Zalgiris downs Skycop in Westermann’s return 20

Zalgiris returned to the legendary Kaunas Sports Hall with a 96-67 victory against Skycop Prienai, as Leo Westermann returned to action after weeks on the sidelines.

The Betsafe LKL leaders improved to a 19-2 record, with Antanas Kavaliauskas leading the way with 15 points, Edgaras Ulanovas and Arturas Milaknis collecting 12 points apiece. Meanwhile, Westermann finished his first game back from injury with 7 points and 8 assists in 17 minutes of action.

Zygimantas Janavicius was the game’s leading scorer with 17 points for the visitors from Prienai, as Arnas Labuckas finished with 10 points and 6 rebounds.

Comments

  1. kaunas

    grysim i pergaliu kelia

  2. 709

    Tikuosi ne tik pergales bet ir graziu rungtyniu. Is hales noriu grizt su gera nuotaika !

  3. 709

    Visus su pergale ir Leo sugrizimu!!!

  4. leo

    sugrizo pagaliau ir aukstaugiu rotacija leidzia kazkam pailset kaip davies

  5. zalgiris

    tai galima sakyt su barca bus pagaliau pilnos sudeties

  6. milaknis

    bent cia pademonstravo tritaskiu taikluma 4 tritaskiai is 6

  7. Darius

    Uztai Waltonas nieko nepademonstravo eilini karta. Beje, ne pirma karta matau, kad Grigonis megsta bumpseti kamuoli ir daznai perlaiko neatiduodamas laiku paso. Be to, jis silpnai stovi ant koju ir griuna. Jo pavarde turetu buti ne Grigonis, o Griugonis nuo zodzio griuti

  8. leo

    Daugiau zaide kaip waltonui pernelyg ne ka ir sekes beto dabar sugrizus leo bus vienas neregystruotas lkl

  9. Aha

    Buvo labai smagu matyt Leo sugrizusi. Tikrai nesitikejau, kad taip salyginai greit pasveiks. Jo pasai, zaidimo skaitymas puikus kaip visada. Aisku, gynyboj dar sunku net ir pries Prienus, matosi smarkiai suletejes, bet svarbiausia, kad jau gali zaist. Bus idomu paziuret, kaip atrodys pries Barca.

  10. To Darius

    Zdarov, ilgaausi. Dar nepadvėsiai???

  11. Darius

    Galiu tau duoti pora lietuviu k pamoku, turetum rasyti “nepadvesei”. Padvesė gale ė reiskia reikia rasyti padvesei. Kas tau buvo, kad turi durna galva ir neismokai ? Stipriai su bita turbut gavai i pakausi ? Zimok durnas ilgai busi, lengvai nepraeis.

  12. To Darius

    Tu pasižiūrėk į savo rašybą, daune. Mokytojas ble.

  13. Darius

    Telefonu nerašau lietuviškomis raidėmis dėl laiko trūkumo, smulkiaproti.

  14. Darius

    Dėl laiko trūkumo telefonu nerašau lietuviškomis raidėmis, o kompo su savimi nuolat nesitampau, smulkiaproti.

  15. Darius

    Telefonu del laiko teukumo nerasau lietuviskomis raidemis, smulkiaproti

  16. man

    tai walkupo izaidinejimas atrodo nieko vertas, sugrizus leo reikia ji grazint i savo vieta , vakar birucio net ant suolo nesimate, kur dinges?

  17. To Darius

    Matai, bybgalvi, telefone galima taip pat rašyti lietuviškai, asilo berete. Nebent tu toks durnas, kad nesugebi rasti lietuviškos abėcėlės, o greičiausiai tai durnas ir esi…

  18. baikit

    Pestys del savo rasybu viens kita mokint

  19. zalgiris barca

    Na laukiam runktyniu su barca kai jau sugrizo pasveike zaidejai manau dabar su leo matysis kazkiek kitoks veidas geresnis

  20. Darius

    Pripažindamas oponento argumentų nenuginčijamumą, skelbiu jį žodinės dvikovos nugalėtoju. Prizas – vaflių pakelis bet kurioje Norfos parduotuvėje.