Zalgiris loses after 19 wins in a row 46

Zalgiris Kaunas lost the second game in their LKL season so far. Once again, the greens felt short to BC Lietkabelis in Panevezys. It was an exciting Monday night for both teams’ fans, but in the end it was the city of Panevezys that celebrated. Final score – 77:79 (18:18, 19:26, 19:15, 21:20).

Both teams went head to head in the first quarter. Lietkabelis shot very well from deep and did not allow Zalgiris to go ahead. There were many lead changes, but at the end of the first the score was tied (18:18).

Zalgiris had trouble in the second period. Lietkabelis defense was very tough and their shooting just kept to improve. Therefore Panevezys team were able to gain a 7 point lead before the halftime (37:44).

Lietkabelis intensity was too much for Zalgiris in the beginning of the third quarter. Zalgiris just were not able to find their game and they suddenly had a 13 point deficit. However, after a couple of timeouts Kaunas team improved their defense ant started to move the ball better. The defending champions managed to cut Lietkabelis lead to just 3 points before the final period.

Things were looking good for Zalgiris in the beginning of the final quarter. Kaunas players were finally able to retake the lead and the crowd in Cido arena got silent. But Lietkabelis did not back down and forced a dramatic ending of the match. It was anybody‘s game, but in the end, Lorenzo Williams won it for Panevezys with a last seconds layup.

Lukas Lekavicius and Paulius Jankunas scored 14 for Zalgiris.

Ben Magden got 19 for Lietkabelis and Tadas Rinkunas added 15.

Comments

  1. .

    jei pralaimes,tai per seibuti

  2. Seibuti lauk

    Pralaimejo. Ar geda ? Nzn. Antras kartas jau ne atsitiktunumas. Gal jie specialiai, kad Panevezys butu antri, kad laikrascio neprisileistu ?

  3. fanas

    TAs Seibutis Kosmonautas visiškas ,inkaras totalus , Lekavičius irgi grybą pjovė aplamai jam kaip žaidėjui trūksta ūgio

  4. patys kalti

    Jei trecia kelini miegojo kai kabelis pirmavo 13 tasku paskiau pabunda per velai prasyko pabaigos

  5. zali padejo lietkabeliui

    Del antros vietos

  6. lauk tokia Zalgirio vadyba

    pralaimejo per Sara ir teisejus,moliniai vadybos asai ,Komandai skubiai reikia pastiprinimo,ar baigsite miegoti ziemos miegu,ar galvos jusu molines ir nieko nemasto,be atkatu…..

  7. portalai raso kad prakeiksmas

    Koka prakeiksmas jei nesugebejo laimet aisku vabank prazangu taktika kas geriau baudas sumes

  8. zalgiris

    Tai kad kiti sako kad ir teisejai pjove gryba vel techiniu netruko nesportiniu

  9. zalgiris

    Bet kiti sako netragedija kad pralaimesim geriau pasiruost barcai

  10. Seibuti lauk

    Siaip ar taip, turime pasveikinti Panevezi. Ju dinozaurai Lavrikai su lukauskiu nesuzaide, bet vistiek gavom i skura. Fantastika. Iveike CASK ir galvoja, kad lkl e zaisti nebereikia. Nu, tai kaip cia, patenkinti dabar ?

  11. zalgiris

    Pangoso kiek matau daug neleido limos nors ir neziurejau runktyniu gal saras kiek taupe atsiszvelgdas i ketvirtadienio runktynes

  12. zalgiris

    Tai gi zaide tas lukauskis ksistov

  13. zalgiris

    Kaip cia taip nesiseke pangos limai tik po 2 taskus ar mazai zaide

  14. Trojus

    Baisus žaidimas, tiesiog negerbia savęs ir fanų. GĖDA. GĖDA.

  15. zalgiris

    Koskokio rinkuno paleidzia kokia gynyba duot tritaskius 4 pataikyt magdenas pastoviai nesulaikomas

  16. nejokia ten geda

    Nu aisku panevezy niekam nera lengva zaist

  17. Seibuti lauk

    O siaip tai paskutineje Panevezio atakoje butent tas kiauras klipatinis Siaubutis denge zmogu su kamuoliu. Taip siaubingai denge, pagal savo pavarde. Praleido laisva po krepsiu. Siaubuti lauk !

  18. netragedija

    Kiti skaiciau kad sako neverta plesytis kai laukia svarbios runktynes ketvirtadieni

  19. kaunas

    Na dar sakyciau pangoso truko nors matos lekaviciui gerai ejosi ulanovo truko limos

  20. kaunas

    Nors jau du kart turejo+ 4 bet matyt prastai gynes o kai taskas i taska reikia bauduotis nieko svarbu prieki tvirtai laikomes ir tik dabar 2 pralaimejimas nieko tai neblogina

  21. pabaigas reikia

    Moket zaist jei problema pastoviai paskutine ataka zioblai suklydo gynamaisiais

  22. saras

    Uz tai bent buvo patenkintas ilga zalgirio pergaliu serija o apie teisejus buvo liudna kiek ir geda ir geda pasisake uz televizija kad nerodo

  23. Rimka

    Tas seibutis su kavaliausku yra komandos nelaimes.siustu juos kur nors i siaulius pasimokit zaist ten zaideju truksta.

