiotisko Saro vadovimo-30,kokie gali cia buti eksperimentai,K.Langordas parode Sarui ,kad tik NKL tiktu i trenerius,susiko nuotaika pries sventes….

  9. a. a.

    “rūbinių liūtas medinis žlobas jabtokas NUOSTABIAI (!!!) pakilo nuo suolo” … :))))))))))))))))))))))

  10. Darius

    Nesusilaikysiu nepagyręs gynybos liūto Seibučio. Su didžiuliu entuziazmu ir susižavėjimu tenka stebėti jo šiemetinį pasirodymą Eurolygoje, kur jis, ištikimas sau, jau šeštas rungtynes šį sezoną sužaidžia į minusą, o jo dengiamas žaidėjas daro ką nori, kaip nori ir kada nori. Seibutis taip puikiai dengė Langfordą, kad jį į kairę ir į dešinę baudavo komandos draugai. 11 kartų žalgiriečiai baudavo Langfordą, nes neįgalusis gynyboje Seibutis niekaip nesugebėjo apsiginti. Stengėsi Seibutis, 2 sykius vožė Langfordui, rungtynių pradžioje bandė net žodžiais prieš Langfordą kovoti, sako, kad pasigyrė žmogui į ausį, kad yra patvarkęs Langfordo mamą ir sesę. Supyko Langfordas, norėjo vožti Seibučiui kaip Zinedinas Zidanas, net techninę įsiutintas Seibučio užsidirbo. Štai koks puikus krepšininkas Seibutis. Gynybos liūtas. Atakose Seibutis mąstydavo apie gynybą, į puolimo reikalus jis nesikiša. Jam juk patikėta gintis ir už tai mokama alga. Didelė. Šimtatūkstantinė. Štai Langfordą žalgiriečiai per 1 rungtynes baudavo 11 kartų. Žinote kiek kartų varžovai baudavo Seibutį ? 7 kartus. Puikus pasiekimas būtų, bet 7 kartus šitą gynybos liūtą varžovai baudavo per …… 14 ! rungtynių. Vat ir palyginkit. Langfordą per 14 rungtynių baudavo 95 kartus, Seibutį 7. Tai yra atsakymas, ką Seibutis veikia atakose. Nieko. Krapšto kiaušą. Dešinį pakrapšti, paskui kairį. Paskui galvoja, kurį dabar kiaušą krapštyt ? Dešinį ar kairį. Gal per vidurį ? Puikus žaidėjas. Iškelkime jo marškinėlius į arenos palubes. Ir to, kuris šitą nupirko.

  11. man

    tai keisti jus sirgaliukai zalgirio, kai laimejo turkijoje tai vos keli dziaugsmingi komentarai , atseit taip ir turejo buti , o va pralaimejo kai kazkodel turejo butinai laimeti ir pilat siuksles ant komandos, meskit tuos savo abonementus kuo greiciau ir nufilmave pasidalinkit kaip ismetat. Tarp kitko vakar ne vienas seibutis denge lagforda bet kakzodel iki baudu limito denge be kontakto ir leido daryt ka nori. AS ju neteisinu , zaide sudinai , ir dar labiau pikta kai zvezda ir bambergas sugebejo taip grandus sudauzyt. Matyt po turkijos nesugebejo susikaupt ir manau jimes patiems tikrai sunkiau negu mums.

  12. Darius

    Ne vienas tas nevykėlis dengė Langfordą, tas taip, nes nevykėlis toks tuščias, kad už jį jau ir gintis turi kiti. Ulanovą pastatė dengtis, bet jis per lėtas. O kas Parahuskį dengė ? Išvis nejudrus centras, prieš tokį Javtoką pastatyk ir tegu stovi. Čia detalės. Nėra paaiškinimo, kaip 4 kėliny 2 min abi komandos neįmetė į krepšį, Žalgiris tai išvis vien klaidas darė, o tada per likusias 8 min Unics sumetė 30 taškų. Čia jei palygintume su mūšiu, kovoja 2 armijos viena prieš kitą, viena jau perlaužia mūšį, tada išsigąsta, kad gali laimėti ir prasideda panika, pradeda bėgti. Tie buvę jau sumušti net nesusigaudo kas vyksta, o kai susigaudo, puola smagintis kaip aklai vištai grūdą radę.

  13. Darius

    Tokių 4 kėlinių normali save gerbianti komanda sužaisti negali. Visą žaidimą kontroliuoja, staiga nustoja žaisti, supanikuoja visi, pasimeta ir per 8 paskutines min gauna 30 taškų į savo krepšį. Jau sumuštas Unics buvo, tas pats Langfordas buvo pavargęs, kelis metimus iš eilės prametė, sėdo ant suolo, todėl tereikėjo ramiai sužaisti tą kėlinį. Ne, chaosą padarė, iš pradžių intrigą gražino, tada išvis į skudurus gavo.

