Leo Westermann connects from downtown, as Zalgiris wins in Alytus 12

Zalgiris made it five wins in a row in the Betsafe LKL with a 90-75 victory over Dzukija on the back of some excellent three-point shooting to improve to a 20-2 record.

Leo Westermann paced the winners by connecting on 6-of-7 attempts from beyond the arc for a team-high 20 points, Edgaras Ulanovas had 15 points, while Aaron White added 12 points.

Arturas Mialknis was the only other Zalgiris player in double figures with 10 points, as the whole team combined for 13-of-24 shooting from beyond the arc.

For Dzukija, Kerem Kanter had an incredible 31-point and 8-rebound effort for an efficiency mark of 40. Elijah Brown and Dominykas Domarkas had 12 and 10 points, respectively.

Having been behind just 66-61 at one point in the second half, the Alytus club eventually lost touch, with the Betsafe LKL leaders going on a 13-2 run to decide the game.

Comments

  1. zalgiris

    nezais davies grigonis woltersas

  2. Darius

    Užtai pagaliau žaidžia Waltonas, mūsų komandos žvaigždė, geriausias sezono pirkinys, ilgai ieškotas brangakmenis. Waltonas yra Žalgirio vadybos darbo vaisus, sėkmingos selekcijos atspindys, tapęs sirgalių numylėtiniu. Po šio sezono Waltonui būtinai reikia pakelti algą ir pasirašyti ilgalaikį kontraktą.

  3. g

    ta kanteri, tai reiketu perpirkt kuo greiciau, tai ateities eurolygos zaidejas

  4. Darius

    Žalgirio taktika per pastarąsias 2 rungtynes pasikeitė, puolimas tapo įvairesnis, nebeliko to buko grūdimo iš po krepšio, padaugėjo tolimų metimų, geriau juda kamuolys. Sakyčiau bravo Jasikevičiui, bet žaidimas pasikeitė dėl to, kad nežaidžia arba žaidžia nepilna jėga Davies. Reiškia jokių čia Jaskos nuopelnų. Noriu pasakyti, kad visą laiką buvau didžiulis Jasikevičiaus gerbėjas, net lyginau jį su Obradovičiumi, bet šitas sezonas parodė, kad jam iki Obradovičiaus dar kaip iki mėnulio. Imant viską, taktiką, komplektaciją, viską. Nei už ką neįsivaizduoju, kad Obradovičius Šaro vietoje net ir su dabartiniu biudžetu būtų šitaip susikomplektavęs savo komandą iš tokių kaip papūstalūpis iš Papua Gvinėjos arba štai naujasis pirkinys Thompsonas, kuris per 5 eurolygos rungtynes ! surinko VIENĄ naudingumo balą. VIENĄ balą per 5 rungtynes. Pasiekimas. Ne veltui visą karjerą šitas blaškėsi visur kur įmanoma, bet nebuvo reikalingas jokiai eurolygos komandai, tik va Jasikevičiui prisireikė. Genialus pasirinkimas, dar vienas šį sezoną, lyg dar mažai kliurkų, tai kalė dar vieną. Turbūt geriausias praeitų metų vadybininkas prie to prisidėjo. Bravo, bravo, puikiai padirbėta. Po tokių pastiprinimų kiek ten jau gavom eurolygoje, 8 rungtynes iš paskutinių 9 ? pamečiau skaičių. Ir staiga pagerėjęs žaidimas, pasirodo, yra pasekmė pagrindinio centro traumos. Gražu.

  5. 709

    Su pergale. Smagu kad Leo suzaidzia.

  6. zalgiris

    Jei butu kanteris nuo sezono pradzios zaidez su tokiu zaidimu dominuojanciu tai manau ilgai butu neusibuves komandai

  7. zalgiris

    Kad siendien walkupas waltonas buvo pasyvus be minties kaip isimuse be sprendimu

  8. zalgiris

    Na su leo sugrizimu ir tritaskiu daug metam na apmaudu tikrai kai leo iskrito buvo sunku mazai pataikant tritaskiu

  9. kaunas

    Mazai zaidem per prieki strigom kavaliausko pasyvoka gynyba pries kanteri nesusitvarkyta aisku butu davies butu kitaip buve

  10. sarui

    Ateis laikas pavys ir obradoviciu saras kam cia lygint

  11. leo

    Kad leo butu taip kazka panasaus sukures barcelonoi tritaskiai butu buve pagelbeje 4 kelini saltakraujiskai

  12. tai

    gal palyginam obradoviciu su saru ketvirtais treniravimo metais? Uzteks savo nuoskaudas lieti , visi ir taip supranta kad waltonas grybas ir klaida , gaila kad ne vienintele.