Zalgiris defeated by Khimki on the road 80

Khimki Moscow Region bounced back from a tough overtime loss by downing Zalgiris Kaunas 83-74 at home on Friday.

Stefan Jovic and Alexey Shved led the winners with 25 points apiece, and Jeremy Evans added 10.

Jock Landale led Zalgiris with a personal-best 24 points while Thomas Walkup scored 10.

KC Rivers hit a jumper and Edgaras Ulanovas added a layup to give Zalgiris an early 2-4 lead. Shved stepped up for Khimki, scoring 6 points in an 11-0 run highlighted by Booker’s dunk. Walkup answered from downtown, igniting a 0-9 run in which Landale had the next 6 points to tie the game, 13-13. Jonas Jerebko rescued Khimki with a layup and Shved added a stop-and-pop jumper but Arturas Milaknis struck from beyond the arc for a 17-16 score. An alley-oop dunk by Evans and a fast break slam by Gill restored a 21-16 Khimki lead after 10 minutes.

Lukas Lekavicius bettered Chris Kramer’s jumper with a triple early in the second quarter, but Evans sank a jumper and Jovic added a three-pointer to boost the hosts’ lead. Milaknis and Jovic traded baskets, then Landale brought the guests a bit closer, 30-25. Evans and Gill kept pacing Khimki but Landale and Nigel Hayes kept Zalgiris within 38-33 at halftime.

Zach LeDay scored off the baseline immediately after the break and Landale added a layup to make it a one-point game, 38-37. Shved and Jovic tried to change things for the hosts but Walkup and Landale kept Zalgiris within 42-40. Evans dunked and Jonas Jerebko found his first points, before Lekavicius buried an off-balance floater and Jovic delivered a bomb from downtown. Lekavicius kept pacing Zalgiris, getting help from Hayes and Landale to tie the game, 49-49. But Jovic scored in penetration and Shved downed consecutive triples for a 57-49 Khimki lead after 30 minutes.

Jovic netted from beyond the arc early in the fourth to make it a double-digit game. Rivers followed a layup with a three-pointer to give Zalgiris hope, 60-54, with 8 minutes left. An unstoppable Jovic answered from downtown and added a driving layup that made the guests stop the game at 65-54. Jovic sank his fifth three-pointer and Shved copied him for a 71-59 Khimki lead with 4 minutes left. LeDay dunked in traffic and Walkup added a layup but Khimki had already started to run down the game clock and a fast break basket by Kramer sealed the outcome with two minutes to go.

Comments

  1. Vadovybei

    Na sunku laimeti eurolygoj neturint izaideju

  2. Darius

    Tarkim nupirks ta izaideja dar ir kas is to ? Kol nupirks, kol apslifuos, apmokys. Kada jis prades zaisti ? Likus 10 eurolygos rungtyniu ? Gal net kelias pergales pades pasiekti ? Prarasta jau per daug, kad isgelbeti sezona. Visiems metas nusiraminti, sezonas nepavyko, todel reikia padaryti

  3. Darius

    Tesinys :
    Isvadas. Taip komplektuoti komandos negalima. As, paprastas krepsiasvydzio myletojas, jau pries 2 men klausiau, kaip jie cia sukomplektavo komanda ? Kaip ketina zaisti ? Kur centrai, izaidejai ? Komplektacija atrodo daryta paskubom per 1 nakti jaip kokio atsipalaidavusio studento, o ne trenerio, kuriam mokamas milijonas. Saukstai po pietu, traukinys nuvaziavo.

  4. To darius

    Taip prarasta per daug, bet dar neviskas buvo praita sezona kai pvz thompsonas atejo ir dave naudos ir gan greitai

  5. Ištikimas fanas

    Statymai- tritaškiai kris daugiau ar mažiau 10%?

  6. Dariui

    Esmė- nepaėjo su Perez. Štai ir viskas. Keistoka, kai nusikratoma sklkų, gaunama pajamų daugiau nei planuota ir imamas nežinomas nestabilios psichikos legionierius. Lendeilą sigadino vasara NBA- neatsikrato šou elementų

  7. Chimki nuovargis

    Bet kazin ar zalgiris isnaudos chimki nuovargi

  8. Dariau jau apkalbeta

    Apie Pereza jau senai aisku zinom Dabar visi ir EkspertaI zurnalistai sneka apie Nigel Hayes neranda vietos zaidzia be pasitikejimo kad ir kiek laiko praleidzia aiksteleje

