A.Lucas’as neberungtyniaus „Lietuvos ryte“? 0

Mūsų turimiems šaltiniams pavyko atskleisti, kad „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas rengiasi atleisti įžaidėją Aaron’ą Lucas’ą.
Turimais duomenimis, klubo atstovai buvo susisiekę su keliais pajėgiais Europoje rungtyniaujančiais įžaidėjais ir aptarė jų galimo perėjimo į „Lietuos ryto“ komandą sąlygas.
Vakar mūsų žurnalistams pavyko susitikti su Aaron’u jo bute Vilniuje ir sužinoti krepšininko reakciją. Žaidėjas buvo priblokštas už jo nugaros rezgamų intrigų ir nuoširdžiai dėkojo žurnalistams už atskleistą tiesą. „Tikrai, klubo vadovai apie atleidimą visiškai nebuvo užsiminę. Buvau visiškai ramus dėl ateinančio sezono, ir še tau…“ – suglumęs šnekėjo krepšininkas.
Kambario kampe stovėjo daiktų prigrūstas lagaminas – daug pasakantis ženklas. „O ką daryti?“ – nevilties kupinu balsu ištarė krepšininkas.
„Kai paskambinote ir paaiškinote situaciją, iškart nuvažiavau į “Maximą” ir išsirinkau keletą patogesnių lagaminų bei kelionės krepšių“. A.Lucas’as graudžiai žiūrėjo į „Lietuvos ryto“ marškinėlius su 14 numeriu, kuriuos jis turi pasikabinęs ant sienos. „Iš tiesų, šiam klubui atiduodu viską, žaidžiu iš visų jėgų ir jaučiuosi kaip šeimos dalis… Tiksliau, jaučiausi… Bet dabar, sužinojęs apie tokias intrigas, net neišmanau, kaip galvoti apie savo vadovus…“ – ašarų akyse neslėpė krepšininkas. „Panašiai jaučiausi, kai prieš daugelį metų gimtajame Greenville mieste Pietų Karolinoje, žaidžiant smėlio dėžėje, vienas buvęs geras draugas atėmė mašinėlę – tada labai daug verkiau“.
Tačiau „Lietuvos ryto“ vadovų širdžiai svetimas bet koks žmoniškumas, į Aaron’o ašaras jiems nusispjauti. Sudaužyti žmogaus likimą, palikti jį vieną gatvėje, suregzti niekingas intrigas jam už nugaros – šiems žmonėms tokie dalykai yra kasdienė duona.
Tačiau mes tikimės, kad mūsų žurnalistinis tyrimas atvers akis krepšinio sirgaliams ir visai visuomenei, sukels didžiulį pasipiktinimą. Galbūt tai sulaikys „Lietuvos ryto“ vadovus nuo žemo ir niekingo poelgio? Tikėkimės, kad šio rašinio pagalba „Lietuvos ryto“ klubo sirgaliai ir kitą sezoną galės grožėtis galingais Aaron’o dėjimais į krepšį, virtuoziškais prasiveržimais bei aukštesnių varžovų metimų blokavimais.
Atsakymas ne už kalnų – jį mes sužinosime tada, kai komanda paskelbs savo sudėtį kitam sezonui.
O kol kas… Tyrimas tęsiasi…

Komentarai