Zalgiris gets stuck in Anadolu Efes defense 94

Anadolu Efes Istanbul put on a defensive display in dumping Zalgiris Kaunas 58-79 on Tuesday evening at Zalgirio Arena. Efes outscored Zalgiris in every quarter in posting a convincing win to take its record to 11-6.

Adrien Moerman tied career highs with 23 points and 4 three-pointers made to pace the winners. Moerman scored twice in a 0-12 second-quarter run that gave Efes the lead for good. Bryant Dunston added 13 points and Rodrigue Beaubois scored 12.

Marius Grigonus scored 9 to lead Zalgiris, which lost its third straight game to fall to 7-10. Zalgiris is 3-7 at home this season.

Dunston dominated early with his team’s first three baskets as the teams settled into a 6-6 tie. Aaron White got going to push Zalgiris ahead 12-11, but Beaubois came off the bench for 5 quick points that lifted the visitors to a 14-16 edge after 10 minutes.

Young Laurynas Birutis helped the hosts regain the lead early in the second quarter, but it was short-lived; Balbay and Moerman each hit threes in a 0-12 Efes surge to lead 17-28. Nate Wolters stopped the bleeding for the hosts only the see Moerman remain on fire. The forward converted a three-point play and Kruno Simon netted free throws as the lead swelled to 22-38. Zalgiris regained its confidence with 7 straight points, the last ones coming via a Marius Grigonus three-pointer. Dunston scored inside to make it 29-40 at the break.

Moerman picked up where he left off with a triple to start the second half. Brandon Davies got Zalgiris within 10, but Simon responded with free throws and a triple for a 33-48 Efes advantage. Back-to-back threes by Moerman and Beaubois matched Efes’s biggest lead from the first half, 38-54. Moerman kept scoring and took the difference to 18 and tha’’s how it stood, 45-63, after Dunston’s three-point play to end the third quarter.

Shane Larkin banked in a floater early in the fourth quarter to make it a 20-point game. The lead peaked at 53-79 on a Shane Larkin three-pointer with 2 minutes remaining as Efes coasted to victory.

Comments

  1. Ar

    Thompsonas jau Kaune? Gal žinote, kokį numerį išsirinko?

  2. eurolygos dienathompsonas

    kad dar ne jei atvyktu tai jau rasytu portalai speju po pietu atvyks girdejau kad bus pristatytas siendien pries zalgirio prystatyma

  3. Supratau

    Ačiū tau.

  4. Samb

    Numeris 4

  5. thompsonas

    pasirodo jau vakar atskrido nors ir velai kogero bet nerase kaip daznai buna pasitinka oro uoste

  6. numeris 2

    tai kad 2 numeriu vilkes

  7. Prie ginčo kamuolio

    Birutį statykiy o tada pakeiskit, daug ką reiškia psichologiškai pirmiem pradėt

  8. Darius

    Kodel rungtynes 20:30 ? Baigsis 22:30. I arena susirinkusiu sirgaliu tarpe 10 % sudaro vilnieciai, 5 % is Marijampoles ir dar 20 % is kitu miestu. Kada zmonems grizt namo ? Rytoj juk darbo diena. Daro nesamones. Jei norit pilnos arenos, darykit normaliu laiku.

  9. Darius

    Citata : “turkų pergalių kelyje atsidūrė Eurolygos čempionai Madrido „Real“ krepšininkai ir Europos krepšinio elite įsitvirtinusios Pirėjo „Olympiacos“, Maskvos CSKA ir Barselonos „FC Barcelona“ komandos”

    Toliau cituoju : “Joms „Anadolu Efes“ pralaimėjo atitinkamai 2, 7, 18 ir 15 taškų”

    Genialu. Fantastiskas pergaliu kelias

  10. Nu kas

    Numuš ritmą, grybanovas, milaknis, ar luzeris woltanas

  11. To Nu kas

    Čiuožk iš čia išgama.

  12. 709

    Tai ka ruosiames I arena! Gal naujokas bent trumpam pasirodys aiksteleje. Vasiai padekosim uz pernyksti sezona. Tikiu kad siandien bus grazios ir pergalingos rungtynes!

