LKL finals start with Zalgiris win 9

Lithuanian League final series started on Saturday. Zalgiris Kaunas won the first game at Zalgirio arena defeating Lietkabelis Panevezys with the score 73:67.

The hosts took control from the first minutes by winning first half 37:29. Lietkabelis won the third quarter and got the score to 55:53. However, it was not enough to take a lead. The game was decided in the last minutes when Zalgiris won last quarter and the game 73:67.

Zalgiris dominated down low during the game scoring 46 of its points in the paint compared to Lietkabelis’ 22. Zalgiris looked well-organized offensively handing out 21 assists.

Brazilian center Augusto Lima contributed with 20 points for the winners. Worth to mention a great performance of French guard Leo Westermann who helped to win the game recording 10 points, 6 rebounds and 8 assists.

Lietkabelis forward Mindaugas Lukauskis and center Ksistof Lavrinovic answered with 15 points each.

Comments

  1. ......

    Kaip matom fanai Kaune jau išpindėjo, kad net į finalą nesugeba susirinkti. Gėda ir nepagarba komandai. Palaikymo ne tik Eurolygoj reikia, nors kad ir ten atmosfera nepasižymim…. Reikėtų susimąstyti.

  2. Seibuti lauk

    Na gal tu pet daug nori, puikus oras, kas buvo reta si pavasari, be to sekmadienis. Zmones isvaziave is Kauno kas kur, be to, Zalgiris visa galva stipresnis uz Panevezi, nors siai komandai pagarba uz grazia kova.

  3. kaunas

    zmoniu 5549 tai gi ne rytas kad visa arena uzpildyt

  4. kaunas finalas

    bent jau tikrai daugiau nei pusfinaly na bet is paziurejimo tikrai nemazai buvo pilnas aukstas

  5. Seibuti lauk

    Rytas yra sudo kruva ir siemet jie es baronkos skyle. Su Paneveziu yra tikras finalas, bus idomu ziuret. Su rytu butu vieni vartai 4:0, jau atsibodo ziuret kaip i juos Zalgiris valosi kohas.

  6. taip

    bet renkasi zmones su rytu zymiai daugiau, pvz jei paimsim paskutines reguliaraus sezono rngt su rytu buvo pilna arena, tai tiesiog inercija ir gal bent jau kita sezona vis didesne dalis sirgaliu pagaliau supras kad ryto klubas yra agonijoje ir gydytis nenori, vien ko verti ju pasiulymai maksvyciui ir madgenui. Visai esu nusivyles seibuciu jamLKL atkrentamosios per ausktas lygis, o pingus gauna didesnius nei ulia , lukas , kur bent kokia logika? Visada palaikydavau vadovybes sprendimus , bet jei kitam sezonui pratesit su seibuciu uz tokia alga tai tikrai imsiu manyt kad seibutis grazina dali algos. Daugiausiai jisai vertas 90 t euru, neisivaizduoju kas jam galetu sumoket daugiau

  7. krepsinis.net

    lkl finalas kaunieciams neidomus tiek mazai sirgaliu arenoje dar nera buve

  8. manau per daug tresuoja

    kad matai neidomus kaunieciams finalas gal bereiksmis traipsnis kaip kiti sako kad ir taip zalgiris laimes nebus intrigos o jei panevezi pralaimes tai sestadieni dar sulauksim daugiau sirgaliu nors ir saras tikejosi nepilnos arenos

  9. suminai

    nesuprantu kuo nepatenkintas ? Kad taves i valdyba nekviecia? Ka cia pripaistei, persikaitinai ryskiai