Zalgiris hold off Lietkabelis to stay in pole position 20

LKL.LT

The defending Lithuanian League champions Zalgiris stayed in pole position after holding off their nearest rivals Lietkabelis on the road in Panevezys.

Paulius Jankunas led the visitors from Kaunas as they outlasted Lietkabelis 70-66 in a low-scoring duel between the teams at the top of the table to move to an 11-1 mark, with the home side falling one win behind.

Only a pair of points separated the teams with a couple minutes on the game clock at 68-66, but both sides found scoring the ball a difficult task and a pair of free-throws by Arturas Milaknis were enough for Zalgiris to ice the game.

Jankunas collected 11 of his 17 points in the fourth quarter for Zalgiris and Vasilije Micic was the only other Kaunas player in double figures with 10 points, 6 assists and 3 steals.

For Lietkabelis, Zanis Peiners had 17 points, while former Zalgiris guard Adas Juskevicius went 5-of-8 from deep for 16 points against his former club.

Comments

  1. povilas

    zalgiris +29

  2. zalgiris

    Nezais neregystruos toupane

  3. zalgiris

    Toupane su baskonia iplyso sedmens raumuo

  4. j

    Nesuprantu, kodėl pirmo kėlinio gale berods Bostas likus 2 sek nemetė

  5. g

    Šaras protingas, bet jam būtina lankytis pas psichologą.

  6. a

    galetu bostui daugiau laiko duot, ir pats jau pataiko, ir sprendimai visai geri

  7. T

    DALBAJOBAS tas Šaras ! Prisipirko negrų ir sunaikino lietuvius. Ankščiau Milaknis buvo kone geriausias Lietuvos snaiperis dabar per Šaro derinius jų visai nemėto, Jankūnas irgi tapo kažkokiu NEVYKĖLIU ir dar daugiau …

  8. zalgiris

    Siaip netaip pergale nors panevezi nelengva buvo tokios banguojancios runktynes

  9. bostas

    Na jau du tritaskius pataike lkl cempionate ir buvo rezultatyviausios runktynes bostui

  10. zalgiris

    Kapitonas jankunas patrauke runktyniu pabaigoi svarbiu metu

  11. zalgiris

    Adas juskevicius vel siaute tritaskius mesdamas per rankas

  12. Darius

    Pripazinkim, kad nezaide Zalgiris gerai, matyt nuovargis jauciasi, bet LKL e ir tokio zaidimo uztenka laimeti. O Jaska tai galetu maziau keiktis, kaip koks vezikas. Rusu treneris Bazarevicius kaip rusui dera, atrodo, turi matais pilti kas antra zodi, bet va nesikeikia. Miela malonu ziureti. O musu gal reiklus, gal darbstus, atsidaves, fanatiskas, nu bet tie rusiski matai…. Draskosi kaip tas nesveikas Pacesa, visi juk ziuri. Nzn, ne koks vaizdelis.

  13. nesuvokiama

    Šaras sako viena, daro kita. Sako jog Milaknis tripų gali mesi kiek nori, o stebint šias rungtynes atrodo buvo liepta jog jų nemėtyti visai, o bėgioti ir atlikinėti visokius derinius, tik jokiais būdais nemesti.

  14. Ž1L2N3

    Mesti kiek nori gali Clay thomsonas ,Curry,net adas juškevičius bet ne Milaknis jis A FLIP COIN loterija nekalbant kad be savo prasto tritaškių pataikymo jis daugiau neturi nieko ,

  15. Jei

    Ne lietkabelio tritaskiu kritimas butu buves negrazus rezultatas. Gera taiklumo diena jie turejo

  16. tai gi saras

    Akcentavo sviezumo stigiu kad nesame geros kondicijos gerai nezaidem prie visa to prisidejo sunki savaite keliones

  17. lietkabelis

    Apart tritaskiu laikesi juskes ir latvio pabaigoje nors ir komanda daug klydo

  18. ketvirtadieni

    Reikes iskentet vienas svarbiausiu runktyniu bus butina laimet pries pertrauka lkl tures proga atsigaut fiziskai

  19. pipec

    chebra , man tikrai nesuvokiama, penktose rungtynese per 10 dienu laimim pries antra komanda isvykoje prie sauakmisos sales ir nei vieno dziaugsmingo komentaro, vien tik nepatenkinti, tai saras lietuvius sunaikino tai keikiasi , tai metyt milakniui neleidzia/leidzia? Gal trupti pristabdykit, ir aklam aisku kad nezaide gerai puolime bet gynyboj sustovejo ir turi pergale , nepaisant kad juske ir latvis mete uzsimerke plytas ir sukrito beveik visos.

  20. zalgiris

    Saras nebuvo patenkintas zaidimu kad ir atrode tokios klampios buvo nors klaidu nebuvo daug kai lietkabelis daugiau klydo bent jau pergale buvo saldi sarui taip sakant