  9. Kaunas

    Kaip su Chimki tai neparanku zaisti dar nesam Laimeje chimkuose neaisku kiek atsilaikysim keliniu

  10. Chimki

    Chimki 70% zalgiris 30% prognoze

  11. Darius

    Sneku ne apie Pereza, o apie komandos komplektavima. Ka treneris su 1 mln euru alga pasirinko kaip karkasa, ant kurio viska aplipde ? Pernai tai buvo Davies, kuris laike pagrinda. O siemet kas ? Kuris pagrindinis ? Grigonis gal ? Pas Chimkus tai Svedas. O pas mus kuris ? Visi iki vieno pagalbiniai. Nesuprantu, kokios skyles atsivere Jaskos galvoj, kad issirinko tokia sudeti. Isskyrus Grigoni ir is dalies Luka ir Leday, pas kitus didesnio talento nerasta. Na dar nebent Riversas atsigaus.

  12. kai

    gulim ant dugno galima ramiai atsipalaidavus stebeti progresa

  13. bc

    ziurint i tvarkarasti, tai tikrai nesimato sviesos tunelio gale. iki sausio 24 rungtyniu su alba, labai tiketina kad bus 14 pralaimejimu is eiles, kas pries sezona buvo neisivaizduojama, bet sita dabartine komanda yra ant tiek mirusi, kad gali but sumusti visi antirekordai.

  14. Aaa

    Nu ką jau iš pirmų minučių aišku kad progresas nulinis ir išvadų jokių nepadaryta

  15. Chimki

    Na Runktynes puse velnio swedas pristabdytas Stebina Jochas Landale’as 14 tasku per 2 kelinius

  16. ....

    Pažiūrėjau porą minučių, bet supratau, kad nebeverta turėt vilties. Atrodo, kad žaidimo planas gana neblogas, bet jau išpildymas …. Pasai debiliški, palieka laisvus žmones, nenulaiko kamuolio, patys laisviausius metimus prameta. Žiauru !!!! Šaras aišku nekaltas, kad tokie išsidirbinėjimai aikštelėj vyksta, bet šiaip tai jis kaltas, kad šitie žaidėjai yra komandoje. Aišku, Šaras turi didelį pasitikėjimo kreditą dėl praėjusių sezonų, bet šitaip klysti su sudėtim yra neatleistina. Ir garantuoju, kad kitoj komandoj jo jau senai nebūtų likę. Aišku geriau nieko nerasim, bet jei jau užsikrauni pats rinkti komandą, priimk ir atsakomybę.

  17. REIKIO IZAIDEJO

    Kaip sita komanda gerai judetu jei butu tikras izaidejas, rungtyniu planas yra bet va kurybos truksta labai, vadovybe po galais kur izaidejas?

  18. Chimki

    Na kolkas laikomes neblogai nors ir chimki nerodo kazko gero izaidejai tusti

  19. Saras

    2 kelini pralaike Nigel Hayes be pasitikejimo svaisto tritaskius pro sali

  20. Kaunas

    Leday ir labai truksta progu neisnaudojam nors ir skirtumas nedidelis

  21. Aha

    Aj užtenka spardyt jau gulinčius. Žaidėjai ant tiek demoralizuoti, kad man kartais net ne pikta, o gaila darosi. Pikčiausia, kad po sezono, atrodo visi matom ko trūksta ir maždaug kokių žaidėjų ieškot, bet vistiek kartoja tas pačias klaidas. Kas pasakė Šarui, kad komanda gali žaisti be įžaidėjo ? Įžaidėjas ir snaiperis, kuris gali laisvas pataikyti, turi būti patys pirmi taikyniai. Kada jie įsikals šitą į galvą !!!!

  22. Kaunas

    Zalgiris turi sansu kolkas intriga chimki nieko sviesaus nedeminstruoja

  23. Kaunas

    Islyginam ir vel sustojam

  24. RIversas

    Toliau pro sali meta izaidejai tusti gan per daug klaidu kisant kamuoli Jock Landale’as

  25. zzz

    Įžaidėjas ir snaiperis yra du žaidėjai ant kurių negalima taupyt. Ar dabar jau supratai ponas Motiejūnai ?

  26. Opa

    Cia greiciau depresija pagausi ziuredamas tokia kase. Neisivaizduoju einaciu i zalgirio arena zmoniu. Jiem gal patinka kad zalgiri noekina kas netingi

  27. 709

    Norint laimeti rungtynes reikia pataikyt i krepsi, Kai metimai krenta tik treniruotese rungtyniu nelaimesi, Kazkodel pries Zalgiri suzaidzia tie zaidejai ant kuriu rizikuoja, Visiems linkiu linksmu KALEDU!!!

  28. opa

    sveikinam visus zalgirio gerbejus

  29. Fanas

    Nu ir na…i, labai blogai, kai aikštėj vieni lavonai (šiandien išskyrus Landale), tiek gynyboj, tiek ir puolime, šūdų krūva, o ne komanda. Eina pornografinis serialas su siaubo (apie žaidimą) elementais “Gyvi numirėliai”, o motiejus nifiga nedaro.
    Nežinau, ar beverta toliau gadinti nervus dėl tokio pasišlykštėtino žaidimo. Jei dar buvo krislelis vilties “nu gal, gal dabar ?…”, tai po šiandienos ištratinimo sezonui EL tikrai paskutinė vinis :-( įkalta. Padlos sušikti

  30. Darius

    Turiu pastaba sttaipsnio autoriui – esi neteisus, kad chimki blogai ginasi. Paaiskinsiu, kad chimki labai greitai puola ir surengia daug ataku. Kadangi jie surengia daug ataku, tai matematiskai gaunasi, kad ir varzovai jiems surengia daugiau ataku. Ir is cia daugiau praleistu tasku. Zalgiris gi is tu komandu, kurios nei pacios zaidzia, nei kitoms leidzia. Kadangi musu atakos ilgos, greitu ataku visai nera, mes pelnom mazai tasku ir varzovo vidurki numusam. Jei chimki jau taip blogai ginasi, anot straipsnio autoriaus, kodel Zalgiris taip mazai jiems imete ?
    Dar.
    Uzvakar cia rasiau, kad butina greitinti zaidima. Siandien mums chimki suverte 20 tasku greitose atakose. Jasikeviciau, o mes jiems kiek ? 2 taskus ? 4 ? Sitid grebliarankiai vaiksciodami pagal sistema neapzais daugiau nieko.

  31. RIversas

    Bent jau Riverso geresnes runktynes

  32. Trikdo zaidimas

    Dar zinot zaidejai isimuse nuo atsargyniu suolo su saru nesusikalbejimai

  33. Urbonas

    1 kelini Saras atrodo nepatenkintas aukstaugiu zaidimu Greitas buvo pakeistas Gebenas pora kartu klydes gynyboje o netrukus ant kilimelio iskviestas Z. Leday amerikietis prie sonines linijos dar turejo isiklausyti trenerio Morala Diskusija zaidejas akivaizdziai pralaimejo

  34. Paulius

    Milakni jankuna i pencija

  35. Saras

    Apie pataikyma prabiles Jasikevicius tai yra kosmaras

  36. Kaledos niurios

    Pirma karta katastrofa iki Kaledu 3 pergales reikia kenteti

  37. Landale'as

    Pagauna jau atrodo zaidima kai siendien viskas neblogai sekes ir tritaskio nemete po krepsiu dirbo

  38. Fanai 2

    Ko tu nori is motiejuno ka jis tau turi daryt rokiruociu nebus Kad ir kaip kaip atleistum Hayes nebutu kuo pakeist

  39. Tritaskiai

    Jei butu pataikymas geras kitaip ziuretusi laisvi prametam su tritaskiais ir 80 86 tasku butu galima tiketis

  40. Žalgirio fanas

    Mano manymu esmė slypi nesusižaidime per sistemą,reiktų keist sistemą į naują Šarui be to įtampa,kuri laužo žaidėjus,gal reiktų komandai šviežių jėgų nuvykt pailsėt į Druskininkus kokius,matosi,kad sezono nuėjęs,deja bet taip,čia kad įžaidėją paimsim reikalų neišspresim,aukštaugis plus,dar 2 snaiperiai tada gal…pirkiniai tarpsezonį nupirkti silpnoki,nežinau kas formavo,Šaras,Robkė bey apsirikta,lieka EL dėl garbės,LT bei LKL,kitam sezonui verta pagalvot kam formuot sudėtį?

  41. Jankunas

    Jankunas sedes net ir tritaskio nepataikys vienas Landale’as puse komandos tasku dar walkupas 10

  42. Itampa ant suolo

    Daug ka reiskia klaida ir saras tuo sodina Morala israso na aiksteleje ir zamai usidegymo ugneles

  43. Žalgirio fanas

    Sėkmė ar karma neateina šiaip,išeinam žaisti iki 50% ir laimim tai juodas darbas,bet ne vien tai,kur nėro pasitikėjimo,valios,atsidavimo,ryžto tem niekada neužeis karma!

