„Ball Fondlers“: karaliene tapusi D.Grybauskaitė ir T.Walkupo pažadas dėl skiauterės (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ klube pritapti jau spėjęs ir į lietuvių kalbos mokslus kibęs Nigelas Hayesas kartu su antrąjį sezoną komandoje žaidžiančiu kitu amerikiečiu Thomasu Walkupu pristato naują „Žalgiris TV“ laidą „Ball Fondlers“ (liet. „Kamuolių suvaldytojai“).

Pirmoje „Ball Fondlers“ serijoje iškalbingasis N.Hayesas ir visuomet puikiai nusiteikęs T.Walkupas vertino komandos draugų nuotraukas, kuriose kiti žalgiriečiai buvo užfiksuoti skirtingai savo gyvenimo periodais – nuo mažų dienų iki šių laikų.

N.Hayesas nesusilaikė vienoje iš nuotraukų išvydęs komandos kapitoną Paulių Jankūną su prezidente Dalia Grybauskaite.

„Ar čia ponas Jankūnas su Lietuvos karaliene?“, – klausė N.Hayesas.

„Labas, prezidente Dalia, kaip sekasi? Aš vardu Nigelas Hayesas“, – lietuviškai kalbėjo amerikietis.

Daug krepšininkų reakcijų sulaukė Arvydo Sabonio ir Šarūno Jasikevičiaus nuotrauka, kurioje abi krepšinio legendos užfiksuotos prieš gerą dešimtmetį – tuomet, kai Š.Jasikevičius dar tęsė žaidėjo karjerą.

„Oho! Ši nuotrauka keliauja tiesiai į stilingų nuotraukų krūvą. Abi legendos čia su puikiomis šukuosenomis“, – kikeno krepšininkai.

Krepšininkai tas nuotraukas, kurios jų manymu buvo nestilingos, mesdavo į „nestilingų“ krūvą. Suglamžęs vieną iš nuotraukų N.Hayesas bandė „atakuoti“ popieriaus gniužulą kaire ranka.

„Šaras nemėgsta, kai atakuoju kaire ranka. Jis to labai nemėgsta“, – juokėsi N.Hayesas.

Abiem žaidėjams didžiulį įspūdį paliko ir Luko Lekavičiaus šukuosena, kurioje žaidėjas 2014–2015 m. sezone dar turėjo „skiauterę“.

„Jeigu šis video surinks 10 tūkst. pasidalinimų „Twitter“ platformoje, Thomasas užsiaugins tokią skiauterę“, – tvirtino N.Hayesas.

„Gerai, sutinku“, – atšovė T.Walkupas.

Daugiau krepšininkų pokštų išvysite pirmoje šio sezono „Ball Fondlers“ serijoje.

Komentarai