Zalgiris defeats Rytas on the road 26

This weekend of Betsafe LKL brought us the biggest Lithuanian rivalry between Rytas Vilnius and Zalgiris Kaunas. Game in Vilnius was the first meeting between these two teams this season.

Zalgiris didn’t lead in the first half, but came storming in the third quarter and finally won the game 84-72.

Rytas started the game with 10 straight points and led 7-22 in the first quarter. However, Zalgiris made 3 three-pointers to cut it down to 16-24. The second period saw the margin stay the same, as guests were trailing 34-42 at halftime.

Fantastic defensive efforts from Zalgiris portraited the third quarter. Kaunas team won it 28-10 and had 62-52 advantage before the final period. It remained in double-digits in the last 10 minutes and Zalgiris once again prevailed in Vilnius – 84-72.

Marius Grigonis led the balanced scoring with 13 points. Lukas Lekavicius and Augustine Rubit added 12 points each, as Joffrey Lauvergne finished the game with 11 points and 6 rebounds.

Demetrius Jackson was the leading scorer for Rytas with 18 points. Mindaugas Girdziunas had 15 points.

Rytas now has only one win more than Zalgiris but Kaunas club still has a game in hand. If all goes well, Zalgiris now has the upper hand in the standings because of this win.

Comments

  1. Krikštatėvis

    Stumia visi ant Jankio, ant Milo, bet juos galima suprast ir pateisint. Bet Walkup- turėtų būti lyderis, o žaidžia kaip visiškas mėšlius. Ypač EL

  2. Fanas

    Ta supista invalida Janki nafik spirt is komandos. Bl.. per ta subinranki per keliolika sekundziu 4 taskus sudrycio pasisiauselis sumete, o tas sutrauka net ranku nesugeba pakelt. O komandos gynyba tai eik tu na… retis konkretus. Lyg prisisike isejo i aikste, nieko nemoka, prarasti kamuoliai, gynyboj ju nenusiima, pataikymas lievas

  3. bbb

    sf belekokia skyle, idomu kaip naujoko paieskos sekasi nes jau ima kentet rezultatai

  4. Ištikimas fanas

    Taip- Jankiui laikas susiprasti

  5. 709

    Su pirma derbio pergale! Superinis trecias kelinys.

  6. Darius

    Visada maniau, kad derbis yra dviejų to paties miesto komandų rungtynės. Man čia joks derbis atkedenti raudonos parodijos plunksnas. Šnd žiūrėdamas nejaučiau jokio nerimo, nes toks Statybos startas gali trukti 5-6 min ir ne ilgiau. Tokiam tempui reikia labai ilgo suolo, o Statyba to neturi. Žalgiris susitvarkė, susigrupavo ir laužė taktiškai ir po žingsnį. Raudonos parodijos entuziazmas baigėsi jau 2 kėl pabaigoje, nors jie iš inercijos dar pirmavo, o vėliau buvo suvoluoti kaip ir visada. Su kuo visus ir sveikinu. Su pergale !

  7. Darius

    Ai, pamiršau. Taigi norėjau pasveikinti Jankūną, kuris yra paskutinis vagonas traukinio sąstate. Velkasi sau toks paskutinis, ratai jau jo užstrigę, vos prasisuka, bet jei kiti patraukia, tai ir jis su visais dar važiuoja. Bet jei jį atkabintume, traukiniui būtų lengviau. O Walkupui labai trūksta staigumo. Tvirtas vyras, bet visai jau nerangus. Ar su juo kas nors ten fiziškai padirba, kad truputį žmogui pataisyti startinį greitį ?

  8. Dariau

    Ką tu čia veiki ir kam tu įdomus???

  9. Darius

    Jau verkiu is nusiminimo po tokio komentaro, kazkoks pedryla ant manes stumia.

  10. heyhey

    Ka nors nugalėti Lkl ne žygdarbis Žalgiriui bet vis tiek malonu, kas liečia walkupa, Urbonas minėjo neseniai kad turi problemų su keliu

  11. Dariau

    Kad tu durnas, tai matosi iš tavo durnų pasisakymų, bet, kad toks durnius, netikėjau ?.

  12. Darius

    Man ant tavęs nusišikt, lope, ar aišku ? Ir daugiau su tavim diskusijų nebus, tešliau

  13. Dariau

    Tik patvirtinai savo, kaip dauno statusą…?

  14. Grigonis

    Pirmoji runktyniu puse buvo prascia usiaus si sezona

  15. Supancioti

    Na primena Ketvirtadienio runktynes kazkiek nors ir kaip Zalgiris pradejo prastaI Runktynes bet greit po pertraukos suvarze Ryto gynyba Zalgirio gelezine

  16. Schilleris

    Kad Ta Jankuna palaiko 8 15 min bet daug naudos mazai ka

  17. Zalgiris

    Uzdare Ryto zvaigzde Goudelocka po pertraukos Zalgiris pagerino Gynyba sustabde puolima

  18. Naujoko SF

    Reik TIketis gal Per cia savaite Sulauksim naujienu aisku kaip minejo neskubes Kad be ka paimti

  19. Walkupas

    Antroi pusei jau geriau atrode walkupas svarbiais Tritaskiais Dar isprovokavo klouno Pykti Walkupo sypsena

  20. Vycka

    teisingai Brazys pasakė prieš rungtynes: Rytas tiesiog dar nėra susidūręs su rimta gynyba – susidūrė ir apako, ir susišiko: kaip čia taip, mes gi primetame, kiek norime, o čia pajudėti neleidžia

  21. Darius

    citata : “nustatoma, kad yra draudžiami visi atvirose ir uždarose erdvėse organizuojami renginiai ir susibūrimai, išskyrus aukšto meistriškumo varžybas, kurios vyksta be žiūrovų. „Tai reiškia, arenose visos varžybos turės vykti be žiūrovų“, – kalbėjo SAM vadovas.”

    Viskas, mielas Žalgiri, teks jums žaisti be sirgalių. Bent jau iki to laiko, kol pasikeis valdžia. Labai labai liūdna. Bet kaip ir rašiau anksčiau, užsienyje sirgaliai, neįleisti į stadionus, komandas palaiko už stadiono prie įėjimų. Aš už tokią akciją ir tikrai atneščiau subinę iki arenos tam, kad su savais palaikyti komandą tegu ir lauke, bet parodyti, kad mes su tuo nesitaikstom. Tačiau galios ribojimai rinktis tik 5 asmenų grupei vienoje vietoje, tai turėtume reikalų su policija. Bet aš nebijau. Šitie reikalavimai yra neteisėti, įstatymai priimti be vyriausybės pritarimo ir nepasirašyti prezidento, todėl su tokia popiera nebent šikną gali nusivalyti. Taigi, lauksiu komentarų.

  22. Darius

    Tai nebus pritariančių ?

  23. Zalgiris

    Zalgiriui Nuostoliai

  24. Faktas

    Faktas, kad darius masto ant sofos pratrinta subine.
    Sau draugelių subingalvių pasieškok kitur.

  25. Darius

    Kaip ir reikėjo tikėtis, nepaklusnumo akcija susilaukė milžiniško pritarimo. Protestas atšaukiamas vusam laikui dėl nepakankamai tvirtų kiaušų. Patogaus sofkučių trynimo prie žydrųjų ekranų, chebta.

  26. Samb

    Jooo ne kažką zaisim be žiūrovų jaučiu ir SF nesulauksim bet svarbu kad vyktų varžybos mes kartais išvykoje dar ir geriau sulosiam taip kad nosis į viršų ir einam toliau