  44. Nesilipdo

    Sita sezona reikia jau atkentet kad ir kaip dabar ziurisI vasara taisyt klaidas

  45. Žalgirio fanas

    Prisimininti Šarui vertėtų, kaip maccabi padarė pratesimą per D.Sharpą, 2004 metais,ką ten ne karma buvo?klaidingas požiūris bet mokosi iš Željko Obradovičiaus, bet patirtis ateis su laiku per pralaimint,tai geriausia motyvacija visai komandai

  46. Zurnalistas

    Ko reikia kad Nigelas Hayesas duotu didesni indeli ? Jam reikia pataikyti tritaski arba geresniu procentu

  47. Saras

    Mintys tokios pacios kaip ir visa sezona aibe sansu pasiimti pergale ir neisnaudoti sansai

  48. Romas

    Sudėtis kitam sezonui,kurie liktų ŠARAS,Walkup,nes atitinka ŠAaro filosofiją,kiti legioneriai ne 1 ne.Lietuviai Ula,Grigonis,Gebenas,Milas,Lukas,tai 6 tas,kuris turi likt,kiti neatitinks sistemos,aš abejoju dėl titulų vietiniame fronte,per vargus vėl…

  49. Džiovanis

    Užburtas ratas Žaliem,ši sezoną,nežinau,bet Žalgiris pralaimės Karaliaus Mondaugo taurę jei,pasitrauks Šaras.

  50. Džiovanis

    Man tai 1 dalykas kyla abejoniųna gerai Žalieji,traukiasi iš Lkl,o tai palaukit,o jei mes Eurolygoje pradesim nerdėt su Šaru ar be Šaro,kas tada,napajusim titulų,smiks prestižas.nepateksim į aštuoniukę,kokius 3 kart ar 6 kart iš eilės,kiek mes Top 16 buvom kartu ogi mažai net lb mažai,o apie tą niekas negalvot,negalvoja

  51. Džiovanis

    Taip Eurolyga lygis,bet pralaimint daug,ir nerenkant vieningos,ir pagal biudžetą komandos fanai trauksis,nes grajus yra o rezo kaip nėra taip nėra,gali įvykt visokių scenarijų,bet nesitikėkit fanai stebuklo,aš žiuriu beveik visus mačus nieko panašaus nematau ir čia ne tij dėl rezo,grajus

  52. Li

    Grajus ne tas…nu neina jiem ir viskas,bet kaip ŠARAS yra sakęs nesitikėkit kiekvieną sezoną 8,palaikom tą sužeistą žvėrį!Žalgiris-Kaunas,legendinis.

  53. Švinas

    Kas toks N.Hayes?T.Lyday 55 proc dar dar man nepatinka kad maži,man nepato ka jų metimai,man nepatinka kad jie Žalgiryje,prašauta su Jocku tai kitokio stiliaus žaidėjas prie kitos sudėties ji dar palikčiau,įdomus.Nuvylę K C Riversas netempia EL.

  54. Bobis

    Lauksim stebuklo,oi tas Žalgiris nuėjęs galan,ir pasiklydęs,ar atras kelią išėjimo link?čia Šarui mįslė ir planas B liks.

  55. Kurtinaitis

    Neturi nei patarimo zalgiriui nei laiko svesti Kaledas

  56. Kurtinaitis

    Zalgiris zaidzia idealiai viskas tvarkingai pries zalgiri vargsta daugelis Eurolygos komandu bet istruksta su pergale

  57. Bobis

    Tikri fanai tiki,kritikuoja,bet ar iš tikro kaip Rpmka sakė yra pragresas,nesimato,jau ilgai,gal būtent pergalė atidarytų šviesą tunelio gale,pasitikėjimas,supratimasatsidavomas bei kova iki padkitinės minutės,gali pakrypti lentėlę,linkiu to Žalgiriui,nėra ką prarast,tiesiog kovan už šio sezono komandą už Marių Grigonį,muškietininkai,vienas už visus visi už vieną,chebrą!