  13. 20;30 dariau

    tai ko tik dabar atkreipei demesi i laika tai pilna arena ir bus sold out jau senai kaip parasyta buvo 20;30

  14. 709 nemanau

    kad isleis tik vakar atvykes ir jau i aikste buvo rasyta kad jau su komanda krys i stambula su fenerbache greiciausiai debiutuos

  15. zalgiris

    i arena dar peranksti

  16. dariau nu tu duodi

    kaip gryst tai gi is kart po runktyniu ira autobusai kurie veza nuo arenos kad ir tie patys taksi stovi tik aisku tas kad velai grysim kam jau reikia i darba neperdaugiausia miego

  17. 709

    Paskaiciau apie baudas tai net pasiurpau. Manau siandien reikia sirgt su triguba energija ar daug daugiau kad eurolegue suprastu kad mes su ZALGIRIU!!!

  18. eurolyga

    jasikeviciui ir zalgiriui pinigines baudos is eurolygos

  19. geda teisejams

    saras dar pasake nenoriu gaut baudos o vistiek nubaude urodai nu aisku po runktyniu dar leptelejo kritikos

  20. neliecemieji cska

    taip bauda turetu but teisejams uz nepagarba kauno klubui

  21. Darius

    Turiu pasakyti, kadangi buvau paminetas kad man velesnis rungtyniu metas nepatinka, nes grizes namo megstu irasiuka atsisukti, panagrineti. O vilnieciai ir kiti nekaunieciai isvis parsibels namo po 12. Tai mano pastebejimas toks, kad geriau daryti rungtynes tokiu laiku kaip visada anksciau dare.

  22. Darius

    Perskaiciau, kad Jasikevicius gavo bauda uz nepagarba teisejams. Bet visi mate, kaip teisejai tempe cska uz ausu. Eurolygos mafija siauteja. O uztat mes galime pasvilpauti per eurolygos himna.

  23. nekaunieciai

    tai jo tikrai gryzta velai bet kaunieciai nuo arenos autobusu tai jau po 23 val namie

  24. Juozukas

    Krepsinis gyvai
    https://goo.gl/gE92mG

  25. zalgirio galia

    Nu ka renkames jau i zalgirio arena karstai palaikant

  26. nusvilpt javora

    Jei dar kada bus zalgirio arenoi

  27. nusvilpt javora

    Tas teisejas javoras ir matyt paskunde uz kritika

  28. s

    per walkupa 2+1 du kartus is eiles. tai cia jo ta isgirtoji ginyba. man jis beviltiskas

  29. opa

    lopai paskutiniai

  30. s

    p r a v a l a s

  31. Duskit gėjai

    Čia komentarų skiltis dar nx jūsų lievus susirašynėjimus reiks skaityt

  32. AG

    Mirtinai reikia gero snaiperio, tegu perperka kc rivers is redžo ar dar ka nors daro, nes su tokiais griebliais walkupais, waltonais totali stagnacija

  33. Looserdavis

    American selfish trash

  34. ??

    Kaip galima už beveik 11 milijonų nenusipirkti nė vieno galinčio įmesti tritaškį, iš Milaknio toks metikas, kaip iš Katunskytės super modelis.. Tiesiog apgailėtinas žaidimas, perimetre mirusi komanda, visa Šaro taktika – duok Daviesui kamuolį, jei nepavyks tuomet rėk ant visų iš eilės. Nėra gražu komandą ir trenerį kritikuoti, bet, kad nėra už ką jai ploti.. Nebūčiau pagalvojęs, kad sužaidus 17 turų apie TOP8 galima beveik pamiršti.. Po ketvirtadienio išvykos turėsim 7-11 ir dar likusias 7 varžybas išvykoje. Viskas įmanoma, bet 80% mes liekam už borto, jei žiūrėtumę į žaidimą, tai tada 100% liekam už borto. Prašauta su Westermannu, sezono pradžioje buvo miręs, pažaidę afigieną savaitę ir gavo trauma svarbiausiu komandai metu, sugrįš ir atgavęs formą vėl susitraumuos. Walkupas man net į krepšininką nepanašus, čia ne kultūrizmo čempionatas deja.. Su Kavaliausku pratęsta sutartis be reikalo buvo, Birutis buvo paimtas per anksti, su Waltonu prašauta.. Pusė komandos yra tragiško lygio, nesinori dėl to kaltinti Šaro, bet vėlgi mes visi jautėm po kai kurių abejotinų kontraktų, kad bus nekažką, bet save raminom, kad Šaras žino ką daro. Akivaizdu, kad nė velnio jis nežino.. Neveltui sakoma, kad vienas kartas yra atsitiktinumas, du jau yra dėsningumas. Praėjęs sezonas tebuvo atsitiktinumas (kaip Leicester triumfas Anglijoje), o kur gi dabar Leicester treneris? Šiknoj. Šaras kolkas sėkmingai irgi link to juda..

