Zalgiris extends contract with big man Davies 9

One week before starting its first Turkish Airlines EuroLeague Playoffs series, Zalgiris Kaunas announced a new contract with Brandon Davies that will keep the big man in Lithuania until the end of the 2019-20 season.

Davies (2.08 meters, 26 years old) arrived to Kaunas last summer and helped Zalgiris break through to the playoffs in his rookie EuroLeague campaign.

He appeared in all 30 regular season games, 27 of them as a starter, averaging 8.4 points, 3.2 rebounds and an 8.5 PIR for head coach Sarunas Jasikevicius.

Davies’ best game in the regular season arrived in Round 30, the last one, when he netted 18 points – making 10 of 11 free throws – to go with 6 rebounds and 4 steals in an 85-86 overtime road win against Olympiacos in Piraeus.

That victory meant that the same two teams, Zalgiris and Olympiacos, will face off in a best-of-five playoff series starting a week from today, on Wednesday, April 18.

Comments

  1. Liuks

    labai gerai.. Liko Jasikevičius, Pangosas, Ulanovas… :D

  2. pritarciau

    manau kita sezona bus geresnis jau dabar pagerino zaidima, bet del pangoso tai labai abejoju , vargu ar zalgiris su barsa gales pakonkuruot

  3. Liuks

    Ai, dar ir White reikia…

  4. kas

    triedet ir nepirkot bilietu i pirmas varzybas bekit nusipirkt , nes i antras su pirmu rngt bilietu bus 50% nuoaida taikoma

  5. to pritarciau

    kas liečia tokius klubus kaip Barca, Maccabi, Pao ir kitus, tai jie “perka” prieš sezoną po 30 žaidėjų mažiausiai

  6. To kas

    Aciu, nereikia. Visu pirma pamateme nepagarba istikimiausiems sirgaliams, uzkelus kainas 3 ar 4 kartus gavome laiskus su gasdinimais per 3 d nusipirkti bilietus, nes teks moketi apie 10 euru brangiau. Ir nebuvo ne zodzio pasakyta apie jokias nuolaidas. Dabar, kai patys prisiko i kelnes tryda, pradejo akcijas, po maike duos ir i antras rungtynes su 50 % nuolaida zada ileisti. “Superinis” marketingas, nieko nepasakysi. Argumentuoja, kad kazkur nba bilietai brangus. Valio, bet kokie ten miestai, kokie pinigai sukasi. Rado ka palyginti, cirkas. Pamoka Zalgirio vadovybei – atsargiau, maziau arogancijos pries fanus, nes mes jus nuleisime i klozeta su jusu visa tryda.

  7. eik

    tu zinai kur fane , tokiu fanu kuo maziau

  8. Darius

    Gerai tai, kad motiejuno chebra ne visiskai sugedus, sirgalius uzpykdę puole klaidas taisyti. Na ka gi, visi klysta. Bet jau tiek uzsiplešt, kad net is invalidu 26 eurus imti… beje,tas utenos alus nera alus, tai gerimas panasus i alu. Bet iki gero alaus jam toli toli. Kalbu ne apie ta radler, o apie uteos alu apskritai. MYZALAI. O ant maikes bus to myzalo reklama ?

  9. Hyper

    Super kad Brandon lieka kitam sezonui!