Kauno „Žalgirio“ arena – geriausia Eurolygoje 12

„Žalgirio“ arena pripažinta geriausia Europos krepšinio arena. Kauno „Žalgirio“ krepšininkų namai dar kartą sulaukė Eurolygos komandų vadovų įvertinimo.

Eurolygos klubų vadovų apklausa parodė, kad Kauno „Žalgiris“ turi geriausią areną šio sezono Eurolygoje. Jau ketvirtus metus iš eilės Eurolyga surengė vidurio sezono apklausą, kurioje dalyvavo visų klubų vadovai.

Šios apklausos rezultatai parodė, kad net 56,25 proc. apklaustųjų geriausiai vertina Kauno „Žalgirio“ areną. Antrą vietą užėmė 18,75 proc. balsų surinkusi Stambulo „Fenerbahce“ arena.

Šiuose rinkimuose „Žalgirio“ arena geriausia paskelbiama jau trečiąjį kartą.

Apklausos metu paaiškėjo ir kiti intriguojantys faktai. Pavyzdžiui, nė vienas Eurolygos komandos atstovas neabejoja, jog pastarųjų sezonų čempionės Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA komandos bus tarp keturių stipriausių turnyro ekipų. „Fenerbahce“ šioje nominacijoje surinko 93,33 proc., o Pirėjo „Olympiakos“ – 53,33 proc. balsų.

CSKA klubas taip pat buvo dažniausiai įvardijamas kaip varžovas, prieš kurį yra žaisti sunkiausia, o Vitorijos „Baskonia“ kaip komanda, kurios rungtynes stebėti yra maloniausia.

Vadovų nuomone, „Fenerbahce“ treniruojantis Željko Obradovičius – geriausias specialistas lygoje. Jis surinko 31,25 proc. balsų.

Antrąją vietą užėmė CSKA vairininkas Dimitris Itoudis su 25 proc. balsų, trečiąją – „Baskonia“ vyriausiasis treneris Sito Alonso (18,75 proc.), o ketvirtąją – Stambulo „Darussafaka“ strategas Davidas Blattas (12,5 proc.).

Barselonos miestas buvo pripažintas mėgstamiausiu, o Belgrado „Crvena Zvezda“ sirgaliai triukšmingiausiais Europoje.

Komentarai

  1. Seibuti lauk !

    Geriausias komandos vadybininkas, mano manymu, yra P. Motiejunas. Noreciau sirgaliu vardu padekoti uz antrus metus is eiles puikiai sukomplektuota komanda, jei nesupyksite. Getiausi sirgaliai, mano nuomone, yra gryyyn vaaait boys. Jiems pirma vieta skiriu komandai pralaimint 25 taskais uz skanduote : kaip jus zaidziat nesvarbu ! Geriausiais krepsininkais tapo 1 vieta Seibuciui, 2 Javtokui uz tai, kad jie po plius minus 200 000 euru gauna vien del to, kad i rungtynes ir treniruotes nesiojasi sportinius krepsius.

  2. o

    tau iteikciau geriausio komentaru rasytojo varda, na dar varkes neblogas , jei ne taspats, nepaisont tavo tupos ironijos tau dar labai toli iki boyzu , nes jie palaiko komanda o tu varai ant jos, ir net kai laimi vis tiek varai, kaip tu save pavadintu? Gali neatsakinet

  3. seibut ne nuo to pradedi

    Reik pasidziaugt kad trecius metus isrinkta kaip geriausia arena super atvaziuoja varzovai sveciai is usienio tikrai sulaukia demesio gerais zodziais su gera atmosfera kiekvienam varzovui nelengva zaist tik reikia pagaliau laimet namuose zalia balta su real pilna arena pildom

  4. lauk Seibutį

    Ačiū už apdovanojimą, pasikabinsiu jį garbingiausioje vietoje. O tu kartais ne vienas iš tų dainininkų, kur dainuoja kaip jūs žaidžiat nesvarbū ?

  5. seibuti ?

    Prajuokini cia nieks nesusija su apdovanojimu nejuokauk nieks nedainuoja ne is tu cia apie arena o ne apie motiejuna seibuti javtoka pinigus ne tokia tema

  6. seibuti ?

    Neprijauk grybo ziuresim ka seibutis penktadieni nuveiks

  7. ne

    tavo reikalas ka as veikiu oligofrene , o tu kodel nerasai kai laimi zalgiris? Ar del zalgirio islikimo padarei ka nors apart savo nesveiku rasliavu, tokie kaip tu isivaizduojat kad uz kazka kovojat? Ju stik nervuojat visus rasinedami savo liguistas fantazijas. Man ir paciam nelebai seibutis kaip atrodo , bet visi kiti tavo teiginiai yra totalus absurdas.

  8. Seibuti lauk !

    Gaila, maniau gausiu apdovanojima, bent jau diploma uz savo kova. Buciau isiremines. O tu pasakyk, kai Zalgiriui gaunant 25 taskais ir green debilams dainuojant kaip jus zaidziat nesbarbu, ka jus gero darot komandai ? Padedat ? Tai gal ir savo sunu girsi, jei prisidirbs, pvz atims mobiliaka is silpnesnio ? Esi glusius.

  9. Seibuti lauk !

    As tau galiu priminti. Kai pries 3m Neptunas Kaune triuskino Zalgiri, green death dar turejo smegenu ir dainavo zinai ka ? Manai kad nesvarbu ? Ne. Jie dainavo stai ka :“kaip jums ne geda, sakau as kaip jums ne geda, kaip jums ne geeeda, sakau as kaip jums ne geeeeda“. O dabar dainuoja, kad nesvarbu. Kai sirgaliams nesvarbu, tai ir Motiejunui nesvarbu. O jei Motiejunui nesvarbu, tada ir rezultato nebus.

  10. Seibuti lauk !

    O dabar pasidziaugsiu tuo, kad Kaunas 1939m turejo geriausia krepsinio arena Europoje, veliau hale paseno, bet mes vel pirmi. Vel musu mieste prie Nemuno stovi geriausia krepsinio arena. Butu dar geresne, jei ne kupcinsko ir vetrunos machinacijos.

  11. Rasiau

    Kad gali neatsakinet,o tu….., priskiedei už visą sezoną, nėra prasmės

  12. Lauk Seibuti

    Labanakt, seni. O kad suzaistu Seibutis, as noreciau, bet jau netikiu. Zinai kodel ? Manau, kad zmogus yra issekes. Visom prasmem. Pinigus aferistai nunese, atostogu nebuvo, fiziskai sedo ir psichologiskai jau. Idomu, ar ten jie matuoja testais krepsininku fizine bukle ? Butu idomu suzinoti Seibucio testus pries 3m ir dabar. Pokyciai dabar turetu buti neigiami