Lietkabelis strikes back in Lithuanian finals 13

Lietkabelis Panevezys tied the Lithuanian League best-of-seven final series to 1-1 after rallying late and edging Zalgiris Kaunas 86:83 on home floor on Wednesday.

The hosts did not have a single lead until Lorenzo Williams hit his first triple with 1:40 to go in the fourth quarter to make it 76:73. Williams hit his second triple 65 second later, to make it 79:76, and Lietkabelis never relinquished the lead again.

Ben Madgen netted 18 points to lead the hosts. Mindaugas Lukauskis scored 16, while Zygimantas Janavicius scored 13 with 6 assists.

For Zalgiris, Paulius Jankunas was unstoppable in the first half scoring 20 points, but finished with 24 for the game. Edgaras Ulanovas finished with 21 points, 7 rebounds and 4 assists, while Kevin Pangos had 13 points, 7 assists and 4 rebounds in defeat.

Comments

  1. 1

    žiūrovų mažiau nes ženkliai pakilo bilietų kainos.

  2. Mantas

    Saunuoliai zalgirieciai! puikus zaidimas, aukso vertes..

  3. Seibuti lauk

    Pagarba ir sveikinimai Paneveziui. Finale zaidzia 2 stipriausios Lietuvos krepsinio komandos, kova fantastiska ir nesuprantu, kodel Zalgirio sirgaliai taip vangiai rinkosi i pirmas rungtynes. Zalgiris stipresni, bet Seibutis ir Javtokas aiksteleje galetu zaisti nebent 7 pagal pajeguma LKL komandoje. Nezinau, gal nebent ju itaka rubineje komandos zaidimui daro milziniskai teigiama poveiki. Gal jie moka geru anegdotu arba rezia uzdegancias kalbas ?
    Baigiant nebenoreciau cia daugiau skaityti nesamoniu, kad su bronzine krepsinio parodija finale butu ibuve domiau. Ziurekite finala ir grozekites krepsiniu

  4. Romualdas

    Isijungiau rungtynes rezultatas buvo 59-67 imete 3 tasks Milaknis, tasks uzskaite Lietkabeliui… nieko nesupratau…

  5. viskas

    nelaimes kabelis daugiau

  6. Fanas

    Šiaip tai Šaras irgi turi prisiimti dalį kaltės, kam gynybos invalidą kengūrą išleido į aikštę kaip matom lemiamu metu. Suprantu, kad Jankiui pailsėti reikėjo, nu bet australas taigi totalus grybas ir nulis gynyboje, Ulei reikėjo prieš jį gintis. Teisėjai tai be žodžių, katastrofa kažkokia ir dar du iš jų skaitomi prie geriausių. Ten kur kengūra plėšė kamuolį iš Lukauskio, ten turėjo būti ginčas, EL už dar trumpesnį kamuolio laikymą ginčą skirdavo, o čia visai totalūs grybai. Bnt jau iš Jasevičiaus tai tokių nesamonių nesitikėjau. Aišku, negali sakyti, kad kabelis laimėjo, bet teisėjai tai smarkiai prie pralošimo tai tikrai prisidėjo, su savo nesuvokiamais sprendimais išmušė žaidėjus iš ritmo. Apie Pangosą tai apskritai geriau patylėsiu, nežinau kas jam pasidarė, bet aikštėj jis praktiškai nulis, žaidžiam 4 prieš 5. Ir dar vieno nikaip nsuprantu – kiek čia buvo kalbėta prieš pirmas rungtyns, po jų ir prieš pat antras, kad viską darys ant greičio norint kabelio senius nuvaikyti. Kol Bratkių nėra aikštėj, kaip ir viskas gerai, išleido Bratkius ir Žalgirio žaidimui palengva ateina ragai, laksto kaip prišiktais triusikais ir žaidimas stoja. Čia matau būtent šiame akcente Šaro rimtą pramazą sutvarkant žaidimą. EL dar ne tokias komandas išvykoj nukaldavom, čia su kažkokiu kabeliu krušasi ir krušasi ir dar įskūrą gauna. Sezono metu triuškindavom juos, čia visą laiką kaip ant parako statinės. Nu nesuprantu čia Šaro, kažką ne taip daro. Linkiu galų gale suimti visai komadai kiaušius į rankas ir eiti tvarkyti seniokų komandą, tebūnie šis pralaimėjimas kaip šaltas ir labai rimtas dušas ateičiai ir užbaigit sezoną atkarpa 3-0 :-)

