Žalgiriečiai turiningai praleido laisvą dieną 0

Kauno “Žalgirio” krepšininkai toliau intensyviai ruošiasi artėjančiam sezonui netoli Malagos esančiame Torre del Mar miestelyje Ispanijoje. Kadangi kauniečiai du kartus per dieną dalyvauja alinančiose treniruotėse, po kurių jėgų belieka nebent išsimaudyti, vakar krepšininkams buvo suteikta poilsio diena.
Žaidėjai ir treneriai, Arvydo Sabonio draugo kvietimu, apie vidurdienį išvyko pasižiūrėti neįtikėtinos senų ir naujų automobilių kolekcijos, kurioje yra 74 transporto priemonės. Automobiliai patys įvairiausi: nuo 1915 metais pagaminto ir dar medinius stipinus turinčio iki devynių naujausių “Ferrari” modelių, kainuojančių virš milijono eurų. Visos transporto priemonės yra važiuojančios, tad žalgiriečiai patys galėjo jas išbandyti kelyje. Didžiausią įspūdį paliko 1938 m. pagamintas “Bentley”, turintis 500 arklių galingumo variklį ir išvystantis tiesiojoje 240 km/h greitį.
Apžiūrėję kolekciją, kauniečiai Arvydo ir Ingridos Sabonių kvietimu apsilankė tradiciniame ispanų restorane, kuriame praleido keturias valandas. Pradžioje krepšininkai ragavo vegetariškus patiekalus, po to – jūros gėrybes, o pietus užbaigė tradiciniais ispaniškais keptais jaučio patiekalais. Šiandien žalgiriečiai toliau tęsia treniruočių ciklą, o rytoj vakare 20 val. 30 min. Lietuvos laiku žais draugišką susitikimą su Sevilijos “Caja San Fernando”. Planuojama, kad šiose rungtynėse į aikštelę išbėgs ir A.Sabonis.

Komentarai