Zalgiris news: negative tests, upcoming games and virtual entertainment 13

Zalgiris players and staff underwent another series of COVID-19 tests on Wednesday, with all of them coming back negative.

After theses results it was clear that the EuroLeague Round 7 game against Real Madrid will take place as planned this Friday. The game against the Spanish powerhouse has been announced to be EuroLeague‘s game of the week.

The 12 players to be registered for the game is already clear, with only Rokas Jokubaitis and Patricio Garino set to sit this one out.

Tickets purchase priority – for season ticket holders and Zalgiris Honor Club members

According to the instructions of the Lithuanian government, only 300 spectators will be allowed to the game. Fans will have the opportunity to purchase right around half of those tickets, as part of them will be set aside for Zalgiris VIP Skybox renters.

Ticket sales will begin on the 5th of November, at 9:00 with priority given to 2019-2020 season ticket holders and Zalgiris Honor Club members. If any tickets remain unsold, they will be available on public sale at 9:00 on Friday, the 6th of November.

All spectators will have to adhere to social distancing rules and sit only in the designated seats that will be shown on the ticket. Throughout the entirety of the game, masks will be mandatory.

An alternative for fans – a virtual game ticket

With the strict rules in place, allowing just a very limited number of fans into Zalgirio Arena, the club is offering a novel approach to the game – a virtual ticket to Zalgiris‘ EuroLeague home games.

You‘ll be able to support Zalgiris from the comfort of your home, with a Zalgiris quiz show, Andrius Ziurauskas passionate presentation, and quizlets between the quarters, followed by a Q-and-A with Paulius Motiejunas after the game, and an opportunity to ask Martin Schiller questions during the press conference.

The three podium finishes in the final standings of the quiz show will be awarded prizes from the eneba.com e-store.

Comments

  1. Tadas

    O gal gali paprasčiausiai nusipirkti rungtiniu bilieta ir taip paremti komanda

  2. 709

    Tadai tai perki virtualu bilieta uz 10 euru ir remi komanda.Malonus testu rezultatai! Sekmingu ir pergalingu rungtyniu!

  3. Krepsiniozinios

    R. Javtokas patvirtino kad zalgiris stebi rinka ir iesko naujoko

  4. Darius

    O jums neatrodo keista tai, kad vos atsiradus šitam virusui, jau buvo sukurti testai jam aptikti ? Ty testai buvo sukurti dar prieš atradus šitą suknisrą virusą. Ir dar vienas keistumas, kad tais testu parodymais tikima. Tokiu nesąmonių dar nebuvo. Tam, kad pateisinti testu klaidas, buvo sugalvoti besimptomiai atvejai, kurių yra daugiau kaip pusė.

  5. Akromas to Darius

    1. Iš kur ištraukei, kad testai atsirado pirmiau nei virusas? 2. Jeigu pasidomėtum daugiau medicininiais tyrimais, nėra nei vieno tyrimo, kuris garantuotu 100 % teisingą atsakymą. Nei vieno tyrimo, kuris buvo kurtas belekiek metų, vis tiek nėra visiškai visiškai patikimo. Ko tu tikiesi iš tyrimo, kuris buvo sukurtas per kelis mėnesius kaip gelbėjimosi priemonė kaip nors nustatyti virusą, kurio iki šiol niekas nenustatinėjo ir nekūrė jokių diagnostikos priemonių?

  6. Darius

    tie testai buvo užpatentuoti 2015 m, o masinė jų gamyba prasidėjo 2020. Toliau, aš nieko nesitikiu iš tokių testų ir pats niekada nesitestuočiau. Be to, dar pavasarį operacijų vadovas, informuotas apie didelę testų paklaidą, viešai buvo pareiškęs, kad testus “rasime kam panaudoti”. Tačiau tos kalbos buvo nuleistos į klozetą ir prasidėjo masinis žmonių testavimas. Taigi, kaip tu pats pasakei, kadangi nėra patikimo medicininio tyrimo, tai tokia gelbėjimosi priemone ir nėra ko gelbėtis, nes ji daugiau kenkia, negu padeda.

  7. Darius

    dar apie testus. Norint pradėti tokį darbą, reikia atlikti labai didelį darbą, daugybę paruošiamųjų procedūrų, tuos testus sertifikuoti ir aprobuoti, tai užtrunka. juk testuojami žmonės. O dabar skubiai, karštligiškai priimami nutarimai testuoti neaišku kuo, ty tuo, ką turi. ir padaroma virš milijono testų vien Lietuvoje, kokie tai pinigai, jei operacijų vadas pirko testą po 6 eurus. Kodėl pasirinktas tepinėlio testas su pagaliuku, jei žymiai tikslesnis yra skreplių ar seilių testas. Tuos testus daro irgi neaišku kas, pvz asistentai. Testų atsakymai yra teigiamas arba neigiamas. Tai vėl netikslu, nes visiškai nenustatytos ribos, kada yra teigiamas, o kada neigiamas testas. procedūros neapibrėžtos skaičiais. Krepšininkams tuos testus daro ir daro, bet jei jie pasigilintų į situaciją, pasibaisėtų, ką su jais daro. Aš galiu rašyti ir rašyti. Bet galiu pasakyti tik tai, kad žmonės, nesitestuokite. Nekenkite sau ir visuomenei.

  8. Koment

    Darius toliau svaigsta, o gal kas man gali paaiškinti ar per virtualų bilietą ir ta nauja platforma galima stebėti rungtynes? Atrodo kad ne. Tik papildomas kontentas. Gyvenu užsienyje tai kiekvieną kartą reikia mokėti už VPN, kad matyti varžybas arba išvis stebėti per kažkokį turkiškà kanalą su prasta kokybę ir be komentarų. Tad norėčiau kad ateityje virtualus bilietas leistu stebėti transliaciją, tuomet tikrai kiekviena kartą jį isįgyčiau.

  9. Marius

    Tegul pradeda bilietų prekyba. Tikrai atsiras Žalgirio sirgalių, kurie parems komanda pvz.5_10 eurų Aš to ir tikejausi.

  10. Vilma

    sveiki. Ar galesiu ziureti “is namu” jei negyvenu LT? Esu Cekijoje. Dekui

  11. orestis

    Is Rokas Jokubaitis available for the game vs Real?

  12. Zalgiriukas

    Cia bilietas uz pramogas per pertraukėles, na kaip parasyta straipsnyje. Pats rungtynių stebėjimas per LRT arba jei ne LT reikia pirkti Eurolygos TV, nes teisės transliaciju priklauso ne pačiam klubui, o lygai.

  13. Sigitas

    Visiškas š… tas virtualus bilietas – išmesti pinigai. Nusipirkau, bet nesulaukiau jokio laiško prisijungimui prie tų virtualių paslaugų. Parašiau laišką su užklausa kodėl neatsiuntė laiško prisijungimui (viskam naudojau vienintelį el. pašto adresą), tai kažkokia vadybininkė atrašė, kad kreipčiausi į “sistemą” kuri siuntinėja tuos patvirtinimus…