Du bičiuliai P.Jankūnas ir M.Kalnietis ir jų įsimintinos istorijos – žiūrovų akivaizdoje 0

Kauno „Žalgiris“ savo sirgaliams vasarą yra pasirengęs pasiūlyti dar vieną neeilinę galimybę – pirmą kartą #ŽalgirisOnAir tinklalaidės istorijoje pokalbį gyvai stebėti galės ir krepšinio gerbėjai.

Liepos 8 d., trečiadienį, „Žalgirio“ arenoje įsikūrusiame „Bosca“ amfiteatre vyks #ŽalgirisOnAir tinklalaidės filmavimas, kuriame dalyvaus ilgametis komandos kapitonas Paulius Jankūnas bei žaliai baltus marškinėlius ne kartą vilkėjęs Mantas Kalnietis.

Žalgiriečiai iki kaulų smegenų, ilgamečiai komandos draugai Kaune ir Lietuvos rinktinėje bei tiesiog geri bičiuliai neabejotinai kurs gerą nuotaiką bei papasakos ne vieną įdomią istoriją.

„Žalgirio“ kapitonas tinklalaidės filmavime kartą jau lankėsi, kai tapo trečiojo epizodo pašnekovu. Prieš pusmetį vykusiame pokalbyje P.Jankūno istorijose jau tada atsirado vietos ir minėtam M.Kalniečiui.

„Su Mantu esame pažįstami jau ilgą laiką ir tikrai turime daugybę puikių prisiminimų ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir už jos ribų. Manau, kad bus smagu susitikti, prisiminti ir pasidalyti istorijomis“, – kalbėjo 16 sezonų „Žalgiryje“ jau žaidžiantis P.Jankūnas.

Renginio metu sirgaliai turės galimybę mėgautis restorano „Sala“ teikiamais užkandžiais bei gėrimais, pabendrauti su minėtais krepšininkais ir pateikti jiems klausimus.

Ribotą kiekį bilietų sirgaliai gali įsigyti sumokėję 9 eurus, o „Žalgirio“ Garbės Klubo nariai turėjo pirmumo teisę juos įsigyjant.

Renginyje nedalyvavę sirgaliai #ŽalgirisOnAir tinklalaidės su P.Jankūnu ir M.Kalniečiu įrašą galės išvysti tik įprastą tinklalaidės publikavimo dieną – kitą pirmadienį po jos filmavimo.

Komentarai