After league decisions towards coronavirus, Zalgiris personnel allowed to leave indefinitely 24

After the EuroLeague announced the indefinite stoppage of league action on Thursday, and the Betsafe-LKL followed up with the decision to outright end the season, Zalgiris decided to allow the players and coaches to leave the team indefinitely.

This decision will be valid until the 2019-2020 EuroLeague championship is continued. Whenever EuroLeague informs of further decisions, Zalgiris players and coaches will be informed, and will be required to return to the team within several days.

On Friday EuroLeague president Jordi Beromeu sent out a letter, stating that the tournament will be reinstated no earlier than the 11th of April.

In the free time, Zalgiris players can practice individually on their own, but team practices will not be held.

Comments

  1. Bet Tai

    Ar Zalgiris tes sezona eurolygoje Ar nuspres nuo atkrintamuju?

  2. Kovo13

    Penktadienis LKL krepsininku namuose pazenklintas juodaI. Sezonas baigesI bet niekas nera patenkintas

  3. Grigonis

    LKL cempionu netiketu budu tapusio Kauno zalgirio gynejo Mariaus Grigonio tokia pergale nesildo

  4. .dada

    Sveiki, tai kaip bus su abonementais ? Grazinsite bent dali lituku ?

  5. .dada

    Man kitu nuomone dzin, kas norite, dovanokite pinigelius ir dar pavedima padarykite papildomai. Negaila Zalgiriui. Bet as po to, kai ponas motiejunas prisikalbejo, nieko dovanoti neketinu. Nereikejo pliurpt arogantiska mina nutaisius. Nera rungtyniu – atiduok pinigus. Beje, vakar sitie pasalino visus jiems nepatikusius, bet teisingus komentarus ir parai uzdejo draudima komentuoti. Saunuoliai. Bravo. Uz tai ir sumokesite

  6. As

    Ar bus pateikta aiski informacija abonementu turetojams? Kaip ir 30% namu rungtyniu nebepamatysime!

  7. pasiulymas Zalgiriui

    Pinigu uz bilietus negrazint is principo. Ir irasyt paryskintom raidem kad PINIGAI NEGRAZINAMI UZ BILIETUS NET KARO ATVEJU. Tada atsisijos tikri fanai nuo glory hunteriu, nuo kuriu vemt vercia…

  8. heyhey

    Bl tikrai už isot su savo grazinimais, nesveiki esat

  9. Vycka

    šiaip jau yra toks dalykas kaip force majaure, ne Žalgiris kaltas dėl lygų stabdymo, gėda tokiems “fanams”, kurie supranta, kad biudžetas sudaromas ir įskaičiuojant lėšas už abonementus, o dabar reikalauja pinigų grąžinimo, kitais metais reikalaus kuo geresnių pirkinių ir pergalių: GĖDA

  10. Dada

    Lietuvoje epidemija nera laikoma force majaure. Klykiantiems geda, galite rekti iki uzkimimo. Motiejunai, atiduodi pinigus, nera rungtyniu, atsegi eurus. Neketinu islaikyti darmajedu soblos. Susimazinsite algas, etatus, atsakingiau dirbsit ir issilaikysite bei pelnysite pagarba. Eikit remeju ieskoti,.nevykeliai, necypauje ir visko neuzkrove ant sirgaliu.

  11. Dada

    Tam asilui, kuris cia rekauja negrazinti. Tai va, asile, abonementus perku nuo 1999 m. Zalgirio sirgalius esu jau 42 metus. Nuo to 1999 m esu praleides vos kelias Zalgirio namu rungtynes. Pernai i Femerbachce nuejome dviese su antra puse, papildomai susimokejome virs 100 €, kas yra daug mums. Kas bebutu, Zalgiriui pinigu mes savo biudzete randame. Bet dabar atejo metas atidioti mums tai, uz ka jie paeme pinigus, o mums nedave reginio. Daugybe metu mes buvome istikimi, dabar atejo metas atsakyti tuo paciu. Nera rungtyniu, nemokamos algos krepsininkams, atiduokite pinigus. Nes pinigai uz bilietus jau pasieke lubas. Jus is musu plesiate be sazines grauzimo, dabar musu eile atsiimti uz tai, uz ka sumokejome, bet negavome.

  12. Dada

    Ps
    Principo reikalas. Galite neatiduot. Jusu teise. Tik man aiskiau, negu aisku, kad kai kurie impotentai, besidangstantys Zalgirio vardu ir palaikomi gaujos aklu fanatiku, savo darbo broka ramiausiais snukeliais kiaules akis atkise, ketina eilini karta uzkrauti paprastiems sirgaliams apmoketi. O ka ? Visada apmokedavome, tai kodel dar kart neapmoketi ?

  13. Karantinas

    Karantinas

  14. Karantinas

    Tu cia ko rekaujI mizi burbuliuojI

  15. Psichiatras dadai

    Tu ligonis, ar žinojai? Gal dėl to ir ubagas?

  16. Dasa

    Ačiū už jūsų nuomonę

  17. Dapa

    Tai lauksime info, ar bus grąžinami pinigai už neįvykusias rungtynes. Taip pat atsakingai pareiškiu, kad man nusišikt, kas ką norite, tas tą ir darykite. Dirbkite psichiatrais, valytojais ar šoperiais

  18. Dapar2

    Kas tau yra ko nenustykstI vietoje bus ir be taves informuota kas kaip nesuk galvos

  19. Heyhey

    Jau pirmi pamišimo atvejai stebimi

  20. Dony Montell

    Geriau tos eurolygos nebeatnaujintų, nes po pertraukos susirinkę atgal būtume patrankų mėsa. Nesuprantu, kaip būtų galima nepasiruošus eiti į aikštę. Tam, kad užpildyti turnyro lentelės grafą ? 99%, kad eurolyga čempą baigs neatnaujinę. O jei atnaujins, kažin ar bus su žiūrovais. Beje, kur dingo visi aktyvūs liurbiai, kurie tyčiojosi iš žmonių, kurie vengė šito viruso ir spjaudė į atsargumą ? Drąsuoliai, kur jūs ?

  21. Dony

    Prieš savaitę drąsuoliai psichiškai nesveikais laikė tuos kurie pabijojo užsikrėsti ir nėjo į areną turėdami bikietus. Save jie laikė tikrais fanais, o neatėjusius idiotais ir bailiais. O kur dabar jūs ? Kur jūsų drąsieji komentarai ? Kur Motiejūno drąsa žaisti dėl žiūrovų ? Dabar jau svarbiau fanų sveikata pasidarė ? Kas tuo patikės po anų blevyzgų.

  22. Zalgiris

    Jausminga zalgirio zinute sirgaliams grisime tik stipresni

  23. nesvaik

    asile, nuo gripo ir visu kitu infekciju mirsta mases zmoniu , zymiai daugiau nei nuo sito, bet niekam neidomu kazkodel , negirdejau kad butu kas uzsikretes arenoje, o karantinas labai geros pratybos pries ateiti , aisku labai gaila kad mirsta zmones , tai pasekme besaikio slaitymosi po zemes rutuli

  24. Kaunas

    Po milano runktyniu taip ir nieks neusikrete kaip visi kitaip galvojo