„Žalgiris“ žais G grupėje 0

Šiandien buvo ištraukti Eurolygos antrojo etapo burtai. Kauno „Žalgiris“ pateko į G grupę, kurioje dėl patekimo į „Finalinio ketverto“ varžybas varžysis su Tel Avivo „Maccabi“, Valensijos „Pamesa“ bei Stambulo „Ulker“ komandomis.
Pirmąjį susitikimą kauniečiai žais kovo 4 dieną 19 val. 40 min. išvykoje su "Ulker". Antrajame ture "Žalgiris" Kaune rungtyniaus su "Maccabi", trečiajame – išvykoje su "Pamesa", ketvirtajame – Kaune su "Ulker", penktajame – taip pat Kaune su "Pamesa", šeštajame – Tel Avive su "Maccabi".

Pasak „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio asistento Gintaro Krapiko, niekas nenorėjo patekti į vieną grupę su „Maccabi“. „Tačiau mums vėl teko šis „malonumas“. Puikiai yra žinoma, jog žydai visais įmanomais būdais siekia patekti į „Finalinį ketvertą“, kuris vyks Tel Avive. Tad galima teigti, jog ir šįkart burtai mūsų nepasigailėjo. Su „Pamesa“ ir „Ulker“ ekipomis galima sėkmingai kovoti ir įveikti juos. Aišku, antrame varžybų etape silpnų komandų jau tikrai nebebūna. Yra kaip yra. Atiduosime visas jėgas ir stengsimės užimti grupėje pirmąją vietą“, – mūsų tinklalapiui teigė G.Krapikas.
Žalgiriečiai šią savaitę treniruosis Palangoje, kur ruošis artėjančioms LKL bei Eurolygos antrojo etapo kovoms.

Komentarai