Zalgiris forces OT but loses to Barcelona in Kaunas 34

Zalgiris Kaunas came back from 13-point fourth quarter deficit to force overtime, but eventually lost to FC Barcelona Lassa 85-88 at packed Zalgirio Arena on Friday.

Barcelona improved to 5-2 and now shares fourth place with AX Armani Exchange Olimpia Milan and Anadolu Efes Istanbul. Zalgiris fell to 3-4 and remains winless at home this season after four tries.

Kyle Kuric hit 5 of 6 three-pointers to lead five double-digit scorers for Barcelona. Ante Tomic added 14, Thomas Heurtel and Jaka Blazic 11 each, and Kevin Pangos 10.

Zalgiris got 21 points off the bench from Aaron White, whose dunk in the final minute of the fourth quarter forced overtime. The hosts also had 19 points from Nate Wolters and 12 from Brandon Davies but suffered from collective 5-for-22 three-point shooting.

Big men Tomic and Davies shared 5 two-pointers before Kuric squeezed off 2 triples for a 9-18 Barcelona lead. Thomas Walkup got Zalgiris within a basket before Heurtel’s triple left Barcelona up 23-18 after 10 minutes.

Deep strikes from Blazic and Victor Claver forged the first double-digit lead, 20-30. Wolters and Walkup answered from the arc, but Kuric hit his fourth from the same distance as Barcelona hung onto a 34-39 halftime lead.

Antanas Kavaliauskas and Wolters led a Zalgiris charge to within 47-49, but Blazic sparked a closing surge to a 50-60 Barcelona advantage after three quarters.

White tried to drag Zalgiris back, but Chris Singleton’s triple meant Barcelona’s biggest lead, 59-72 with 5 minutes left. Free throws from White and Davies later cut the difference to 70-74 before White’s steal fell to Wolters for a layup. Heurtel and Wolters exchanged layups next, then White forged a 76-76 tie on a fastbreak dunk with 40 seconds left to force overtime.

In the extra period, Tomic’s free throws fell before Pangos exploded for 5 points in a row to put Barcelona up 76-83. White’s put-back came ended 3 scoreless minutes for Zalgiris and his free throws made it 82-86 with 1:25 left in OT, but Barcelona finally had enough to win.

Comments

  1. Virgis

    Krepšinis gyvai
    https://goo.gl/gE92mG
    HD kokybe
    Lt komentatoriai
    Palaikome ZALGIRI

  2. Justas

    Kur draugai žiūrėti Žalgiriuka? Ačių iš anksto!!!!

  3. Išleis

    Grybą kavaliauzką ir minus 10

  4. Kaip manot

    Per bulvę bus galima stebėt rungtynes, kai barzda jas atiduoda

  5. Dalgis

    Nežinau kaip jus, bet Jaskos taktikos be tritaškių mane jau užpiso

  6. ss

    Dar 3 baudos Milakniui ir gali atsirasti galimybė perlaužti varžybas

  7. s

    supertreneriui laikas suprast, kadad siuolaikiniam krepsinyje laimeti be tritaskiu yra NEIMANOMA. greito puolimo ir taip nera sitoj komandoj. dar atimk ir tritaskius, ir lieka visai ne kazkas

  8. Grigonis

    Loose ball onis, plus desert dodgy sandy sandalz nigha,same like lazy slow sutton, these crip wont buy even idiot

  9. Batai

    Barsą perpirko visus ž ėjimus, matosi trenerių štabas padirbėjo, o tas dauno sindromas atrodo kad laikė sustoja, tai mesk 5 limonus paimk 3 gerus žaidėjus, o dabar su baravykais sau nervus gadins ir finale bus pažemintas

  10. _

    Gal kas galite pasakyti, uz ka Ulanovui moka 500k euru uz sezona? Gal jis gynyboje neblogas ir isipaiso i Saro sistema, nezinau, nesu didelis ekspertas. Bet zaidejas neturi normalaus prasiverzimo, driblingo, viska lauzia per jega, o gynejai jau seniai ji perprate. Meta is toli tik is vietos gaves kamuoli, pats metimu visiskai nesusikuria, neturi metimo is po driblingo. Zaidejas uz tokia alga ir zaidziantis Eurolygoje tikrai turetu moketi tokius dalykus.

  11. Fkn

    Frog westercunt playing only 4 money, acting like he care, fkn frogz alwayz chocks

  12. Žalias

    Būtų Ulė padorus vyras- pats paprašytų sumažinti algą. Absurdas. Jau 5 metai Žalgiris be lengvo jrašto. Ulė- net ne vidutinis

  13. dėl Ulės

    suprantu, kad emocijos, mane šiandien irgi užkniso, bet nusišnekėti tai gal nereikia?

  14. Darius

    Zalgiris ir Barsa beveik vienodai ismete tritaskiu, taciau ju pataikymo procentas 52, o musu tik 22 % tritaskiu. Tai su tokiais rodikliais stebuklas, kad tik 3 taskais gavom. Kalbant apie atskirus zaidejus, varliavalgiu krasto atstovas westerman zaide apatiskai. Pats blogiausias zaidejas is visos Zalgirio komandos. Geda.