  14. pries

    sitas rungtynes per apsilima buvo nelabai gera nuotaika apemus, nes uniksas pataike beveik viska, ir tai persikele i rungtynes, paprasciausiai buvo ju diena ir nepergeriausia mums, ne pirmas ir nepaskutinis kartas, linkiu kad sita skaudi pamoka leistu sisikoncentruot ir daugiau nesikartotu , geru svenciu visiems

  15. Jūs

    Kurie čia rašinėjate savo marazmus, tikrai negalite vadintis sirgaliais. Kai laimi, tai tada visi žalgiriečiai jums Dievai, kai pralaimi, tada jau visi blogi, ir treneriai ir žaidėjai ir vadovai. Tikri sirgaliai palaikys savo komandą ir nepils ant jos šūdo ir kai pralaimi komanda. Tokie, kaip jūs, kurie čia esate, ale specialistai, esate šūdo gabalai o ne sirgaliai… Ačiū, kad skaitėte.

  16. ne jus,mes visi Zalgirio sirgaliai

    visiskai teisinga kritika,pirma reikia pradeti su komplektavimo sparagomis isvadas daryti,komanda reikia staigiai stiprinti,saras ,kaip gersenis uz krapa,bet labai daro daug kliurku vadovavime,todel pralaimeta rungtyniu,kur Zalgiris galejo laimeti,matosi komanda silpnai fiziskai paruosta,daug broko zaidime,nera izaidejo normalaus,lekevacius strakalas-makalas,skeryciojasi gynyboje,praleidzia priesininka,jis ji palieka uz nugaros ,krenta,puolime ,trynakamuoli,pasa laiku neatiduoda,ar ne tam kam,zmogus buna laisvas buna,o paso nera,vistiek Pangosas geriau ginasi uz lekaviciu,prancuzas negali normaliai zaisti,kad saras su savo eksperimentaois isveda is ritmo,ir visa komanda,milaknis vakar buvo nulis,pasutinas teisingai jo atsikrate,tai kokia komanda,jeigu vienas zaidejas ja aplosia ir t.toliau,palik bedas ateiciai sutvarkyti.vsiems linksmu sveciu Zalgirio sirgaliai,tiek tie,kur fanatiskai pataikauja ir tie kritikuoja,lauksime Zalgirio pergaliu,skolu panaikinimo greiciau!!!

  17. gintaras

    reikia komandai sviezumo,1 ar 2 naujoku,kad pakeistu blogai zaidancius

  18. Vytautas

    Nesuprantu tu piemeniu komentatoriu.. Juk Zalgirio vyrai kovojo Stambule,tik kitos dienos vakare grizo namo… Tad jegu neuzteko rungtyniauti 4 kelini… Tad stai kokia pralaimejimo priezastis skystablauzdziai piemenys…/ Reikia myleti ir gerbti savo komanda,o nepilti pamazgas… Zodziu sudziai yra sudziai..

  19. Vyautui-sudagalviui

    Sudagalvi, gal nustebsi, bet unics zaidzia dar sunkesniu

  20. Vyautui-sudagalviui

    Tesiu. Taigi, sudagalvi, unics zaidejai irgi kovoja ir dar sunkiau. Dar daugiau keliauja nei Zalgiris. Rusija milziniska, jos cempionate zaisti tai ne i Prienus nuvaziuoti. Is Kazanes i Barselona ar Madrida nuskristi ilgiau trunka nei is Kauno. Ilgiau parskristi. Bet unics nesiskundzia ir zaidzia, o musu 4 keliny skysta po savim padare, jegu neliko atseit. Taip, sudagalvi ?

  21. _

    buvo klaiku ir apmaudu ziureti kaip is leto,beviltiskai buvo paleista jau rankose tureta pergale.turbut svesti pradeta jau po 3 kelinio,del ko visa komanda istiko paralyzius tiek puolime,tiek ginyboj

  22. tai

    ir palaikykit uniks , bamberga ar ka tik norit , ko lendat cia glorryhunteriai? Jusu vieta ten kur pergales , nesvarbu kokia spalva! Savo mylima komanda reikia palaikyti bet kokiu atveju ar jinai laimi eurolyga ar yra prie zlugimo kaip buvo neperseniausiai, niekas nieko si sezona nepirks ir papildymu jokiu nebus, as irgu noreciau kad koks rose atvarytu ar bent andersonas bet nusleiskit ant zems ir jei negalit apsikest kad zali pralaimi kartais tai kaip ir rasiau yra pilna komandu kurios kiekviena tura laimi, taigi pirmyn.

  23. Darius

    to tai. Štai kur sirgalius, štai pavyzdys. Jis visada palaiko, sekasi ar ne, žaidžia jie ar ne, tikras Motiejūno karys. Visada už. Niekada nekritikuos. Žinai, jei visi būtų tokie kaip tu, tai Žalgiris jau būtų NKL lygoje, visa laimė, kad daugelis sirgalių neleidžia nuleisti per dešimtmečius pakeltos kartelės ir reikalauja rimto atsinešimo į darbą, pergalių, girdi, pavadinčiau tešlagalvi, bet kadangi šventės ant nosies, susilaikysiu.

