„McDonald‘s“ restorane pakrikštyti „Žalgirio“ naujokai 0

Šiandien Kauno restoranas „McDonald‘s“ sulaukė garbingų svečių. Į jį atvyko Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionė Kauno „Žalgirio“ komanda. Restorane įvyko ekipos naujokų – vidurio puolėjo Martyno Andriuškevičiaus ir gynėjo Gedimino Navicko krikštynos.
„Visi krepšininkai mane priėmė draugiškai, su visais gerai sutariu, o geriausiai – su Pauliumi Jankūnu“, – sakė G.Navickas.
„Žalgirio“ naujokams restorano darbuotojos užrišo prijuostes ir nuvedė į virtuvę. „Man virtuvėje šeimininkauti dar neteko“, – prisipažino M.Andriuškevičius.
Kruopščiai nusiplovę rankas, Martynas su Gediminu ėmėsi gaminti sumuštinius. Ką reikia daryti, jiems sufleravo restorano darbuotojos. „Jei sumuštiniai bus valgomi, teks tai padaryti“, – išgirdo krepšininkai.
M.Andriuškevičius ir G.Navickas savo pagamintus patiekalus pateikė žalgiriečiams. „Maniau, kad Martynas atneš sumuštinį ne mažesnį nei jis pats“, – juokavo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Antanas Sireika. Kauno klubo legionierius Tanoka Beardas teigė, kad šį sumuštinį pasiliks atminimui.
Naujokų krikštynos – tai vienas iš krepšinio sezono atidarymo renginių. „Mūsų restoranas ir „Žalgirio“ klubas bendradarbiauja jau penkerius metus. Kiekvieno sezono pradžioje mes pasikviečiame krepšininkus pasveikinti su naujuoju sezonu ir palinkėti įspūdingų pergalių“, – sakė bendrovės „McDonald‘s Restaurants“ rinkodaros vadovė Virginija Girulska.
„Mums „McDonald‘s“ restorane visada malonu, nes jame jaučiame krepšinio dvasią, ištikimybę ir nuoširdų palaikymą“, – tvirtino kartu su komanda atvykęs A.Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centro valdybos pirmininko pavaduotojas Gediminas Navikauskas.
Restorane lankėsi „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Antanas Sireika, jo asistentas Gintaras Krapikas, fizinio rengimo treneris Aleksandras Kosauskas, komandos gydytojas Robertas Narkus, masažuotojas Vygintas Dėmenis ir dešimt krepšininkų: Vidas Ginevičius, Tanoka Beardas, Darjušas Lavrinovičius, Dainius Šalenga, Mindaugas Timinskas, Artūras Javtokas, Paulius Jankūnas, Simonas Serapinas, Martynas Andriuškevičius ir Gediminas Navickas. Nebuvo Arvydo Sabonio, Vilmanto Dilio ir Rygoje traumą besigydančio Ainaro Bagatskio.
Pirmasis į „Mcdonald‘s“ atvykęs D.Lavrinovičius vos spėjo fotografuotis su jį apsupusiais jaunaisiais gerbėjais. „Laukiame jūsų Sporto halėje, laukiame jūsų palaikymo“, – į susirinkusius „Žalgirio“ sirgalius kreipėsi M.Timinskas. Vaikai žalgiriečiams linkėjo tapti LKL ir Eurolygos čempionais.
Susirinkusiems buvo surengta viktorina. Teisingai atsakiusieji į klausimus, gavo „McDonald‘s“ prizus. Reikėjo spėti, kurio krepšininko pravardė „Senis“ (V.Ginevičiaus), „Ti“ (T.Beardo), kieno brolis žaidžia Maskvos „Dinamo“ komandoje (D.Lavrinovičiaus), kas gimė Varėnoje (D.Šalenga), kas žaidė Ionos koledže (M.Timinskas), kuris žalgirietis turi daugiausia vaikų (A.Sabonis), kuris draugauja su krepšininke (S.Serapinas).
Žalgiriečiai atsakė į smalsių gerbėjų klausimus. Amerikietis T.Beardas teigė, kad Kaune jaučiasi puikiai ir džiaugiasi, jog gali žaisti „Žalgiryje“. Tanoka papasakojo ir apie savo ekstravagantišką šukuoseną: „Ja kas dvi savaites rūpinasi kirpėja Vilniuje“, – šypsojosi aukštaūgis.
„Mcdonald‘s“ lankytojai LKL čempionams linkėjo ir toliau taip gerai žaisti, iškovoti daug pergalių, įmesti daug taškų, nepatirti traumų. „Malonu, kad turime daug gerbėjų“, – džiaugėsi „Žalgirio“ kapitonas M.Timinskas. Žalgiriečiai mielai su jais fotografavosi.

Komentarai