„Žalgiris“ ir „McDonald‘s“ atidaro krepšinio Žvaigždžių alėją Kaune 0

Lietuvos krepšinio sostinėje Kaune atidaroma krepšinio šlovės alėja – Žvaigždžių alėja. Joje gegužės 8 dieną savo delnų įspaudus paliks Lietuvos krepšinio lygos čempionų lyderiai, keturi „Žalgirio“ žaidėjai, kurių indėlis į komandos pergalę buvo svariausias – savo delnus alėjoje įspaus Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas ir Tanoka Beardas.
Žvaigždžių alėjos atidarymas – tai vienas iš krepšinio sezono uždarymo renginių, kurie vyks šį šeštadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune. Restoranas kartu su Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda organizuoja nuotaikingas krepšinio sezono pabaigtuves.

“Restoranas „McDonald‘s“ ir Kauno „Žalgiris“ bendradarbiauja jau penkerius metus – ši Žvaigždžių alėja taps tikru mūsų draugystės įprasminimu. Kiekvieno krepšinio sezono pabaigoje mes plėsime alėją naujomis žvaigždžių pavardėmis ir delnų įspaudais.“, – teigia Virginija Girulska, UAB „McDonald‘s Restaurants“ marketingo vadovė.
2003 m. Lietuvos krepšinio lygos čempionai – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai gegužės 8 d. 13.30 val. atvyks į komandos gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald‘s“.

„Atidarydami sezoną čia susirinkę sirgaliai linkėjo mums didelės sėkmės, kuri mus lydėjo visą šį laiką ir, tikimės, lydės finalinėse kovose. Todėl ir grįžome čia, į restoraną „McDonald‘s“, padėkoti visiems už ištikimybę ir nuoširdų palaikymą“, – sako Gediminas Navikauskas, UAB „A. Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centras“ valdybos pirmininko pavaduotojas.
Sezono uždarymo renginių metu bus surengta viktorina, vyks „Tritaškio“ metimo konkursas, kuriame dalyvaus restorano „McDonald‘s“ loterijos laimėtojai ir „Žalgirio“ krepšininkai.
Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau praėjusių metų rudenį – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos ir marškinėliai, ant sienų – grafiti. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.
„McDonald‘s“ jau ne pirmą kartą rengia bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė krepšinio sezono atidarymo ceremonija, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai