„Žalgiris Professional Camp“ stovykla susižavėjęs M.Grigonis: „Tai viskas, ko reikia profesionaliam krepšininkui“ (VIDEO) 0

Kauno „Žalgiris“ antrus metus paeiliui savo treniruočių bazėje surengs „Žalgiris Professional Camp“ stovyklą profesionaliems krepšininkams.

Nuo liepos 29 dienos iki rugpjūčio 10-osios stovyklos dalyviai treniruosis tokiomis pačiomis sąlygomis kaip Eurolygoje rungtyniaujantys žalgiriečiai, o juos prižiūrės „Žalgirio“ sistemos treneriai Tomas Masiulis, Mantas Šernius, Darius Sirtautas ir kiti. Fiziniu pasirengimu rūpinsis žalgiriečius sezonui ruošiantys treneriai Justinas Grainys ir Nerijus Navickas.

Savo įspūdžiais dalijosi ir pirmojoje „Žalgiris Professional Camp“ stovykloje prakaitą liejęs Lietuvos čempionų žiedu šį sezoną pasidabinęs Marius Grigonis.

„Mano nuomone, „Žalgiris Professional Camp“ stovykla yra reikalinga visiems žaidėjams, kurie nori tobulėti, palaikyti ir dar pagerinti sportinę formą. Į šią programą įeina daug smulkių dalykų, viskas ko reikia profesionaliam krepšininkui, o treneriai viską užtvirtina pagal kiekvieno norus“, – kalbėjo su stovykla iš vidaus jau susipažinęs žalgirietis.

Praėjusią vasarą „Žalgiris Professional Camp“ stovykloje sezonui ruošėsi ne tik puikius metus „Žalgiryje“ praleidęs M.Grigonis, bet ir iki svarbiausių kovų Lietuvoje nužygiavę Paulius Valinskas, Saulius Kulvietis ir Donatas Tarolis.

Stovyklos dalyvių iš viso lauks net 22 užsiėmimai (11 lavinant žaidimo įgūdžius ir 11 su fizinio rengimo specialistais). Bus pasirūpinta ir krepšininkų atsistatymu po treniruočių, kadangi žaidėjai galės naudotis „Žalgirio“ gydytojų paslaugomis, „Žalgirio“ arenoje esančia atsipalaidavimo zona – masažai, sauna, ledinė vonia, taip pat galimi papildomi baseino ir futbolo užsiėmimai.

Registracija į aukščiausius standartus atitinkančią krepšinio stovyklą vyks iki liepos 1 dienos. Šiuo metu dalyvavimas stovykloje kainuoja 999 eurus, tačiau nuo birželio 15 dienos kaina kils. Taip pat yra taikoma 10 proc. nuolaida praėjusių metų stovyklos dalyviams.

Norintys dalyvauti stovykloje turėtų registruotis čia, platesnę informaciją galima rasti čia, o turint klausimų galima kreiptis į Kauno „Žalgirio“ komandos vadovą Mindaugą Kvedarą – el. paštu mindaugas@zalgiris.lt.

3840x530_proffesional-camp_2019

Komentarai