  24. le0

    Gal atsirastu fanų grupė,kuri reikiamą aparatūrą įsigytu ir paviešintu internete.

  25. Viktoras0217

    Kur galima pažiūrėti visas rungtynes?

  26. TT

    Eiline Zalgirio geda ne nykstanti ne prie Šarūruno,tiesiog neikada nebuvo per 16 metu , kad suzaistu ilgesne nei 10 dienu atkarpa, be paralamejimu. Stebina, kaip R. Javtokui pakantus yra sirgalisai, jog jam net pries Lietkabeli per sunku suzaisti ir baige su garbingu O. Taip R. Javtokas yra nulis.

  27. kavaliauskas

    Tai gerai suzaide bent lkl rezultatyviai suzaidzia

  28. lima butu geriau uz javtoka

    Truko limos daugiau nors ir bloku pridalino nei kad javtokas palakste tuscias

  29. lauk Seibutį

    Galima rašyt, prie motiejūno namų piketuot, plakatus į rungtynes neštis. Trečdalis komandos inkarai kaip buvo, yra, taip bus. Atkatiniai labai gi patogūs ir naudingi kai kam, kas čia neaišku. Tą siaubutį senai metas grūsti lauk su vilko bilietu, mediniui jaftokui prieš 2m turėjo padėkoti ir jau turėjome tą medį būti pamiršę. Kur tau. Prisiperka visokių medžių, tai kol patys neišeis, tol ir kruta klipatiniai su apranga. Niekam nereikalingi, jokiam kitam klubui neįdomūs. Jaftokas krepšininką vaidina, o Harteistein ant suolo pūva. Superinis jaunuolis, potencialas milžiniškas, o pūva. Jam žaisti reikia duoti, jis nori, gi supus. gaila žmogaus. Na o apie siaubutį tai išvis tyliu. Šlykštus padaras aikštelėje.

  30. pralaimejo

    nemanau kad gerai ,bet po pergaliu ir isvykos galejo taip buti, ne su dzukija gi zaide o su antra komanda lkl. Seibutis savo lygyje, bet ir lekavicius pripjjove klaidu, nesiparinkit , nera klube jokiu atkatu ir filosofija yra tokia pat kokia buvo deklaruota dar pries 4 metus , remtis vietiniais zaidejais, jei nepatinka , prasau dabar zvezda viska laimi , realas, veliau bus kitos. Su komanda laimeje ir nelaimeje

  31. o

    paskutinej atakoj turejo dar 6 sek, bet jofigmat vanagas viska nugramzdino paimdamas kamuoli ir sumeales suda, o seibutis tai gynyboj uz pangoso uzkliuvo , neperskaite situacijos pangosas, ketvirtam jau valde situacija bet pridare nesamoniu , technines prazangos , zodziu toks ispudis kad gal ir nereikejo labai tos pergales.

  32. lauk Seibutį

    Zvezda laimi, nes investuoja į savo jaunimą, kuris žaidžia, o ne sėdi ant suolo. Kas Žalgiryje žaidžia iš jaunimo, kokie žaidėjai atsiskleidė per paskutinius 3-4 metus ? Kurie duotų naudą komandai, o gal būtų pelningai parduoti ? Man kažkaip į galvą ateina tik Lekavičiaus pavardė. Šitas žaidžia. Kuzminskas žaidžia NBA, bet jį krepšininku padarė Plaza. Ką iš to gavo Žalgiris ? Turbūt nieko ? Kiek tik jaunų nepaima, 2-3 m ant suolo ir lauk. Jei nori būti kaip Zvezda, tai ir modelį reikia taikyti Zvezdos. Nepirkti kriošenų kavaliauskų seibučių jaftokų pocių, ką dabar daro valdžia.

  33. lauk seibuti pastave nieko naujo

    Ir tas pats per tapati kam ta zvezda kisi plaza nuo to nieks nepasikeis tu neziurek kas buvo atgal dabar cia kazka lygini

  34. saras ju neismokis su problema

    Kad reikia susikalbejimo gynamaisiais tai suklydo zioblai jei seibutis ar pangos viens kitam sutrukde gynyboi o taip laisvas kelias link kases williamsui

  35. kaunas

    Na cia nieks labai nededa i kelnes ir taip ilga serija pergaliu buvo tiesiog lietkabelis geriau zaide pabaiga baudas sumete na bet atsigriebsim su barca

  36. Seibuti lauk

    Neaiskink, asile, ka man ziureti

  37. na

    bet is jaunimo nera kol kas net lkl kazka bandyti, leidzia ta vokieti bet jisai gana sunkiai atrodo , isleistu vokieti valinska ir varna tai butu dar daugiau pralaimejimu ir vel butu negerai daug kam., eurolygoje jie dar kol kas kaip kosmose. lekavicius taip vienintelis is jaunu daug maz pradeda prasimusti, o kiti visi nenorejo dirbti prisiskaite spaudoj koke yra geri, dimsa, cizauskas, kupsas, ir t.t. Ka tu is ju padarysi jei patys jie nenori arti per treniruotes.

