Zalgiris’ foreigners set to return to USA 10

As the US Department of State announced their travel recommendations for Americans on Thursday, the foreigners playing in Zalgiris reacted to the news.

All Americans are recommended to return to their motherland, therefore Thomas Walkup, Zach LeDay, K.C. Rivers and Nigel Hayes all decided to leave Lithuania for USA.

Last Friday, EuroLeague announced suspending the tournament indefinitely, while the board of the Lithuanian Basketball League took the decision to outright end the championship. Zalgiris decided to allow their players and coaches leave the team indefinitely, until the situation is taken under control.

Jock Landale took the opportunity to return to Australia immediately, while Martinas Geben decided to leave to the US, where his wife lives.

EuroLeague president Jordi Bertomeu sent out a letter stating that the tournament would be continued no earlier than the 11th of April, but it’s highly likely that the date will be pushed back even further.

Comments

  1. 709

    Aciu Jiems uz istikimybe komandai ir saugaus bei sklandaus skrydzio namo. Tikiuosi kita sezona vel juos matyti Zalgirio arenoje.Kaip musu tautieciai is visu pasaulio kampeliu traukia namo taip ir jiems norisi namo.

  2. ???

    Ačiū, vyrai, už žaidimą, atsidavimą, ištikimybę “Žalgiriui”. Saugaus skrydžio pas artimuosius ir sveikatos. Lauksime visų, laimingai grįžtančių į Kauną.

  3. Su daina

    Jurgis, Antanas, Aloyzas ir Martynas, keturi miestiečiai kaime liks nakvot

  4. Legionieriai

    Tai jau ir nebesugrys kad ir kaip eurolyga susiklostys

  5. Legionieriai

    Na ziuresim ar visi sugrys turint 1+1 iskirus Rivers

  6. Dony Montell

    Hm khm

  7. Darius

    Su didžiausiu liūdesiu, bet linkiu laikytis sveiko proto ir nutraukti tą eurolygą bei visą sezoną. Ir visai ne dėl to, kad išvyksta mūsų legionieriai, bet todėl, kad daugelis komandų nebesitreniruoja. Nebėra treniruočių, sportininkų forma krinta kasdien. Uždaryti sporto klubai, nerekomenduojama net į lauką eiti. Nerekomenduojama su niekuo bendrauti. Tokiomis sąlygomis sportininkui išlaikyti fizinę formą yra neįmanoma. Garantuoju, kad jei atnaujins eurolygą, pamatysime labai varganą vaizdą, ankstesnių kovų parodiją, uždususius krepšininkus ir didelė tikimybė, kad nepasiruošę jie pradės gauti traumas. Kam to reikia ? Todėl man labai pikta, kad tas bartolomėjus tempia gumą ir dar aiškina, esą viskas atsinaujins ir net finalo ketvertas vyks. Po mėnesio pertraukos atnaujinti varžybas ? Trūksta žodžių. Juk krepšininkai ne mašinos kurias gali išjungti ir kada nori įjungti.

  8. vaidas

    Ačiū, vyrai, už žaidimą, atsidavimą, ištikimybę “Žalgiriui”. Saugaus skrydžio pas artimuosius ir sveikatos. Lauksime visų, laimingai grįžtančių į Kauną.

  9. Dariau

    išjungiami tarpsezonyje, ir po NBA lokauto niekas nuo traumų nemirė bei pridusę neatrodė, ir po traumų žaidžia ne mėnesį praleidę