Champions again: Zalgiris tops Lietuvos Rytas 4-1 20

LKL.LT

The dominance of Zalgiris in the Betsafe LKL continued with the green-and-whites claiming their eight domestic championship title in a row by inscribing a 4-1 victory over Lietuvos Rytas in the Finals.

Brandon Davies turned in a wonderful 29-point performance and collected an efficiency index of 42, as the green-and-whites downed their main rivals 80-70 in Game 5 to clinch their 20th overall title.

Beno Udrih and Kevin Pangos also played an important role with 10 points apiece, as Zalgiris broke away in the fourth quarter, giving the home fans at the Zalgirio Arena a reason to celebrate.

For Lietuvos Rytas, Loukas Mavrokefalidis had a team-high 20 points, Martynas Echodas scored 9 points, while Chris Kramer flirted with a double-double after collecting 8 points and 10 assists.

Comments

  1. kaunas

    kaunas svencia kaunas cempionas hey hey

  2. SUTIKTUVES

    KURR

  3. krepsinis.net

    turkijos ziniasklaida anadolu efes tariasi su miciciumi

  4. zalia balta

    imam taure atiduot visas jegas siendien galetu ir pangosas isaut ir uzbaigiam sezona fantastiskaj

  5. ei

    kavenski visi i arena

  6. Aha

    Nu ka, Micicius I Efesa. Anksciau kazkur teko skaityt, kad Vasios sprendimas labai priklausys nuo to, ar Saras liks, tai po tokiu naujienu minciu kyla ivairiu. Tuo labiau, kad visos kalbos apie Pesiciaus sutarti su Barca kazkaip nutilo. Matyt katalonai laukia Zalgirio sezono pabaigos ir tada griebs Sara… Liudna :(

  7. R

    O bus konferencija?

  8. man

    labai dziugu kad tapome cempionais ir kartu keista kai micicius verziasi i paskutine eurolygos komanda, atlostu dar viena sezona ir manau eitu tada i zymiai turtingesne organizacija bet matyt savas kraujas saukia

  9. Darius

    Man cia neleidzia komentuoti :), bet visus su pergale ir nuostabiu sezonu ! Tikekimes, kad kitiems metams liks komandos branduolys ir Jasikevicius. O Micicius zveriskai geras krepsininkas, Lietuvoje tokio neturime. Taciau yra Robertas Giedraitis, kuris degraduoja netinkamame klube. Padaryciau viska, kad butu Zalgiryje, jo potencialas fantastiskai didelis. Manau pas mus jis kalnus verstu. Toks lietuviskas Sony Weems. Gerose rankose taptu zveriskai geras .

  10. Darius

    P.S.
    Nors Statyba musu priesai, bet noriu is ju pasijuokti, ta vienintele ju pergale finale mums buvo labai naudinga, nes turejome 3 rungtynes namie ir klubas gavo papildomu pajamu :) tame tarpe ir is arenos palubeje susirinkusiu raudonu aborigenu haha. Isivaizduoju su kokiomis nuotaikomis jie vakar grizo namo eilini karta gave i skudurus.

  11. Giedraitis?

    Taip puolime turi potenciala, bet gynyboj? Del to ir sedi ryte o ne normaliam klube.

  12. xxx

    kaunas jega wilno slabakai

  13. Darius

    Neabejoju, kad gynybos galima ismokyti net meska. As gi sakau, kad Giedraitis turi patekti i normalias rankas ir i gera kluba. Jei jums atrodo kitaip, normalu, zmoniu nuomones skiriasi.

  14. jo

    gerbiamasis skiriasi, be to giedraitis kazkada buvo kviestas i zalgiri , bet pasirinko ryta, aisku galima ismokyti komandines gynybos bet asmenines sunkiai, kaip ir metimas , jei neturi , sunkiai ismoksi, yra isimciu aisku , nesigincyju

  15. Darius

    Gerbiamas, buvo toks krepsininkas Ricardo Pittis, desiniarankis ir zaide auksciausiu lygiu. Karjeros saulelydyje jis turejo problemu su desine ranka, todel per vasara ismoko mesti kaire ir dar pora metu rungtyniavo. Unikalus atvejis, bet jei nori, galima visko ismokti. Beje, o tu jau taip rusiuoji zmones, kad karta kviestas neatejo, tai daugiau jam uzdedi plyta ant ivaziavimo ?

  16. dariau

    nemaciau as jame nieko zverisko micic visa serija blankus apart vakar svarbiu tritaskiu ir perlaikydas kamuolius skuboti sprendimai tuo paciu ir eurolygoje

  17. giedraitis

    ne pittis , mano nuomone jam zalgiris per gera komanda

  18. delfi

    kito sezono zalgiris seima skirstosi palikdama daug sklaustuku

  19. x

    del giedraicio pilnai pritarciau. nerealiu duomenu krepsininkas, plius su metimu. galetu jau keltis i aukstesni lygi

  20. Darius

    Lietuvoje daugiau tokio ugio kaip Giedraitis krepsininku ir tokiu fiziniu duomenu, iskaitant suoli, greiti, koordinacija, jega, plastiskuma, nera. Nedaug tokiu net tarp visu europieciu. Sitas nerealus talentas murkdosi netinkamoje vietoje, o is jo galetu iseiti europinio lygio zvaigzde. Gaila bičo. Paziurekit koks jo greitis varantis kamuoli. Varo kaip Jason Kidd.