  35. opa

    nu vaflistai geri

  36. z

    22.00 baigsis

  37. ....

    Jeigu Šaras šiandien nepripažins ir savo kaltės, tai bus tikras bailys. Lengviausia žaidėjus apkaltint, bet kai nei vienas esantis aikštelėj nežino ką daro tai čia trenerio kaltė. Neparuošti visiškai ir kiekvienuose rungtytėse vis blogiau atrodo. Treneriukas per pusę metų nesugeba sistemos išaiškint ir čia jau jo kaltė. Ir traumų tegul nekiša, nes žaidimas tragiškas buvo jau iki to.

  38. Anigdotas

    Milaknis snaiperis

  39. Aha

    Tam kas rinko šių metų komandą žiauriai gėda turėtų būti. Tiek pinigų į balą nuėjo. Atsiprašyt fanų turėtų, kad priversti esam į tokius lavonus žiūrėt.

  40. asdf

    kazkaip jauciu, kad po situ rungtyniu neliks kurio vieno “zuikio”

  41. ,,,,

    Anekdotas : Milaknis yra snaiperis :D :D

  42. apgailetina

    -25, bet kuri kita komanda bandytu metyt is toli, o cia vistiek toliau is po krepsio viska lauzia arba lipa i medi

  43. Ištikimi 2xeliai

    Bėgo į areną savo dievukų palaikyt o gavo daugiau nei tikėjosi

  44. SAMB

    Pats laikas zuikiams iteikti bilietukus o jei rimtai kol nebus snaiperio normaliai metancio tritaskius nieko gero cia nenusimato

  45. ........

    Jau vemt verčia derinys, kuris vadinasi “atiduok Davisui kamuolį į briedžių mišką”. Tai tik tiek tas mūsų dievinamas treneris, beveik milijoną gaunantis, tesugeba sugalvot ? Tik vienintelis derinys, iš kurio jau visa Europa juokiasi ?? GĖDA

  46. Darius

    Kai si sezona nuo pat pradziu kritikavau Šūdiną sudeti, gavau keiksmazodziu savo adresu, atseit ka cia pezi, gal uz Jasikeviciu esi protingesnis ? Nesilygiuoju i Jaska, bet dabar jau visi pamate – sudetis ŠŪDO VERTA. Todel padekokime :
    1. Aciu uz snaiperi Milakni.
    2.aciu uz karinga krasta Ulavona
    3.aciu uz Walkupa, you are nr 1 !
    4. Aciu uz pustalupi Papua gvinejos aborigenu
    geriausia krepsininka Waltona !
    5. Aciu komandos fizrukams uz puikia vyru fizine kondicija !
    6. Aciu genialiajam treneriui Jasikeviciui uz puikius pasirinkimus zaideju rinkoje, tada uz staugimus ant savo pasirinkimu ir puikiuosius derinius !
    7. Aciu uz Westermana. Turbut rinkoje nebuvo nei 1 sveiko krepsininko, kad pasirinko ji ?

    Bravo uz viska.

  47. O taip

    Faksas praeitas sezonas ir tiek… Varžovai dažnai buvo be traumuotu lyderiu, o mūsų komanda visą sveika. Ir prieš oly… Lose printezis… Lose spanoulis. Bet… Jie su nuskausminamaisiais tai darė. Neissigyde traumų. Nu ką.. dabar laukia išvykoje labai labai pikti ulker. Kurie savaitgalį pralaimėjo Turkijos lygoje ir šiandien po pratęsimo prieš chimki. Bet Valkupas ir walton uzmetys gal jei visi ulker žaidėjai ant anltsarginiu suolelio sėdės. Saras nėra geras treneris. Toli gražu. O jei kalbant iš perspektyvos… Jam reikėjo eiti į nba šiemet. Jo akcijos buvo aukščiausio lygio. Raptors puikiai lošia… Net jei ir blogai loštu… Jis į Europą gryztu kaip elitinis. Dabar jo kartele po šio sezono kris smarkokai. Bet jis bus paklausus visgi. Bet šiaip jis galėtų mažiau kažką žalingo veikti.

