Dubleriai nugalėjo „Unics“ 0

Šiandien Klaipėdoje prasidėjo tarptautinis keturių komandų turnyras, skirtas „Neptūno“ krepšinio klubo 40-mečiui. Pirmąją turnyro dieną Kauno „Žalgirio-A.Sabonio mokyklos“ krepšininkai, savo gretas susistiprinę A.Bagatskiu, P.Jankūnu ir S.Serapinu, buvo pajėgesni prieš Kazanės „Unics“ (Rusija) komandą 92:90. Kauno komandai 27 taškus pelnė A.Bagatskis, 20 – P.Jankūnas, 14 – G.Navickas, 10 – M.Andriuškevičius, 8 – A.Aleksandrovas, 7 – J.Mačiulis, 4 – S.Serapinas, 2 – G.Rinkevičius.
„Susitikimo pradžioje leidome varžovams įgyti persvarą. Rusai labai gerai pataikė tritaškius metimus, pasiųsdami 10 jų i mūsų krepšį. Tačiau paskui susikaupėm, pradėjome ir mes taikliai atakuoti krepšį ir iškovojome nelengvą pergalę. Likau patenkintas įžaidėjo G.Navicko žaidimu, kuris ne tik gan rezultatyviai rungtyniavo, tačiau atliko ir nemažai rezultatyvių perdavimų“, – mūsų tinklalapiui mačą pakomentavo „Žalgirio-A.Sabonio mokyklos“ vyriausiasis treneris Rimantas Grigas.
“Unics” klubui šiame turnyre atstovauja A.Miloserdovas, V.Keiru, A.Jekimovas, peržiūroje esantys S.Mokšancevas (Maskvos srities „Dinamo“) ir juodaodis amerikietis, taip antrosios komandos žaidėjai.
P.Samoilenko ir A.Zozulinas yra traumuoti ir į Klaipėdą neatvyko. Rusas S.Toporovas ir latvis K.Kambala atstovauja savo šalių nacionalinėms rinktinėms, o australas C.Anstey ir serbas M.Gurovičius su „Unics“ pradės treniruotis nuo rugsėjo 1 dienos.
Kitose turnyro rungtynėse Klaipėdos „Neptūnas“ 75:77 pralaimėjo „Chimki“ (Rusija) ekipai.

Komentarai