Kauno „Žalgiryje“ rungtyniaus įžaidėjas Jerome‘as Randle‘as 9

Kauno „Žalgirio“ komandą papildys naujas įžaidėjas Jerome‘as Randle‘as. Trečiadienį su Ukrainos pilietybę turinčiu amerikiečiu buvo oficialiai sudaryta iki sezono pabaigos galiosianti sutartis. Į Lietuvą naujasis žalgirietis turėtų atvykti šį savaitgalį.

Šį sezoną 28-erių 175 cm ūgio įžaidėjas pradėjo Adelaidės „36ers“ komandoje, Australijoje.

J.Randle‘as buvo rezultatyviausias ne tik savo komandos, bet ir visos Australijos lygos krepšininkas. Per 23 rungtynes jis vidutiniškai pelnydavo po 23 taškus (53,1 proc. dvit., 31,8 proc. trit., 87,2 proc. baud.), atkovodavo po 2,8 kamuolio ir atlikdavo po 5,2 rezultatyvaus perdavimo.

Sausio pabaigoje J.Randle‘as buvo patyręs kelio traumą, tačiau po poros savaičių grįžo į aikštelę ir žaidė dvejose paskutinėse Adelaidės „36ers“ rungtynėse Australijos lygos reguliariajame sezone. Nors „36ers“ nepateko į pusfinalį, pagal sirgalių balsus J.Randle‘as buvo išrinktas naudingiausiu Australijos lygos žaidėju.

Praėjusią vasarą J.Randle‘as praleido Ukrainos nacionalinėje rinktinėje ir dalyvavo 2015-ųjų Europos čempionate.

Europos pirmenybėse įžaidėjas per 29 minutes rinkdavo po 13,2 taško ir atlikdavo po 4,4 rezultatyvaus perdavimo. Grupės rungtynėse su Lietuvos rinktine J.Randle‘as pelnė 12 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

J.Randle‘as nebus naujokas Europos krepšinio klubuose. Jis yra rungtyniavęs Turkijos, Ukrainos, Belgijos čempionatuose. Taip pat amerikietis yra rungtyniavęs NBA Plėtojimosi lygoje, o praėjusią vasarą išbandė jėga NBA Vasaros lygoje žaisdamas Milvokio „Bucks“ ekipos gretose.

Komentarai

  1. nykstukas,traumuotas,sveiki atvykus i Zalgirio reabilitacijos klinika...vis paveluoti sprendimai!

    daktaras

  2. daktaras

    sveiki ,atvykstant i Zalgirio reabilitacijos klinika,nykstukas,traumuotas,paveluotas sprendimas,negales Mindaugo taureje zaisti.kaip ir vokietis,nes neregistruotas pagrindineje komandoje,kas ten Zalgirio vadyboje darosi???

  3. Daktarasduhas

    Kokius tu čia vėjus rašai pieniau? Jau toks asilo pompa, kad truksta zodziu.

  4. pusk

    is cia i savo sudinai/raudona puslapi liuvareli

  5. Antakalnis

    Dziugu. Dar vienas zaidejas kuris su visa komanda valysis kojas i raudona komjaunimo skudura.

  6. Va čia tai naujiena

    Jau buvau praradęs viltį

  7. V

    Nu Vainauskinei parodijai tai duris, na pačėsai, žiūrek į kelnes nepridėk, kai šis vyrukas tavo visus įžaidėjus dulins. Nepavydžiu.

  8. Aiva

    Labai gerai kad rado įžaidėja dar reiktų vietoj Roberto Javtoko nusipirkti kokį centriuka atletiška kad vogiukui būtų lengviau :)

  9. Nelaikas dziaugtis

    Kalnas, Pocius dar pridekim Kleiza visi jie po traumu ir kokie rezultatai? Naujokas irgi turejo kelio trauma, vargu ar pamatysit toki losima kaip per youtuba matet, metai jau ne tie + taupysis koja australijoj gersnes babkes gauna jauciu