  15. Auriuxx

    Fanai jūs fanai,Ulanovas tas,Jankis anas…..aš iš Vilniaus;bet visa širdimi esu už Žalgiriuką…

  16. /

    jei grigonis gautu tiek laiko kaip tas ulavonas, rinktu bent po 13 tasku. didesniu galimybiu zaidejas, bet kol kas neturi pasitikejimo

  17. gintas

    Tikrai kad be tritaskiu gali tik pries siaulius zaisti. Ir nesuprantu kodel lemiamo metimo neskyre Jankunui mesti, nes jisai yra geriausias metikas is vidutinio nuotolio. Gaila kad tokia dovana nepasinaudojo. O galejom laimeti. Dar tokios dvi rungtynes ir prezidente atims visus medalius is Saro.

  18. SAMB

    geda

  19. Gėda?

    iš kur tokių puspročių atsiranda, kuriems gėda per pratęsimą Barsai pralaimėti?
    o dėl Ulės algos ar kažkokių minėjimų, kad geriau išleisti milijonus negrams, tai šiandien paimkim pvz Langfordą su Andersonu – abu su 0 taškų

  20. Samb

    Burna pridaryk artiste

  21. Ro

    Man gėda dėl žalgiriečių kurie nevertina tai ką turi ir tuo nesinaudoje. Ketvirtas ar trečias kėlinys parodė jog jie galėjo nesunkiai laimėti, tačiau to nenorėjo.

  22. to Gėda?

    Gėda ne dėl pralaimėjimo, o dėl žaidimo. Nuo pat rungtynių pradžios matėsi jog jie pergale netikėjo ir žaidė- bim bam pauglam, o kai atsirado viltis ir tykėjimas jau buvo per vėlu.

  23. kaunas

    viskas cia gerai nedekit i kelnes

  24. Darius

    Manau, kad visi vyrai dirbo is dusios kaip galejo, kam labiau pasiseke, kam maziau, bet visi zaide visu 100 proc, isskyrus 2 – westermana ir waltona. Prancuzas isvis i aikstele buvo isejes kaip i pasivaiksciojima prie juros, o naujasis amerikonas net sapne nesapnavo, kad cia bus toks krepsinio lygis. Galvojo bus erelis zaisdamas viena koja. Buvo pastatytas i vieta ir gales galvoti per nauja. Waltonas zaide kraupiai blogai, be astrumo, be greicio, be minties, statiskai. O juk jaunas zaidejas, tai kur jo noras, kur energija, entuziazmas ? Vakar pamateme visiska NULI is jo puses. Atsistoti aiksteleje ant abieju koju ir mesti atvira baliona per galva abiejomis rankomis i baudos aikstele dvieju zaideju apsupty esanciam Kavaliauskui yra arba debilizmas, arba pxuizmas. Tik per situos 2 nenusiteikusius, nekovojusius, padejusius skersa ant svarbiu rungtyniu legionierius ir gavom. 2 beviltiski izaidejai, kuriems reikia gero pizdako, kad cyptu. Gana su tokiais caca lialia atseit treniruojasi, bet varzybose to, ka jie ismoko, mes nematom.

  25. Walters

    1man army, walcup jr clown getting money 4 nothing

  26. Bigball

    Toks vaizdas kad jie per trenoruotes susede saskem zaidzia.Jeigu is po krepsio belenkiek metimu nepataiko, is tritaskiu irgi bijo mesti. Tai ka jie ten veike per tas trenoruotes tai velnoas zino. Kaip visi teigia zalgiris puiki organizacija ( pinigam daryti) o turetu buti puiki krepsinio komanda. Tai tiek. Vyrai pradekit metyti i krepsi.Statyti reikia whaita i izaidejus gal geriau gautusi jiems.

  27. basketnews

    po nepavykusios metu vagystes liudniausias vakaras kaune

  28. 15min

    ispanu ziniasklaida dukart per vakara nugaleta zalgiri parbloske kevinas pangosas

  29. 15min

    perimtas zalgirieciu ginklas kaip barca suvyste zalgiri klaustukas

  30. apmaudu

    Kad tik legionieriu visada neuzteks pastangu kai nera is lietuviu pagalbos kaune ulanovas niekaip nesuzaidzia geru runktyniu milaknis be tritaskiu tuscias

  31. zalgiris leo

    Leo is vis mazai ka duoda su efes dar suzaide geriausiai toliau is vis mazai naudos

  32. white energyja

    Vienas bande traukti dar su woltersu charakteri parodem ant bangos

  33. kaunas

    Ko laukt su chimki pernai pralaimejom jau siemet reiktu laimet pagaliau na bet ir is swedo sulauksim svaistanciu tritaskiu

  34. Pzdagalviai

    Kiek nepadarė lengvų taškų, jau nekalbu apie tą juodą iš mėlino kyšulio genties, jo smėlieti suplyšę sandalai ižeistų net vergą