Pristatytas Eurolygos “Media Guide” 0

Šiandien Kaune viešintis Eurolygos vadovas Jordi Bertomeu pristatė oficialią knygutę “Euroleague Media Guide”. Pristatyme taip pat dalyvavo Arvydas Sabonis ir Šarūnas Jasikevičius. Jie pasirašė ant dešimties knygučių, kurios rytoj bus įteiktos laimingiesiems “Žalgirio” ir “Maccabi” rungtynių žiūrovams.
“Euroleague Media Guide” knygutės pristatymas surengtas antrąjį kartą. Pernai jis vyko Romoje, o jame dalyvavo Carlton Myers ir Dejan Bodiroga.
A.Sabonis padėkojo Eurolygos vadovams už “Žalgiriui” suteiktą garbę rengti sezono atidarymo varžybas ir palinkėjo rytoj gerai pravesti generalinę asamblėją. Š.Jasikevičius pabrėžė, jog tokio renginio organizavimo teisė yra rimtas “Žalgirio” krepšinio klubo pripažinimas. Krepšininkas taip pat visiems palinkėjo gražių rytojaus rungtynių tarp “Žalgirio” ir “Maccabi”.

“Žalgirio” vyriausias treneris Antanas Sireika, kalbėdamas apie rytojaus mačą, teigė, jog žalgiriečiai Eurolygos pradžiai ruošėsi taip kaip leido aplinkybės. “O pasiruošimo rezultatas bus matyti rytojaus susitikime. Tačiau dėl traumų epidemijos situaciją tikrai nėra ideali. Tikiuosi, jog žaidėjai rytoj bus tvirti psichologiškai. Visiems įstrigo mačas Tel Avive ir mes norime sužaisti su tuo pačiu varžovu gerokai sėkmingiau”, – kalbėjo A.Sireika.

Komentarai