Zalgiris regains the lead with the win over Lietuvos Rytas 28

LKL.LT

Zalgiris put their best foot forward in Game 3 of the Betsafe LKL Finals to take a 2-1 lead against Lietuvos Rytas with a 90-80 victory at the Zalgirio Arena in Kaunas on Thursday evening.

The home side broke away after the break, using a 27-19 third quarter to break a 40-40 halftime. Having entered the final frame up 67-59, the Brandon Davies-led Kaunas side kept their cool and sailed away with the win.

Davies was the star of the show with 27 points and 7 rebounds, Edgaras Ulanovas had his back with 15 points, while Aaron White chipped in with 12 points and 7 boards.

Meanwhile, Loukas Mavrokefalidis was the top scorer for Lietuvos Rytas with 19 points, Chris Kramer had 16 points and 6 assists, as the duo of Martynas Echodas and Rokas Giedraitis shared 12 points apiece.

The fourth game of the series will be played in Vilnius on Saturday.

Comments

  1. ei

    kauniokai bilietus sparciau perkam pilna vietu reikia arena uzpildyt

  2. Aha

    Sekmes vyrukams, bet jei ir sitose rungtynese neuzsives kaip reikiant, tai jau jiems niekas sitoj finalo serijoj nebepades.

  3. kodel

    jie visi kaip prisisike? namie zaidzia, EL prizininkai ir kaip prisisike pries kazkokius lochus?

  4. Aha

    Kas jiems yra? Zaidimas daugiau nei siaubingas. Geda totali.

  5. a

    pangosas visai koncentracija prarades

  6. kur

    metikas dėdė Milaknis ar ne per ilgai užsitęsė formos kritimas nuo El final ketverto rungtynių iki šiol.

  7. SAMB

    Davies zveris visus su pergale

  8. Darius

    Visus su pergale ! Beje, teisejai 2 pirmus kelinius tempe raudonus i prieki. Tokiau, kurtinaitis degradavo ir likus 10 sek iki rungtyniu pabaigos liepe Sirvydziui rengti ataka. Kleiza, o tu tai isvis dusk. Eina ir eina prie teiseju ir vis reikalauja ko nepametes. Tikrai Kauno geda. Jei apie savus, labai pasigendu Pangoso geto zaidimo. Pasigendu net jo pastangu.

  9. Vilnietis

    Trecios rungtynes ir treciose 80 ar daugiau praleista, ir dar nuo tokiu klounu… Pradesime gintis pagaliau?

  10. Darius

    Dėl gynybos. jasikevičius gali kurti kokias nori gynybos sistemas, bet jei galvos durnos, tai ir toliau tie klounai mums mes po 80 taškų. Jasikevičiau, pasakyk savo komandai, kad : KADA STATYBA ŽAIDŽIA PLAČIAI IR PRIE TRITAŠKIO KAMUOLĮ GAUNA MAFROKEPALIDIS, NEŠOKTI Į ORĄ TOL, KOL JIS NESUMUŠĖ KAMUOLIO. Nes Mavrokepalidis prie tritaškio gauna kamuolį, pagąsdina ir prieš jį iškart šoka, tada tas ramiai nusivaro kamuolį po krepšiu įmeta ir dar prieš jį padaro baudą. Ir tas vyksta pastoviai ! kaip galima ant tiek neturėti smegenų, kad vos pagąsdinus iškart vienas kyla į viršų ? Nesumušė kamuolio – NEŠOK ! Lygiai tas pats prieš Giedraitį ir kitus. Ginasi be galvų. Kojomis neapsiginsi, jei galvos tuščios. Dėl puolimo. Jasikevičiau, kokius tu blūdus išdarinėji ? Pažiūrėk į Statybos sudėtį ir tada leisk atitinkamą penketą. Dabar Statybos Mavrokepalidis su Echodu ant suolo, centru pastatytas degtuko storio Petersonas su 4 pražangomis, o Jasikevičius reaguoja savotiškai – irgi išima iš aikštelės abu mūsų centrus. Idiotizmas ne kvadratu, ne kubu, o nenusakomas. Išleisk Kavaliauską ir tegu laužia Petersoną, juk jis degtukas su 4 pražangomis ! Velniai rautų koks glušumas. Rėkti ant teisėjų, technines gauti nepamiršta, o elementarių dalykų pastebėti nesugeba. Jei ir toliau šokinėsite prieš Mavrokepalidį kai jis kilnos kamuolį prie tritaškio, jis ir toliau varys po 20 taškų. Antras fruktas tai Krameris. Jei jis nepataiko tritaškio, tai reikia ir nesiginti prieš jį iš toliau, bet ne, Krameris pastoviai apeina Pangosą ir įkerta po krepšiu, iš kur renka taškus arba atmetinėja į visas puses. Neleiskite jam kirsti į baudos aikštelę pagaliau. Viskas paliekama kamšyti centrui. prie tritaškio Žalgirio gynyba klaiki.

  11. kaunas

    saras jega nereikia jo mokint zino ka daro

  12. To Darius

    O, tu nerealus treneris, tiesiog fantastika!!! Kam mums kiti treneriai, jei yra SUPER DARIUS!!!