  7. Fanas

    ** Ulei reikėjo prieš VILJAMSĄ gintis **

  8. motumas

    budamas aukstaugis per visa sezona gal 1 metima blokavo, visi kiaurai per ji eina net ir gynejai. kazin kokia EL komanda jam mokes tuos 500-800k,labai vienpusiskas zaidejas vien del ginybos nebuvimo

  9. Auriuxx

    Pritariu,kad ir Jaska iki šiol pralaimi dvikovą Kaziui-ir be tų pramestų baudų,ir be ženkliai laimėtos lentos,ir prie 17 klaidų -Žalgiriukas privalėjo įveikti Panevėžio pensionatą!!!su visa pagarba Bratkoms,Lukauskiui!!!tikiuosi,kad Jaska įrodys,jog išaugo jau Žalgirio marškinėlius kaip treneris su šia serija???antraip…..būtų labai liūdna……

  10. Seibuti lauk

    O as nemaniau, kad bus 4:0, Panevezys kovos iki galo. Diedai ne diedai, bet noro turi 3 komandoms uztektu. Del to ir laimi, kad aria is sirdies. O pas mus ? Kiek zmoniu are ? Seibutis ? Pangos ? Lemiamu monentu mesti bauda i lenta arba net nedamesti krepsio ? Cia zmogui gerai su galva ? Cia ne teisejus reikia kaltinti, o paziureti i save. O Motumbo ? Aistralopitekas jau ciumodanus susidejo. Taip nieko nebus.

  11. MOLINUKU,,Z,,PARDUOTAS lkl AUKSAS

    a ”’auu,kur jus Zalgirio vadybos du asai,saras susiko antras runGTYtNes ,KARTU su teisejais,ar vadovai klubo nematote ,kad saras nesusitvarko su komanda,NEGALI JU KOVAI NUTEIKTI,BAUDOS PRAMETAAMOS,GYNYBOJE DIDZIAUSIOS SKYLES SKYLES,DU ZAIDEJAI LOSIA jANKUNAS IR uLANOVAS,KITI PAVIRTO I BALASTA,TRENERIS STRAKALIOJA,GAUDAMAS TECHNINES BAUDAS IR DAR DU IDIOTAI JS tv6 KOMENTUOJA,TAI REIKIA GARSA UZSUKTI,komanda zaide rungtynes ,kaip laza atlikinemama,ar Motumas visai nemoka GINTIS,gintis,lekavicius laksto ,kaip nuo vieno organo atitrukes ,Pangosas grynas- idijotas,i lanka nepataiko,kala i lenta,taisykliu pazeidimas,gal taiSykliu nezino,o trenenris tikras mulkis,vadovybei reikia pravesti skubiai aiskinamaji darba,ar jie pinigu nemoka,ar jie sutare su lkl ir kABELIO MAFIJOZAIS ,KAD AUKSAS BUS KABELIO,GYNYBA ,,SUDO ,,VERTA,GAL ITRAUKTI JAUNUS ZAIDEJUS,GAL PAGYVENTI ZAIDIMIMA,KOMANDA LOSIA ,KAIP BUTU PRISIKE I KELNES,VISISKI PENSININKAI,KABELIS TUR BUT PAZADEJO PREMIJAS,zALGIRIO DU VADYBOS GRYBAI ,PINIGELIUS TUR BUT SAU ATRIEKE,KABELIO VETERANAI LOSIA,ATRODO ,KAD DVIGUBAI JAUNESNI,,VA IR PASIRODE,KOKS SARAS TRENERIS….?

  12. nesitikejau

    kad pangosas toks skystas, visai zmogus be smegenu, ir lekavicius pradejo kazko bijot, vasia reikia statyt pagrindiniu izaideju. Skucas nebudamas greitesnis apibega lima kaip invalida, zzodziu viskas susidejo o dar ir teisejai ziauriai klydo i viena puse,. Apie seibuti net neraka sakyt, per aukstas jam lygis LKL pradedant kevirtfinaliu, vienintele nauda is jo kad iki to bonuso gali subauduoti , nes gintis normaliai tai tikrai jau negali, motumas vietoj to kad mestu verziasi pries du zaidejus? Zodziu visi stipriai sede, pritariu sarui kad tikriausiai nera nusiteikimo, kiek gali vienas paulius tempt?

  13. jokio

    dziaugsmo cia nera , kai eurolygos finale komanda su dvigubai mazesniu biudzetu islose tai gal but nera dideles nuostabos, o cia biudzetas skiriasi 11 kartu ir tai sugeba pralost, nafik , cia jau kvepia nenorejimu zaisti, o dar motumas galvoja apie nba , ka jisai ten darys ?