Tomas Dimsa loaned out to Spanish ACB side 18

Despite making a return to Zalgiris after a five-year break this summer, when he signed a two-year deal, Tomas Dimsa will be getting playing time abroad this season.

The 26-year-old will be loaned out to Spanish ACB and EuroCup side Las Palmas Herbalife Gran Canaria.

This will be the third stop abroad for the swingman, as he has played for the Frankfurt Skyliners in Germany and Pallacanestro Varese in Italy before.

With the departure of Dimsa, Zalgiris remains with 14 players on the roster, and this deal is also financially beneficial for the Lithuanian champions.

“We invited Tomas to join the team with no thoughts of a loan, but at this moment in time it seems like the best solution for both sides. He has a valid contract with Zalgiris for the next season, too, so the doors are always open for him to come back,” – noted club director Paulius Motiejunas.

Dimsa only played in one Betsafe-LKL game this season, scoring 3 points and dishing out 3 assists in 16 minutes of action against Siauliai.

Comments

  1. Teagedija

    Visiškas pasityčiojimas iš fanų

  2. Bronius

    Shileri su vasturija kada skolinsit?

  3. sniceli lauk

    cia yau yra p.z.d.c.

  4. Arunas

    Graudu, kai lietuviams nera vietos komandoje, o iki lanko kamuolio nenusvedantiems vasturioms visiska laisve…wtf ??????

  5. Darius

    100 % Zalgiris be Schnitzelio ir pasitreniruotu, ir suzaistu geriau. Motiejunas mano kitaip, jis juk geriausias vadovas Eurolygoje. Tuoj prasides eurolyga ir pamatysime, ko verta Schtrudelio sostema su jo numyletiniu Vasturija priesaky. Jausmas toks, kad bus daug slogiu vaizdu

  6. Lrytas

    Po zalgirio pralaimejimo pasipyle akmenys i M. Schillerio darza ekspertai kilnoja antakius

  7. 709

    Sekmes Tomui Ispanijoje. Gaila kad neatsirado vietos Zalgiryje. Labai norejosi pamatyti dueta Grigonis-Dimsa.

  8. asd

    lukosiuna reikejo skolint, juk apie tai tiek buvo pries sezona kalbeta, cia zaideja vienmeti su grigoniu ir luku, po karjeros sezono skolina kaip kazkoki snargliu, nepagrarba is trenerio ir vadovu

  9. Faktas

    Faktas, kad ne pirmą lietuvį žaidėją Žalgiris apšika. Gaila, labai gaila.

  10. Linas

    Nesuprantamas sprendimas, bet siuo metu Tomui tikrai bus geriau kitoje komandoje nei “puti” ant atsarginiu suolo Zalgiryje…

  11. heyhey

    buvau isitikines kad skolins vasturia dar pries sezona , nes tiek dimsa tiek vasturia buvo pasirinkti jasikeviciaus ir dabartiniam zalgiriui ir uz tokius pinigus nelabai tinka o ypac vasturia , kuris kaip ir walkup yra tik klusnus trenerio noru pildytojas . Tomas labiau tinka tokiam bek mesk zaidimui , bet gal but nesutiko su treneriu.

  12. AA

    Tikiuosi, jog Zalgiris suzais blogai siais metais tiek Eurolygoje, tiek LKL ir ismes Snitzeli is Zalgirio. Dimsa daug geresnis nei Vasturija.

  13. Darius

    Visų pirma, nereikėjo imti katės maiše, tada pagalvojau, kad labai rizikingas sprendimas imti tokį trenerį ir dar iš G lygos. Visi pikti dar nesužaidus nei 1 Eurolygos rungtynių. Be abejo, Schtrudelį išmes, bet tada jam ir asistentams sumokės kompensacijas. Bus sugadintas trečdalis sezono ir prarasta 0,5 milijono eurų. Toliau, Motiejūnas, jei pažvelgsime į jo pasirinkimus, išvis neturi žalio supratimo apie trenerius. Buvau pakraupęs, kai jis pasamdė Zourosą, kurį su jo asistentais tuoj pat išmetė, bet tas išėjo su milijoninėmis kompensacijomis. Pasamdė Štombergą. Ar ne genijus ? Tada pakvietė Krapiką ir laikėsi jo įsikibęs, kol persiutę fanai arenoje nepradėjo skanduoti Krapą lauk. Tai va, čia yra Motiejūno krepšinio supratimas, kurį iliustruoja jo pasirinkti treneriai Krapikas, Štombergas, Zouros ir dabar kažkoks Schnitzel. Jasikevičius Žalgirio vyr trenerio poste nėra joks Motiejūno nuopelnas. Atvirkščiai, Šarą skirti vyr treneriu reikėjo gerokai anksčiau, bet Motiejūnas niekaip nesiryžo atleisti Krapiko. taigi, Motiejūnas nuolat apsišika su treneriais. Atleidus Schnitzelį dar neaišku, kas bus sekantis, žinant Motiejūną. Buvo laisvi Adomas su Kemzūra, bet į juos net nežiūrėjo.
    Gerai, dabar tegu padirba Schtrudel, palauksime 5 Eurolygos rungtynes, kaip sakė heyhey. gal įvyks stebuklas.
    P_S
    dėl Dimšos labai pikta.

  14. Baninkit tą debilą Darių. Kaip mažvaikis su tuom pravardėm. Tu daune Dariau, turbūt galvoji, kad esi labai protingas? Ligonis tu žmogau…

  15. A. Masėnas

    pats dviejuose sakiniuose bent 4 kartus išvadinai visokiais žodžiais. Ir dar galvoji, kad esi už kažką protingesnis ?

  16. gg

    stebint tragiska vasturijos zaidima siandien pries olympiakos, darosi dar labiau pikta del tomo…

  17. Masėnai

    Pasijutai užkalbintas???

  18. A. Masėnas

    O ką, čia tik tu turi žodį ?