  48. SAMB

    Dariui 10 balu uz komentara teisinga visi cia pyksta tas negerai tas bet sudeti tai Saras rinko parodykit nors viena kuris mestu tritaskius o tokiu nera milas irgi nera snaiperis taip kad visi mes norim kad Zalgiris laimetu bet kad siemet komanda nepanas i praejusio sezono tai faktas

  49. Likimas

    Ulanovsi, ar žinai, kaf esi apgailėtinas apsišikėlis? Tai va- esi

  50. Likimas

    Janki, ar žinai, kad esi apgailėtinas apsišikėkis? Tai va- esi

  51. Likimas

    Milakni, ar žinsi, kad esi apgailėtinas apsišikėlis? Žinau, kad žinai

  52. Likimas

    Jaska, o tu? Tu ar žinai, kad esi apgailėtinas apsišikėlis?

  53. Sigis

    Saras tragedija zaidejai bijo ka daryt imetinrekia neimeti taspat,nuo pradziu sakiau vel viskas bus is po kases sarai gydyk galva

  54. OP

    nepagarba fanams, jau 20 metu tas pats per ta pati, Prienus triuskiname ,o Eurolygoje feeeee.

  55. Ech

    Eurolyga mums is esmes baigta, ziurint tiek i komandos dabartine forma, tiek i artimiausia grafika. Vis delto reikia komandai susiimt ir kovot, kiek jau bus tu pergaliu, tiek, bet ju reikia, kiek imanoma daugiau, nes tai pinigai i Zalgirio biudzeta. Nesmagu ziuret i toki zaidima, bet mes ne grandai, kad kiekviena sezona pakliutume i Top8, nekalbant jau apie F4. Kita sezona ta padaryt bus dar sunkiau del padidesiancio konkurentu skaiciaus. Problemos visiems, kas ziuri ir bent kazka supranta, daugmaz aiskios. Situacija kazkiek pasitaisys, kai sugris traumuoti zaidejai ir/ar igaus forma, bet jau bus per velu, kad dar kazka Eurolygoj rimtesnio nuveiktume. Siaip, mano nuomone, kertinis momentas buvo ta Leo trauma ir pralaimejimas Kanarijai, tai suveike kaip sniego gniuzte, paleista nuo kalno ir sukelusi lavina, kuri ir palaidojo Zalgiri. Dabar belieka kapstytis is situacijos ir mokytis is klaidu, kad kitas sezonas nesibaigtu po Nauju.

  56. saras

    saras gyvena laukimo nuotaikomis mums dabar sunkus laikotarpis

  57. du pratesimai

    ne vienas neparaset as manau kad tam turejo itakos klaipedoje zaisti du pratesimai kiek jegu tam atidave nuovargis

  58. Nebereikalo

    Kazanės uniks išmetė MIlaknį kaip musę iš barščių, už jo nosį kreivėsnės tik rankos, ūlią nesidomi nei 1 normalesnis klubas, nes jis niekas, Birutis tik lkl lygio žaidėjas jam čia per sunku, ir pagrindinis bet ne paskutinis tai papuasas woltanas kuris prisidėjo 50 proc prie ne patekimo į aštuntuką

  59. woltersas

    sirgaliai turejo teise buti nusimine suzaideme siaubingai

  60. dariau nenurasyk

    leo tikrai neverta kritikuot kai jis jau buvo pagaves ritma banga

  61. zalgiris

    tai negi dabar kritikuosim po viena zaideja nu tiesiog visa komanda suzaide prastai kai niekas nesigavo kur turedavome eiti su kamuoliu nenueidavome paskui viskas pradejo griuti ir nebeatsilaikem

  62. O

    Čia komentuojantys, o čia tai sirgaliai. Bravo!!! Suskiai jūs. Laimės Žalgiris ir vėl visi, čia tie patys pilantys šūdą, sakys, kad Jasikevičius ir žaidėjai dievai. Urodai jūs ir nedrįskit vadintis Žalgirio fanais… Papiskit taip protą arenoje, pažiūrėtume ar išdrįstumėte??? Ereliai. Klaviatūros riteriai, nedaugiau. O Dariui, didžiajam analitikui linkiu sveikatos, nes tau priedurni jos prireiks…

  63. sirgaliai

    runktyniu pabaigoje istikimybe parode sirgaliai paskutine minute zalgiriui ploje atsistoje

  64. nereikia atsukt nugaros

    jei suzaide viena is prastesniu runktyniu buna pakilimu buna nuosmukiu buvo geru runktyniu buna ir prastesniu tiesiog varzovai buvo geresni tenka pripazint

  65. basketnews

    tamsiame zalgirio tunelyje sviesi sirgaliu zinute

  66. 15min

    duris zalgiriui trukumai kuriuos isryskino skaudus pralaimejimas

  67. Gytis

    Atsakykite ar Milaknis snaiperis ar tik dirbantis ginyboje? Visai nemeta tu savo tritaškių.