  13. jo

    kur ten Sarui iki Dariaus, tik juokina, bet manau visus vakar prinervino komanda ne tik su gynyba bet ir kvailom neisprovouotom klaidom

  14. Darius

    Aciu uz komplimentus, kopustgalviai. Jusu ziniai Kurtinaitis, kurio bagazas senas ir kuris turi atleidimo lapeli, taip pat kuris turi zymiai silpnesne teletabiu lygio komanda, si sezona jau 3 syk mus patvarke. Zmogus, kuriam jau faktiskai iki lemputes, nes jis be 5 min bedarbis. Bet duoda kova taip, kaip niekas nesitikejo. Tie raudonruriai si sezona net Zalgirio arenoje laimejo. Metas butu paziureti i veidrodi, nes kol kas si sezona pergaliu ir pralaimejimu balansas lygus. Finale jie mums meta virs 80 tasku po vaikisku zaideju klaidu. O jei Jasikevicius nesugeba uzpulti pries centruojanti Petersona, tai jam dar daug mokytis. Priminsiu, kad reguliaraus sezono metu Statyba mus Kaune aplose butent kai antroje rungtyniu dalyje centru priverstinai lose Petersonas. O Jaska nesugalvojo nieko geriau, kaip pasodinti ant suolo abu musu centrus.

  15. Darius

    Ps. Jaikevicius yra geriausias Zalgirio treneris per paskutinius n kazkiek metu nuo Plazos laiku. Neginciju jo autoriteto, bet jis daro klaidas, nors pagarba, kad pripazysta, nes kiti treneriai tik zaidejus kaltinti moka. Tik va noretusi, kad vyktu progresas, nes 3 rungtynes is eiles kazkokie teletabiai mums meta virs 80 punktu. Tokio lygio Statyba sitam Zalgiriui neturi mesti 80.

  16. To Darius

    Klausyk, tu durneli, čiaupk savo smirdinčią srėrptuvę. Asilo beretė!!!

  17. Aha

    Dariau, dėl Kurčio, tai kažkaip susidaro priešingas įspūdis, jam tikrai ne dzin šita finalo serija. Buvo užgautos ambicijos ir jis nori parodyt, kad buvo nepelnytai išmestas, todėl stengiasi iš visų jėgų ir atitinkamai motyvuoja komandą.

  18. Avine

    Kurio vardas darius,tu esi psichavota atmata, sunku būtų surasti didesnį idiota kuris čia pastoviai bando kažką įrodyt, gydytis nepatariu medicina dar nepasiekė tokio lygio kad tave išgydytu teslagalvi

  19. Darius

    Jusu net siuksliu konteinerio lygio nesiekiantys medicininiai argumentai geleziniai. Jie i sipulius sudauzo visus mano pastebejimus del Zalgirio klaidu ir reabilituoja komanda.

  20. Darius

    Belieka tik padaryti isvadas ir sutikti su jusu nuomone. Tik puikios Zalgirio gynybos deka klounu sutve su atleidimo lapeli kiseneje turinciu treneriu Zalgiriui meta virs 80 tasku su Mavrokepalidziu priesaky. Jei ne puiki Zalgirio gynyba, Statyba mestu visus 120 punktu, o Mavrokepalidis, greitas, soklus, techniskas ir stiprus centras, mestu maziausiai 40. Aciu uz gelezini komentara baranui, pasivadinusiam Avine.

  21. Siūlyčiau

    Atsekti, tą psichą, pasivadinusi Dariumi, pagal jo kompo IP ir pagražinti jam snukį, nes pas tą tvarių yra snukis. Ligonis kokių reta…

  22. Darius

    Durneli, nebijai prisisneketi ? Tuoj bus atsektas tavo kompo ip. Sveciai abejoju ar labai patiks. Uzciaupk snuki.

  23. Darius

    Kurtinaitis saiposi is Jasikeviciaus sakydamas, kad zaidzia su 1 deriniu. Jums smagu, protingieji kurmiai ? As sakau, kad krepsininkai neanalizuoja savo veiksmu ir treneriai taip pat lipa ant to paties greblio, nesutvarkydami elementariu dalyku. Kuo as kazka izeidziau ? Aaa, sunys supyko, kad kazkas juos drista mokyti. Nesinervinkit. As stebiuosi, kaip jie mus nuolat lygiai taip pat mausto, o musu lygiai ant to pacio nuolat pasimauna. Tai faktas, o uz tai kazkoks suo man siulo i nosi.

  24. Labai

    Būčiau patenkintas jei atsektum, tikrai būtum nustebintas, o tavęs tai net sekti nereikia, nueinam į žalių sektorių visi tave ten pažįsta kaip reta durneli, jei nepradėtųm pirmas įžeidinėti tai ir į tave nieks dėmesio nekreiptu

  25. Dariau

    Dusk tu nx, žertvasnuki…

  26. Darius

    Aciu uz dar viena argumentuota nuomone. Stipru internetu pareiksti oponentui tokius faktus. Neimanoma atremti. Ginco nugaletoju skelbiu tave haha

  27. Pasiskelbk

    save nepakaltinamu tada galėsi teisėjauti

  28. Dariui

    Bet ant kiek turi atsilupęs, nesuvokiama kaip tu ne durnyne??? Ir kokių išgamų pyzda neprigimdo… Gyvenimo klaida…