  58. Hayes

    Nepataikantis Hayesas pyksta ant saves

  59. Žalgiris

    “Feniksas pakyla iš pelenų”

  60. Tešlius

    jeigu Žalgiris sukurs stebuklą nebegersiu nealkoholinio:) … Į 8 paklius

  61. Izaidejas

    Dar ilgai zaisit be izaideju, gal pats laikas isigyt

  62. .

    tuoj pamatysim, ar saras turi savigarbos pats pasitraukti, nes labai tiketina kad sitas kosmaras ir antirekordine serija tesis toliau

  63. Nu nžn

    Kartais dugne pabūti sveika. Macabi, Barsos, kažkada- CASK-o pavyzdžiai. Nes tik tai priverčia keisti prastą sistemą, pažvelgt į save

  64. Nu nžn

    Daug ką apnuogina krizė. Kad ne toks jau supertreneris tas Šaras. Kad taktika remtis lietuviais- neteisinga. Liūdna, bet gyvenime yra svarbesnių dalykų

  65. Laisvi nekrenta

    Nu ka dabar padarysi nekrenta ar duos Tritaskiai pergale isigelbejima ar metam kuo daugiau Tritaskiu

  66. Generolas kariai

    Zalgiris sezona bus priverstas baigti toks koks yra Stebuklu tiketis neverta galvu kapojimai nieko nepakeistu kaltuju ieskojimai cia irgi negelbes

  67. Vycka to Džiovanis

    “kiek mes Top 16 buvom kartu ogi mažai net lb mažai” – kyla abejonių, ar išvis Žalgirio reikalais kada domėjais, jei tokius vėjus sugebi parašyt

  68. Darius

    Blogiausias dalykas, kas dabar gali nutikti, tai Jasikeviciaus atsistatydinimas. Taip, atsilaisvintu daug pinigu ir butu galima pastiprinti sudeti. Taciau 1 ar 2 geru zaideju i Sara nekeisciau. Pora zaideju inestu jegos aiksteleje, bet ziurint i ilgalaike perspektyva, Jasikevicius atnes zymiai daugiau naudos ir pergaliu net dabar su tokia komanda gaunam, bet visada po geros kovos. Tai jo nuopelnas. Sudetis nekokia, bet kiekvienam varzovui labai kietas riesutas. Tiesiog si sezona reikia iskenteti. O po to isleisti i pensija .Janku, pailsinti galvas, pasistiprinti ir bus visai kitoks sezonas.

  69. Aaa

    Per daug žalgiris remiasi pasenusiais, nebepabėgančiais lietuviais, jaunimas trina suolą, užsieniečiai bijo net į kašę žiūrėt nes bus apkriokti ir nukišti į suolo galą, moralė labai prasta komandoj…

  70. Vycka to Darius

    čia net kalbų negali būti, o rėksniai dėl Šaro išmetimo nesiūlo nieko į jo vietą bei jau pamiršo, kaip rėkavo Kazlą lauk ir kiek metų vėliau laukė jo sugrįžtančio kaip mesijo, dėl kažkokio iškeitimo į porą žaidėjų – čia visiška š verta kalba netgi, nes ir pora superžvaigždžių mums neįperkamų jokio rezultato negarantuotų, pavyzdėlis iš šio sezono: mes Maskvoje per plauką nežaidėme pratęsimo, o Barsa su visu žvaigždynu namie nuo CSKA 29 taškais pasikrovė

  71. a

    apie atleidima tai neverta kalbet, jis turi visiska pasitikejima pmo ir kitu, klausimas kiek jis pats dar kes sita geda nes akcijos tikrai jo nekyla dabar

  72. Prarastas sezonas

    Prarastame Eurolygos sezone zalgiris dar tures atsakyti I daug klausimu

  73. Apie atsistatidinima

    Nera net kalbu visi visais pasitiki

  74. Sviesuliai

    DidesnI sviesuliai paskutiniu metu yra tik Thomasas Walkupas ir Jockas Landale’as Taciau ne viena komanda nieko nepasieks turedama tik kelis kazka nuveikiancius zaidejus

  75. Izaidejo

    Reik tiketis kad su Maccabi jau turesim izaideja

  76. Manau

    Labai Žalgiriukui dabar praverstų toks kaip Josh Adams iš Malagos Unicaja.

  77. Hyper

    Sugris Grigonis ir viskas bus gerai

  78. to Manau

    ir ką dar manai? kokį dar pasiūlysi žaidėją iš komandų, kurių biudžetas nenusileidžia Žalgiriui, o jos sėkmingai tęsia sezoną?

  79. Juodas periodas

    Jau net per zinias anonsuoja o kaip pagerint tritaskius vaistu nera Lazdale nepamojuosi

  80. kaunas

    svarbiausia rytunus gerai auklejam