  68. Darius

    Aciu, O, uz rupesti. Sveikatos ir tau ivykdant savo keslus.

  69. nepaisant

    kai kuriu cia rasanciu apsisiskeliu ir komandos blogiausio zaidimo per jaskos era , noriu pasidziaugti sirgaliais kurie nustebino ir baigiantis rngt palaike savo kaomanda, vis del to tai didelis zingsnis i prieki musu kaip sirgaliu kulturoje . be abejo siu metu pirkiniai 50% nepasiteino , pratesti kontraktai irgi , dar traumos isvede is rikiuotes , ir svajones apie top8 sugriuvo , jei ne drastiski pakeitimai tai zaidejo ziurincio i lanka isigyjimas verkiant reikalingas .

  70. pvz

    riversas turi galimybe isvykti ieurolyga , nunally ka tik paleistas is timberwolves.

  71. grigonio interviu

    ar turejo itakos sudetinga dvikova pries neptuna klaustukas tai butu tik pasiteisinimas galima teisintis bet niekam nerupi pasiziuri i lentele i rezultata ir matai. Juokinga butu teisintis del traumu ar nuovargio

  72. pazadas

    is zalgirieciu milaknio atgaila fanams reikia atsiprasyti prizadeti kad daugiau tai nepasikartos

  73. saras ivardijo

    jei skaitet saro interviu kad komanda issibalansavusi ir mums tai ira sunkus laikotarpis

  74. Darius

    As manau, Gyti, kad vis delto Milaknis yra snaiperis. Bet jam reikia ismesti metima ne po spurto. Pavyzdys kaip reikia sukurti padeti tritaskiam metimui yra paskutine vakar dienos Zalgirio ataka. Nezinau ar tai buvo derinys, ar improvizacija, bet zalgirieciai sito nedare per 17 eurolygos rungtyniu, pirma karta padare vakar paskutines atakos metu. Ir tritaski mete laisvas, ir pataike. As visada sakiau ir sakysiu, norint zaisti greitai nereikia begioti. Reikia pasuotis ir zaisti placiau. Zaidima pagreitina ne begimas, o kamuolys. NIEKO GREITESNIO AIKSTELEJE UZ KAMUOLI NERA. Issidestykit, pasukit kamuoli ir atsiras proga prasiverzimui arba metimui. Nera ko nuolat begioti be kamuolio ratais arba grusti pasa centrui i kruva. Ar zinote Davieso naudinguma po pirmu 2 kel ? Buvo -3. Nes viska grudo per jega. Vakar rungtynes prasiko Jasikevicius. Jis antra sezona daro ta pati, ka visi senai perprato. Jo sistemose Milaknis prazuvo, uzsivaike. Kam ji pasirinko, jei visai nemoka panaudoti ? Walkupo nemoka panaudoti. Is Ulanovo nesugeba isspausti nieko. Visiems zaidejams kirto per smegenis tie trenerio riksmai ir nevykusios sistemos. Atsakykit, kodel nebuvo pakeistas puolimo planas, jei mato, kad Efesas susispaude po krepsiu ? Kaip galima visu rungtyniu metu tik 3 kartus istampyti varzovu gynyba ? Ir cia man neaiskinkit, pseudo fanai, kad negaliu zodzio pasakyti.

  75. vienas ivardijo gerai

    ka reiskia kai komandoje nebera pangoso komandos variklis pernai buvo

  76. zalgiris isvyksta

    apie eurolygos nenuspejamuma kalbejes jasikevicius vaziuojame su ideja kad galime iveikti bet kuria komanda

  77. milaknio tritaskiai

    pas zalgiri gali pataikyt visi tritaskius bet kai nekrenta tai nekrenta nereikia vien is milaknio laukt tritaskiu matom kaip jis laksto aikstei bando atsitvert bet gerai priziurimas negauna progu ismest per rankas net nemeta

  78. taigi

    po siu beviltisku zalgirio rungtyniu APGAILETINI yra fanai, o ne komanda, kuri del traumu visiskai issiderino. Uz zalgiri.