  38. nesioziuk nemales sudo

    Asilu nera gerai kad viska zinai tai ir nerasyk kas buvo anksciau dabar cia tas nieko nesako kas kaip buvo

  39. Ro

    Po EL pergalės perdaug savim pasitikėjo, tai tikriausiai jiems ir pakišo koja.
    Kita vertus visai gerai, kad atsirado daugiau rimtesnių komandų lkl.
    Svarbiausia tai, kad rytas nesusitiks su Žal pusfinalyje, nes finalo noriu tradicinio. Tikiuosi abi komandos neprisižais ir pateks į finalą.

  40. lkl kai reikia isleidzia saras jaunima

    Kaip neleidzia su neveziu dvi runktynes kaune kai saras gali leisti pagrindiniams paailset pataupit ir leist jaunima kaip gyti masiuli zaide visi valinskas vokietis varnui trauma ateis greit su dzukija siauliai gales vel pasireikst jaunimas

  41. gal

    dabar retorinis klausimas.Kas nors atsakykit,idomu kiek minuciu pas mus gautu 1999 m g. Doncicius? Gal su Neveziu ar Dzukija pazaistu,bet ne daugiau.Cia “seibuciai” valdo.Todel ir bega Kulboka,bega Velicka,ir ko gero teisingai daro.

  42. ro viskas gerai

    Dabar kad pralaimejom nieko tas nereiskia kaip sake galejo ir nesidraskyt kai dabar svarbiau eurolyga kai dar galima kabintis svarbiam macui ketvirtadieni susitelk o 2 pralaimejinas nieko baisaus po ilgos pergaliu serijos ir taip savaite buvo sekminga po penktadienio nebuvo daug polsio

  43. na

    siaip i retorinius nereikia atsakineti, bet atsakau kad doncicius gautu ir daug nes zaidzia mazdaug 25-27 m zaidima, tiesiog kol kas super talentas, jau 15 m reale gaudavo minuciu, galvoji siaip del jauno amziaus? Kai kurie zaidejai bega kai kurie lieka, nes tie kurie turi talento ir noro dirbti , o ne nosies rietimo bet kur prasikals, o pas mus salygos niekuo nenusleidzia eurolugos komandom. Duok dieve kad velicka ir sedekerskis isivaziuotu , linkiu jiems tiktai geriausio , o tau optimizmo

  44. gal

    to na,
    gal kartais laisvalaikiu uzmetei aki,i to Donciciaus zaidima dar visai neseniai? As tai maciau keleta rungtyniu ir galvojau,ka tas Realas daro,gal pralost specialiai nori? Beje ir dabar jis ta “25-27 m m zaidima” toli grazu ne visada rodo,kas yra visiskai normalu bunant tokio amziaus,bet kazko pasiekti imanoma tik zaidziant.Aisku yra ir kiti keliai,ypac pas mus Lietuvoje,kaip pvz. Kuzminskas buvo jaunas iki 23-24 m m,o ir Milaknis vs buvo “jaunasis snaiperis”,o cia bac ir trisdesimtmetis praejo.As ankstesniam pasisakyme daugiau norejau atkreipt demesi i Haretensteino nezaidima,nes zmogus atvyko su tokia charakteristika (nemanau,jog ji is nieko),o pasireikst negauna.Jauni visada klydo ir klys,neziurit savo talento (tai praejo ir Jasikevicius ir Sabonis,bet cia atskira istorija),bet nori nenori jie turi zaist.”Senukam” visa pagarba ir padeka uz praeiti,bet ju daug neturi buti,o ir nauda turi nest kazkokia.Ojei tos naudos nera daug,tai geriau jaunas i perspektyva.Na gal as ko nezinau ir neduok Dieve yra kazkas panasaus,kaip kazkada uze visa Sporto hale apie “skalbimo masina” E.Zukauska.

  45. si

    sezona doncicius jau zaidzia kaip senbuvis, bet jis turi gera driblinga , ugi , metima, aikstes matyma, fiziskai stiprus ne pagal amziu, tai tiesiog vienas is nedaugelio. nezinau kodel jaska neleidzia vokiecio, nors po keleta minuciu galetu, bet ir atrodo jisai labai neuztikrintai, kol kas pasimetes , nors zaide su sipnesnemis komandomis nemazai. Jei palyginti su doncicium, apart viso to ka isvardinau pas ji yra jau teisingi sprendimai aiksteje , kai kurie automatu, o musiskiai daznai padaro daug neteisingu, nemeta laisvi, kazkur verziasi , bando atmest , dazniausiai prarando kamuoli. mano nuomone , jei neoabegs vokietis kita seona bus netiketumas, labai jam ta trauma sutrukde pernai