Į Belgradą sugrįžęs J.Landale‘as: „Turime būti pasiruošę išprotėjusiai atmosferai“ (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ komandos trečiadienį Serbijos sostinėje Belgrade laukia dvikova su vietos „Crvena Zvezda“ klubu. Dvikova vyks daugiau nei 18 tūkstančių sirgalių talpinančioje „Stark“ arenoje, kuri, prognozuojama, bus kone pilnutėlė.

 

Ką reiškia žaisti šioje arenoje puikiai žino žalgirietis Jockas Landale‘as, kuris dar praėjusiame sezone rungtyniavo Serbijoje ir gynė aršiausių „Crvena Zvezda“ varžovų „Partizan“ garbę.

„Smagu grįžti ir matyti dalykus, kurie sukelia daugybę prisiminimų iš praėjusių metų. Žinau, kad jų fanų bazė yra išprotėjusi ir tas jausis. Prieš šį klubą čia teko žaisti ir anksčiau, tad tikrai žinau, ką tai reiškia. Bus smagu – sugrįš prisiminimai“, – rungtynių išvakarėse kalbėjo australas.

Vidurio puolėjas pripažino, kad vis dar palaiko šiltus santykius su buvusiais komandos draugais, kurie šiose rungtynėse stovės „Žalgirio“ pusėje.

„Jei laimėsime, tada rungtynės man bus labai ypatingos. Vis dar palaikau artimus ryšius su buvusiais komandos draugais iš „Partizan“, kurie man rašė žinutes ir linkėjo sėkmės. Daugybė gerbėjų man vis dar parašo per socialinius tinklus ir nori, kad mes laimėtume. Į tai žiūriu labai rimtai, labai noriu laimėti. Lygiai taip pat, kaip norėjau Kaune. Gaila, kad tada nepavyko. Tai buvo labai negražios ir nerezultatyvios rungtynės“, – pasakojo J.Landale‘as.

Nuo Belgrado ekipos pergale pasibaigusių tarpusavio rungtynių Kaune būsimi varžovai yra šiek tiek pasikeitę ir prie savo sudėties pridėję porą labai svarbių krepšininkų. Pastaruoju metu pirmaisiais smuikais šioje komandoje griežia Kevinas Punteris ir buvęs „Žalgirio“ narys Vladimiras Štimacas.

Komandoje yra naujų detalių, kurių prieš tai nematėme ir mes bandysime tam kuo geriau pasiruošti. Vis tik, turime atvykti pasiruošę atmosferai, nes jei nebūsime, ji tikrai gali priblokšti. Turime tam nusiteikti ir tada kuo greičiau pažinti atsinaujinusį varžovą. Jei pavyks tą padaryti per pirmas 5 rungtynių minutes, manau, kad turime puikius šansus iškovoti pergalę“, – svarbiausius dalykus prieš artėjantį susitikimą išskyrė J.Landale‘as.

Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynės prasidės 20.00 val. Lietuvos laiku.

Komentarai