Zalgiris beats Dzukija in Alytus 4

Zalgiris Kaunas took home the second win of the new regular season. Betsafe LKL champions 95-62 defeated Dzukija Alytus on the road on Wednesday.

The guests started the game by sharpshooting from downtown, as Nigel Hayes connected on 3 early three-pointers for 13-4 lead. Paulius Jankunas, Lukas Lekavicius and Augustine Rubit also scored to finish the first quarter 25-17.

Thomas Walkup was in the midst of things to fuel the second quarter run and Zalgiris was in front 52-28 at the halftime.

Joffrey Lauvergne and Steve Vasturia were hot in the third period, as Zalgiris lead increased to 74-41. The last 10 minute were a formality as Kaunas team cruised to the 95-62 victory.

Hayes scored 14 points for the winners. Lauvergne added 13 points, while Marius Grigonis finished with 11.

Arturas Jomantas scored 18 points for Alytus side.

Comments

  1. Darius

    kažkada Kurtinaitis vienose LKL rungtynėse liepė savo žaidėjams žaisti be driblingo. Tai tie lakstė, pasavosi ir laimėjo, kas žaidė krepšinį, gal per treniruotes darė tokį dalyką, pas mus toks buvo. žaisdavome iki 21 be driblingo ant 2 krepšių. Tai ir Schileris tokiose rungtynėse kažką turi sugalvoti, manau, kad ir daro, modeliuoja. Ką sumodeliuos, parodys rungtynės su stipriu varžovu. Keista tik, kad Dimšai visai neatsiranda jokio vaidmens šitoje sistemoje. Tiesiog sudegins žmogų ir viskas. per draugiškas laikė ant suolo, tada išleidžia vienoms rungtynėms, tas perdega ir vėl nereikalingas. Man tas nepatinka.

  2. Linas

    Visiškai nesuprantu kuo Dimša blogesnis už Vasturią.

  3. Vycka

    Dariau, taigio jau leido pirmose, o dabar nusprečsta skolint, tai ko čia nesuprast? Linai, na, per treniruotes ne mes gal matome, o treneris, kad spręsti, kuris geresnis, o per rungtynes tai negalime lyginti, nežinau, iš ko pats sprendi, kuris geresnis, galime tuomet tik pažiūrėti rungtynes su Šiauliais, nes abu žaidė po 16 min ir pelnė po 3 taškus, tik Vasturia tai padarė iš 3 bandymų, o Dimša – iš 8

  4. Darius

    Nezinojau, kad Dimsa jau kazkam skolins