  79. 24 sek narste problemas zaidimo

    taciau prie sio pralaimejimo prisidejo ir keletas kitu faktoriu traumuotu zaideju trukumas po praleistu runktyniu sugrizusiu zaideju suprastejusi forma bei intensyvus paskutines savaites runktyniu grafikas

  80. isvada

    anadolu efes komanda suzaide itin geras runktynes jie isryskino zalgirio trukumus puolime ypac perimetro zaideju nepavojinguma ties tritaskio linija puldami sveciai atakavo silpniausias kaunieciu vietas puikiai skirste kamuoli bei patys judejo be jo prie viso sio komplekto pridejus traumuotus zaidejus ir po traumu dar neatsigavusius woltersa bei jankuna turime toki rezultata labai skaudzia nesekme namuose

  81. taigi nesvaik

    komanda isibalansavo o ne fanai o sirgaliai kaip tik parode istikimybe palaikomi zalgiriui runktyniu pabaigoje zaliai balti zaliai balti

  82. krepsinis.net

    zalgiriui reikia vaistu gaivint nuo traumu

  83. krepsinis.net

    vaistai kurie galetu isgydyti serganti zalgiri

  84. Dariui

    tau i tavo klausimus atsakys tik pats jaska, kiekvienas gali tureti kokia nori nuomone ir uzssimti gyvenime kuo nori ,visgi kad neisnaudojami zaidejai nesutinku nes aiskiai lenki kad treneris kaltas nes tai labai paprastas atsakymas, nera taip viskas paprsata bet ir nesudetinga yra, priezastys labai aiskios del ko duobe.

  85. beto saras paminejo

    pripazino kad jo komanda yra duobeje ir vieninteli varianta kaip is jos islipti strategas mato komandines pastangas o ne individualius veiksmus

  86. del walkupo yra tkio mintys nete

    Labiausiai varžovai rizikuoja ties Th.Walkupu, kuris Eurolygoje pataikė 26,7 proc. (4/15) tritaškių. Amerikietis tikrai nėra blogas metikas ir dar praėjusiame sezone Vokietijoje savo galimybes išnaudodavo 41 proc. Dabar gynėjui turbūt koją kiša ir psichologija, kai per mažai pasitikima savo jėgomis. Kartais žaidėjai net pradeda jaustis nepatogiai, kai yra nuolat paliekami laisvi ties tritaškiu.

    Pasiroro jam psicholog o reikia o taip pat ir milui kai gauna laisvas visa arena pradeda is anksto uzti

  87. Arnas

    Rocky Balboa sakė : “You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard ya hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done!” Laikykis Žalgiri!!!

  88. 15min

    Komanda skendo del nuovargio ? Zalgirio vyrai sako kad ne

  89. zalgiris efes

    po runktyniu kaune kai kurie krepsinio specialistai – krepsinio treneris rutenis paulauskas buves zalgirio puolejas vaidas jurgilas neabejojo kad zalgiris taip sunkiai atrode del nuovargio

  90. lrytas

    olimpinis cempionas paulauskas kai kurie zalgirio legionieriai iklimpe purve

  91. Čia kurie dar sako

    Kad milaknis vis dar snaiperis tai gerai susitrenkę galvas vaikystėj, aplamai ištikimiausi sirgaliai kurie čia gina yra gėjai ir jiem patinka būti iki galo kai jų komanda šluosto grindis yra be savigarbos

  92. vaistai

    kovojant del vietos astuonete situacija yra nedekinga bet dar toli grazu nera tragiska zalgiris sioje eurolygoje gali iveikti bet kuria komanda bet pirmiausia jam reikia nugaleti save o tada jau galima bus susitvarkyti ir su varzovais

  93. Darius

    As sakau, kad Milaknis snaiperis. Atlegus emocijoms, pernai jis eurolygoje turejo 45 % tritaskiu pataikyma. Yra buves sezonas ir su 46% Milo tritaskiu. Siemet jis vis dat turi 41% tritaskiu pataikyma eurolygos rungtynese. Taciau per paskutines 2 rungtynes pataike tik1 is 7 tritaskiu. Mano nuomone del nuovargio, nes jis is visu zaideju bega daugiausiai. Esu isitikines, kad ji galima panaudoti ir geriau ne taip nuvarant.

  94. Greičiau Katunskytė

    Per adatos tarpą pralys nei milaknis iššaus