Zalgiris tabs promising guard Vasilije Micic 6

Zalgiris Kaunas strengthened its backcourt by signing playmaker Vasilije Micic to a one-year deal with an option for an extra season.

Micic (1.96 meters, 24 years old) arrives from Tofas Bursa, where he averaged 13.3 points and 3.9 assists in 24 Turkish League games last season.

He started his career with FMP Belgrade and played for another Serbian club, Mega Vizura, before joining German powerhouse FC Bayern Munich in 2014. He has also played for Crvena Zvezda Belgrade, with whom he averaged 5.5 points and 2.3 assists in 17 Turkish Airlines EuroLeague games in the 2015-16 season. He helped Zvezda reach the EuroLeague playoffs and win the Adriatic League and the Serbian League trophies.

Micic has also been a member of the Serbian national team. He helped Serbia win silver medals at the 2011 U18 European Championships and the 2013 U19 World Championships.

Comments

  1. @

    gal ir neblogas,turkijos lygoj siautejo siemet :)

  2. Seibuti lauk

    Siemet buvo bedu su izaidejais, abu Lukas su Pangos zaide nestabiliai. Zalgiris toliau buria balta komanda, bet mano nuomone geriausi izaidejai yra negrai. Tokie kaip Whatley, kurio metimo deka prasimusem i Eurolyga. Buvo Edney, Pack, Dentmon, Lafayette, dar pora, kuriu pavardziu neprisimenu, bet uz juos galva buciau guldes. Bet siaip serbas yra irgi gerai. Dedam pliusa.

  3. Zenka

    Pasiimkit Minnerathą, pasižiūrėkite į jo žaidimą. Tikrai bus naudingas Ulei, ir dar gali į 4 slinktis. Nepasigailėsit

  4. ....

    Žiūriu visai greitai judam su pirkiniais. Tikėkimės neprašovėm. Tik įdomu kaip su komandos atmosfera bus, jeigu pusę komandos pasikeis ? Kiek girdėjau Žalgiris visai norėtų Limą pasilikt, kas manau visai į naudą būtų. Jis čia jau apsipratęs ir prie komandos gerai pritapo.

  5. 15min

    zalgirio vasara saro planas ir du esminiai uzdaviniai

  6. sudeti rikiuoja saras

    jasikevicius su zalgirio treneriu stabu jau ilga laika dairosi zaideju ir savo pasiulymus perduoda motiejunui kuris tada derina komandos finansines galimybes