Kauno „Žalgirio“ sirgaliams – galimybė įsigyti parkavimą renginių metu 2

Kauno „Žalgirio“ arena renginių lankytojų patogumui pristato naujovę – galimybę įsigyti automobilio parkavimo vietą renginių metu aikštelėje prie pat „Žalgirio“ arenos.

Norint statyti automobilį renginių metu, lankytojams prieš atvažiuojant į Nemuno salą reikės „ADC parking“ sistemoje įsigyti vienkartinį parkavimą prie „Žalgirio“ arenos. Mokestis bus ne valandinis, o taikomas visam renginiui nuo durų atidarymo iki jo pabaigos.

Priklausomai nuo numatomo renginio lankytojų ir laisvų vietų stovėjimo aikštelėje skaičiaus skirsis ir parkavimo kaina. Pavyzdžiui, atvykus į mažiau populiarias Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes automobilį bus galima pasistatyti už 3 eurus, o Eurolygos rungtynėms ta pati paslauga gali kainuoti ir 10 eurų. Be to, ir pardavimui skirtų parkavimo vietų Eurolygos rungtynėse būna kur kas mažiau – vos kelios dešimtys, kai LKL rungtynėse tokių vietų gali būti ir pora šimtų.

Statyti automobilius galės tik iš anksto parkavimą įsigiję lankytojai ir tik tam automobiliui, kurį užsiregistruos „ADC parking“ sistemoje. Pagal užregistruotą automobilio numerį jie bus įleidžiami tiek per Karmelitų, tiek per A. Mickevičiaus tiltą. Kontrolė ties įvažiavimais bus vykdoma tikrinant valstybinius automobilių numerius. Galimybės įvažiuoti ir susimokėti vėliau – nėra.

Parkavimą į artimiausius renginius galite įsigyti jau dabar „ADC parking“ svetainėje.

Ta pati parkavimo sistema galios ir įrengus užtvarus prie „Žalgirio“ arenos. Jų įrengimo darbai numatomi artimiausiais mėnesiais.

Komentarai

  1. Valio

    dar vienas pasikapeikavimas.
    Pradžiai rūbinė, dabar parkavimas, Vėliau ir tualetus apmokestinkit, daugiau surinksit.

  2. Lina

    Ar įleidžiami invalidai su mašina nemokamai