Antrąją pergalę Kauno „Žalgiris“ iškovojo Prienuose (VIDEO) 16

Ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sužaidė pirmąsias naujojo sezono rungtynes išvykoje. „Betsafe–LKL“ antrajame ture žalgiriečiai nugalėjo Prienų „Skycop“ komandą 74:53 (21:15, 13:13, 19:14, 21:11).

Į Edgaro Ulanovo ir Nate‘o Wolterso taškus rungtynių pradžioje, vienas pats atsakinėjo ir Prienų klubą tempti ėmėsi Darjušas Lavrinovičius – 6:7. Kėlinio viduryje E.Ulanovas pelnė 5 taškus, gudrų dvitaškį pridėjo Paulius Jankūnas, o jį pakeitusio Aarono White‘o dėjimas leido kiek svariau atitrūkti – 19:15. N.Woltersui įmetus 2 baudas iš 4, po pirmojo kėlinio svečiai pirmavo 21:15.

A.White‘o baudų metimai, Artūro Milaknio tritaškis ir N.Wolterso dvitaškis užbaigė „Žalgirio“ spurtą 12:0 ir padidino persvarą – 28:15. Vis tik tada „Skycop“ krepšininkai ėmė atsitiesti, neleido svečiams pelnyti taškų, o patys skirtumą mažino iki 2 taškų – 30:28. Prieš pat didžiąją pertrauką N.Wolterso metimas iš vidutinio nuotolio ir jo idealus perdavimas A.White‘o dėjimui leido žalgiriečiams kiek labiau atsiplėšti – 34:28.

Trečiojo kėlinio pirmoji pusė buvo itin nerezultatyvi. Per ją „Žalgiriui“ taškus rinko E.Ulanovas, N.Woltersas ir po baudą įmetę B.Daviesas ir A.Milaknis – 40:36. Žalgiriečiai įsižaidė: B.Daviesas pelnė 4 taškus iš eilės, o po Leo Westermanno bei Artūro Milaknio tolimų metimų svečiai atitrūko 53:42.

Ketvirtajame kėlinyje Prienų ekipa ir toliau strigo „Žalgirio“ gynyboje bei darė daug klaidų. Savo ruožtu kauniečiai pradėjo žaisti rezultatyviau, o po L.Westermanno bei E.Ulanovo rezultatyvių atakų kėlinio viduryje pirmavo 68:47. Susitikimo pabaigoje pirmuosius taškus „Žalgiryje“ pelnė Laurynas Birutis, savo ruožtu, „Skycop“ krepšininkai net ir dvikovos pabaigoje nerungtyniavo rezultatyviai, todėl „Žalgiris“ šventė pergalę 74:53.

„Žalgiris“: N.Woltersas 15 (2 per. kam.), E.Ulanovas 12 (2 per. kam.), L.Westermannas 10, A.White‘as 9 (2 per. kam.), B.Daviesas 9, A.Milaknis 8 (2 per. kam.), P.Jankūnas 2, A.Kavaliauskas 2, T.Walkupas 2 (8 atk. kam.), L.Birutis 2, D.Sabeckis 2, M.Grigonis 1.

„Skycop“: D.Lavrinovičius 13, M.Bruesewitzas 13 (6 atk. kam.), M.Lukauskis 8 (8 atk. kam.).

Komentarai

  1. kaunas

    mes laimesim

  2. x

    isbegs Leo?

  3. leo

    Jei isvyko kartu su komanda tai zais nezais jokubaitis

  4. kaunas

    Reikes geceviciu gerai priziuret neduot laisvam mest nes zaibiskai nubaus tritaskiais

  5. ,

    nedarykit gedos su tais konfeti. kaip kokie rytfaniai

  6. SAMB

    Su pergale visus bet Walkupas kazkaip neisipaiso iZalgirio schemas tikiuosi nebuss nusivylimas man tai jis konkretus eurocup zaidejas gal ir klystu

  7. ,

    grigonis isvis ka nors gali be tritaskiu is statiniu padeciu? kolkas visi naujokai nuvilia isskyrus woltersa ir, bent siandien, leo.

  8. ,

    walkupas atrodo kaip dramblavotas, puolime netalentingas zaidejas, be pusetinos ginybos ir kovos del kamuoliu neturintis ko pasiulyt

  9. zalgiris

    Zalgirio gelezine gynyba surakino snaiperius prienu

  10. zalgiris

    Man ir grigonis kazkaip be minciu niekuo nenuveike nors savo progu neisnaudojo

  11. zalgiris

    Per pasiruosima gerai atrode ipac turnyre pries cska kad surenge spurta sou grigonis

  12. zalgiris

    Na bet broko netruko abejuosese pusese aistros techines ir daug geru progu nepataikyta

  13. zalgiris

    Usivaziuos galbut walkupas dar ir reikia laiko kaip naujokams prisiminkim pirma sezona motumo pangos

  14. leo

    kaip pirmose runktynese puikiai atrode westerman greitai prie visko prisitaikys puikiai skirsto kamuolius kaip pirmose runktynese 10 tasku puikiai nuteikia stabilumas

  15. zzzz

    viskas gerai nieko blogo nematau

  16. Mantas

    Klausimas apie MENEDŽERĮ Ar kada bus galima keist žaidėjus jai jau išnaudotos visos transakcijos ?