Tomas Dimsa set to make his return to Zalgiris 23

As the green-and-whites prepare the line-up for the upcoming season, they‘ve announced the signing of Tomas Dimsa to a two-year contract with an option for a third season.

The 26-year-old will be making his return to Kaunas after a terrific season in Lietkabelis. The last time he represented Zalgiris was in 2015.

“The feeling is great. When I left Zalgiris I always lived with the thought that I want to come back. Perhaps I’m finally erady for it and I’m really happy. If you don’t have any goals, there’s no way to reach them.” – said the newly signed Dimsa.

The swingman played his best season in Panevezys, averaging 14.1 points, 3.6 assists and an efficiency rating of 13.9 in the Betsafe LKL.

His averages in the FIBA Champions League were slightly lower – 13.2 points, 3.1 assists and 8.1 efficiency.

FIBA Čempionų lygoje „Žalgirio“ sistemos auklėtinio statistiniai rodikliai buvo šiek tiek kuklesni: 13,2 taško, 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir 8,1 naudingumo balo per rungtynes.

Dimsa also made his debut in the Lithuanian national team this February, and displayed lights-out shooting throughout the entire season, shooting at over a 40-percent clip both on the national and international stage.

Comments

  1. Lukas

    Na Tomui tai žinoma yra puiki naujiena, bet Žalgirio sirgaliams tai ganėtinai liūdna…ribotų galimybių žaidėjas, kuris neneša Eurolygos lygio. Na, bet suprantama, covidas padarė savo ir Žalgiriui tenka taupyti. Tik jau geriau būtų vietoj Dimšos kokį jauną įtraukę į sudėtį.

  2. heyhey

    paeme kad i ryta nenueitu, bet jei saras bus gal padarys is jo krepsininka

  3. To Lukas

    Is ko tu sprendi ar kas tau suteikia teise spresti, kas traukia, kas netraukia eurolygos lygio? Paziuresim sezono metu, Dimsa smarkiai patobulejas – jau geriau imam patikrinta varianta, nei kates maise

  4. Giedrys

    Tai belieka susigrąžinti Sajų, Valinską, Birutį, Masiulį ir Eurolyga mums po kojomis! Regresas visiškas

  5. OK.

    Tikrai graudu. Geriau jauną būtų paėmę

  6. Viskas ore

    Visiems Tomo heiteriams. Nusiraminkit! Čia Sabeckio variantas. Paimamas tam, kad paskolinti kažkam ir paskui atsikratyti.

  7. Svarbu ne rytas

    Kaip Jarutis jau buvo Dimsa Taikynis

  8. Koks graudu

    Ka cia malat suda Puiki proga sugryzti I aukstesni lygi

  9. Koks graudu

    Koki tau saju valinski Kacia burI nesamones

  10. Koks biudzetas

    Tokia ir komanda bus Svarbu Grigonis liktu Dimsa sutiks daug pazystamu draugu

  11. T.Dimsa

    Neveltui Dimsa skandino Tritaskiais Zalgiri panevezi blizgejo

  12. Biudzetinis variantas

    Puikus pastiprinimas Zalgiriui. Dar yra neuzpildytu vietu. Kito sezono svajoniu dvyliktukas. Sajus, Blazevic, Birutis, Jankunas, Grigonis, Jokubaitis, Dimsa, Lukosiunas, Siksnius, Sabeckis Lekavicius, Valinskas

  13. Klaida

    As kaip suprantu cia klaida ivele. Jis i prienus nuejo, o ne i zalgiri

  14. KurtisQ

    Visasda malonu savus matyti, puikus pagalbinis zaidejas, prie saro gal suzibs netycia :D

  15. jho

    94- tų metų gimimo chebrytė renkasi : Lukas, Grigonis, Dimša. Dar Gustį paimt ir gausis visas MKL-o starto penketas

  16. Dimsa

    Tai Dimsa vietoi Walkupo ar milaknio

  17. asdf

    labai, labai laukta naujiena. tinkamo lygio lietuviu pasirinkimas ribotas, o tomas siuo metu yra vienas geriausiu atakuojanciu gyneju, ir budamas 26m demonstruoja labai ivairiapusi zaidima. uz milakni vienareiksmiskai geriau, ir ko gero sis transferis reiskia kad jo tikrai neliks

  18. Fasadas

    Labai liūdna naujiena. Tomas vienas labiausiai per vertintų 2019/2020 lkl sezono žaidėjas. Gali žaisti tik tada kai gauna daug laisvės. Jei spaudžiamas tai visiška tragedija. Antras Perezas nusimato euro lygoj. Jei tai vietoj Milaknio, tai atleisk tu viespatie. 26 metai ir maximuma pasiekes. Na gal bent jau su Vasturia neprasove

  19. Fasadas2

    Nu jau nugrybavai su savo mintim

  20. Ceponis

    Ceponis ar T. Dimsai nedrebes kinkos susidurus su saro mustru ?

  21. Vycka

    nesuprantu verkiančių: vieni verkė, kad lietuvių mažai, kiti – kad Milaknis jau seniai netraukia lygio, yra geresnių lietuvių, o dabar paėmė jaunesnį ir pagal stats panašaus taiklumo lietuvį – vėl blogai

  22. .

    o tu ko verki, verksny, koks tavo reikalas kas dėl ko verkia ? Jei žmogus išsako savo nuomonę, tai anot tavęs, verksny, jis verkia ? Žioplys.

  23. Natas

    Musu Zalgirio fanai durni nes kai komanda laimi tai aik tu cia lengvai ir pns o kai pralaimi aik tu lavonai visiski pasitykekit komanda ir zaidejais ziurekit i Jokubaiti ir kitus