  24. liudnos kaledos

    Sunku dar atrodo patiket kad nelaimejom o taip butu buve gerom nuotaikom krepsininkams svest

  25. zalgiris

    Antradieni pergale nuostabi vakar sugadinom viska ar buvo pervarge nuo kelioniu kad neveltui prasta pradzia veliau pabudom 4 subyram nepirma karta dabar bus namie 4 kelinis bus neramus kaip sarui nuteikt ta prakeikta 4 kelini ir luka manau perlaike pabaigoi jei galejo pangosas zaisti

  26. Adis

    Norint daryti dideli pykšt, pykšt – reikia pinigų Tadai …

  27. tu darius

    esi ligonis , tau patologija , diskutuoti su tavim tikrai nera del ko ir nesiruosiu, man dofeni kaip tu mane pavadintum , tu silpnaprotis ir tavo isvedziojimai tokie patys, jau seniai cia rasineji , ligos istorija aiski – silpnaprotis.

  28. zalgiris

    Po nauju praverstu manau papildymas

  29. Darius

    Nepamirsk laikytis savo priesaiku, teslagalvi ir visada palaikyk Zalgiri. Geriausias karys yra besmegenis, gavo isakyma ir vykdo nesvarstes. Tu esi butent toks. Toks ir lik.

  30. Ne

    Tau silpnaproti patarinėti man, vargu ar ką nots izeisi čia rasinedamas, taškas

  31. Lksmu Švenciu!!!

    Sutinku su Dariumi,reikia butinai pastiprinimo,pinigu sako nera,jei nenupirks zaideju,tai P.Motiejunas su G.Rutkausku ziuredami i Nemuna,,,praplaus,, visam laikui,tie ,,varscikai,,kaip jie atsibodo,jie tik zlugdo kluba,Panevezio,,Lietkabelis,, padovanojo svente savo miesto sirgliams,ziurint tas rungtynes ,Zalgiris labai prastai atrodo,komandoje nera kam zaisti,Lrytas susistiprino,dar stiprinsis,Lietkabelis gerai atrodo,o Zalgiris tik vidutynybes,,kol dar laikas ,reikia stiprintis ir tegul tie ,,varscikai,,sudo nemala,jie nori padaryti pati prasciausia sezona Zalgirio istorijoje,gal laikas ponai dingti is Zalgirio,Saras kaip trenerisnepralosti beveik laimetu rungtyniu,tau Sarai ne super klubus treniruoti,o tik pradeti NKL kluba treniruoti,bet labai daug Motiejuno kariu-sikn….o Zalgiris skesta,valdomas tokiu d….

  32. Nu

    Jo, nera ka prdurti, kliedesiai nekomentuojami

  33. linksmu svenciu nebludink

    Kur tau nera kam zaisti jei vienam nepaaina kitas patraukia kiekvienose runktynese kitas lyderis motumas suzyba pangoso tritaskiai padeda vienose saras puikiai atlieka darba kitose ir pats susimauna ir ipac sumautas 4 kelinis zlunga

  34. bet ir saro 4 kelini klaidos

    Perlaikytas lukas jei buvo galima pangosa anksciau leist kad ir zaidejai jau strigo atakos ilgos langfordo neuzdengimas

  35. Darius

    Kuciu vakaras, bet : Zalgiris turi lyderi ? Kliedesiai. Kur buvo tas lyderis 4 kel su unics, jei jis yra ? Neturime mes lyderio ir tai yra didziausia komandos beda. Lyderiai buvo Andersonas, Dentmonas. Sitoje komandoje yra tik lyderiu padejejai, suzaidzia ir jie kartais, bet kai isties uzstringam, visi ziuri vienas i kita ir pasimeta. Nes nei vienas nera lyderis. Geri darbininkai, bet tik tiek. Geru svenciu

  36. kaledos

    Kai zaidem sporto halei su unics tai turejom lyderi nuo pirmu minuciu andersona kuris vede komanda i pergale bet tada ir milaknis daug prisidejo o kaip arenoi ir kitu pastangu neuzteko nors budavo tokiu runktyniu kad ir be jankuno svaraus indelio laimedavo

  37. Ro

    Neriaikia varyt ant Lekavičiaus. Jis geras įžaidėjas. Jūs žiūrite tik į klaidas. Žiūrėkit į jo statistika- nusileidžia tik keliems aukštaūgiams, o visus kitus gerokai lenkia.
    K.Pang 6 / L.Wester vos 4 “abu geri metikai” , A.Milak vos 2 “snaiperis” , Jasikevičius “geras tren” vakar susilygino su Krapiku “luzer”
    Kaltinti galiu tik vieną komandos narį – trenerį.

  38. Ro ir Darius

    Jūs abu esat daunai, kokių reta. Labai gaila, kad tokių urodų prigimdo pyzda… Nelaimingi jūs žmonės, oj nelaimingi…