Zalgiris hands Neptunas first home loss 13

LKL.lt

Neptunas’ eight-game winning streak got snapped when Zalgiris rolled into town. Having converted on 60 percent of their long-range shots, the defending Betsafe–LKL champions had to work hard for it but ultimately secured an 83-75 win.

It was the sixth consecutive victory for Zalgiris, as they improved their record to 18-2. It was the fourth loss this season for Neptunas and just their first one at home, as they dropped a spot and sit third with a 15-4 record.

It was quite an intense battle throughout the entirety of the game and Zalgiris were up by a single point mid-way through the final quarter. An 8-0 run created some breathing room for the visitors, as they finished the game strong to take home the victory.

Aaron White was the leading scorer for Zalgiris, as he recorded 15 points and 6 rebounds. Antanas Kavaliauskas added 12 points, while the trio of Edgaras Ulanovas, Kevin Pangos and Vasilije Micic all had 11 points to their names.

Edgaras Zelionis stood out as the best player for Neptunas, as he dropped 25 points. Simas Galdikas recorded an unusual statline, as he had 13 points, 8 rebounds and a season-high of 6 assists. Renaldas Seibutis chipped in with 11 points.

Comments

  1. 709

    Linkiu Zalgiriui saugiai nuvaziuoti iki Klaipedos ir parsivezti grazia pergale

  2. kaunas

    ikresim grundulams be problemu hey hey

  3. JO

    GAUS ŽALGIRIS Į KAULUS.

  4. to jo

    dar ir rytaskuriu balsas pasigirdo is kibiro dugno lysk i buda ir grauzk kaula

  5. B

    sunkiai laimim kazkaip pastaruoju metu, pries naujus tikrai geresnis zaidimas buvo. udrihas lyg ir turejo inesti patirties, nors klysta senukas kaip koks valinskas

  6. Fanas

    Tą degenerata Valinska reikia isvis nebeleisti i aikste, uzpypino jau sitas begalvis aikstej. Kai tik tas subinrankis aikstej, tai atrodo kad kamuolys skirtas tik jam vienam, kiti zaidejai neaisku kam reikalingi. Siusti ji nafik i NKL praktikuotis ir kol neismoks galvoti, tik ten ir laikyti. Udrich ziuriu irgi ne fontanai ir kadangi kitu nauju zaideju nebus, jau geriau zaidime itraukti Arlauska, bent jau tiketina nauda ateiciai butu. Bet kartu ir Saro kai kurie sprendimai buvo, visa laime kad neprisizaide ir paeme pergale. Zvengiau ir Ceponio, kai sis pasake, kad Sajus labai patobulejo. Nu gaaaal kada tokia mistika ir buvo, nu bet cia tai totalus medis su kojom. Suprantu, kad ypatingu opciju Sarui nera, bet su medziu ir puolam ir ginames 4 pries 5. Per tokius alia zaidejus kiti priversti arti papildomai, kas po tokios sunkios savaites yra labai blogai, pagrindiniam mazeja poilsio.

  7. Pritariu

    Valiu reikia skolint šauliams nes galutinai degraduoja visai ne t g ir Sajus po gero sezono lenkijoj taip nusivažiavo kad į krepšininką nepanašus

  8. Kas

    Reikia centro kelintą kartą devisas jau nesąmones daro

  9. zalgiris

    sake ule kad po dvigubos savaites nelengva atvaziuost zaist su klaipeda kur geriausiai sirgaliai palaiko

  10. kaunas

    dabar reikia graikus patiest

  11. patiest ta patiest

    tik ar mes galetume jiems primest klampu krepsini kaip cska apilygei ejo kad tik kovotume iki galo tai gal sansu ir butu

  12. kaunas

    primesim jiems klampu ir neklampu zaidima zali jega

  13. zalia

    Galbut kaunas na ar kazka tokio kaip kaune zaidem bet isvykoi viskas gali but kitaip saras bandys kazka ziuresim ka snekes