#FollowMeZalgiris. E.Ulanovas – apie bendravimą su sirgaliais, bičiulius katinus ir virtualią barzdą 0

Šį sezoną „Žalgiris TV“ pristatė naują laidų rubriką pavadinimu #FollowMeŽalgiris. Laidų metu žalgiriečiai pasakoja apie savo įpročius socialiniuose tinkluose. Naujausiame rubrikos epizode savo įspūdžiais apie socialinius tinklus dalijosi puolėjas Edgaras Ulanovas.

„Daugiausiai naudoju „Facebook“ ir „Instagram“ socialinius tinklus. Į kitus kol kas nelendu. Bendrauju su sirgaliais „Facebooke“ – dariau tiesioginę transliaciją. „Instagrame“ to dar nedariau. Bandau palaikyti ryšį „Facebooke“, ateityje žadu tą daryti „Instagrame“, – pasakojo šiuo metu 18 tūkst. sekėjų „Facebook“ ir beveik 11 tūkst. sekėjų „Instagrame“ turintis E.Ulanovas.

Edgaro teigimu, internete jam labiausiai patinka sekti su sportu susijusius socialinių tinklų puslapius.

„Mėgstu sekti su sportu susijusius puslapius. Labai patinka „NBA retro“ puslapis. Ten galima rasti daug visokių faktų apie legendinius krepšininkus, nuotraukų ir epizodų“, – tvirtino žalgirietis.

Antroje #FollowMeŽalgiris epizodo dalyje E.Ulanovas papasakojo apie kelias į socialinius tinklus įkeltas nuotraukas. Žaidėjas pasidalijo įspūdžiais apie dviejų savo bičiulių – katinų nuotrauką, prisiminė akimirką iš Mariaus Grigonio vestuvių, papasakojo apie virtualią barzdą bei bokso „dvikovą“ su garsiuoju Rokiu vaškinių figūrų muziejuje.

Komentarai