Erikas Venskus loaned out to Lietkabelis 7

Youngster Erikas Venskus, who was one of the most efficient players in NKL, the second division of Lithuanian basketball, will be moving to Lithuania’s top division next season. Zalgiris agreed to loan out the prospect to Lietkabelis Panevezys.

The 205 cm tall Venskus, who just celebrated his 20th birthday spent most of the last two seasons in Zalgiris-2, but also had a chance to make his EuroLeague and LKL debuts.

Last season, the big man averaged 15.1 points, 6.2 rebounds and 1.5 assists in 23 minutes of game time. That summed up to an average efficiency rating of 15.1

Venskus played his best game against Vytis Sakiai, where he dropped 26 points, 7 rebounds and 31 efficiency.

He also represented Lithuania in the U19 World Cup and was the stand-out performer for the team, averaging 12.9 points, 7.3 rebounds and 2.0 assists for a 15.4 efficiency rating.

Comments

  1. Gintaras

    Mažai kas po tų skolų grįžta, baigiasi sutartis ir iškeliauja. Gal tada geriau parduoti kad ir už nedidelę išpirką

  2. Vycka Gintarui

    gal savo laiku Mačiulį ir Ulę reikėjo ne skolinti, o iškart parduoti už nedidelę išpirką?

  3. Darius

    Iš dešimčių paskolintų Ulanovas grįžo ir žaidžia, kas dar ? Dimšą atgal pasikvietė, bet dar neaišku, ar taip jau ir tiks komandai. Kitą susigrąžina ir tuoj pat vėl išsiunčia.

  4. heyhey

    venskus kazka tokio turi , jam linkiu kuo greiciau atsiskleisti , betgi negalima visu laikyti komandoje, arba zaisti visa laika nkl, po metu kitu ir masiulis sugris , turetu

  5. Vycka Dariui

    dar mano minėtas Mačiulis, Šalenga, Milaknis, Ginevičius, daugiau yra, jei tau dešimtys skolinami, o grįžta keli yra blogo Žalgirio darbo įrodymas, tai tada tokie klubai kaip Real yra visai š verti, nes jie ne dešimtimis, o šimtais skolina, kuriems nė trumpai šanso vėliau nesuteikia

  6. Darius

    aš nesakiau, kad blogai tai, kad yra skolinami, paminėjau faktą ir dėl to neverta ginčytis. Visų jaunų į komandą nepaims. Kiek matau, Žalgiris ne tik į jaunus lietuvius dairosi, komandoje jau buvo du estai Vene ir kriisa atrodo,, vienas vokietis Harteinsteinas, kroatą prie Romanovo buvo paėmę, kaip ten jo pavardė, serbą Štimacą. Vieni prasimuša, kiti ne, daugiausia nuo pačių žaidėjų ir priklauso.

  7. Hyper

    Dar buvo toks Boban Marjanović 2011 Žalgiryje, dabar NBA žvaigždė