“Žalgirio klubo“ pristatymo renginiai 0

„Žalgirio klubas“ – tai naujausia „BITĖS plius“ paslaugų grupės WAP svetainė http://wap.bite.lt/plius/Zalgiris, skirta krepšinio mėgėjams, kurioje galima sužinoti paskutines krepšinio naujienas, varžybų rezultatus, atsisiųsti spalvotą atvaizdą su žalgiriečio parašu į savo telefoną, peržiūrėti varžybų nuotraukas. Netrukus „Žalgirio klubo“ funkcionalumas bus išplėstas – klubo nariams atsiras galimybė užduoti klausimus žalgiriečiams, bendrauti WAP diskusijose ir t.t.
Siekiant pristatyti paslaugą „BITĖS“ klientams, praėjusį penktadienį buvo organizuoti du renginiai, kuriuose dalyvavo „Žalgirio“ krepšininkai Mindaugas Timinskas, Paulius Jankūnas, Robertas Packas, Martynas Andriuškevičius, Dainius Šalenga ir Tanoka Beardas. Renginiai vyko Kaune („BITĖS“ salone, „HyperMaximoje“) bei Vilniuje – naujajame „BITĖS“ salone, „Akropolyje“.
Į renginius atvyko minios žmonių, norinčių iš arti pažvelgti į krepšinio žvaigždes, o kai kuriems laimingiesiems net pasisekė išbandyti savo jėgas kompiuterinėje krepšinio aikštėje žaidžiant prieš „Žalgirio“ krepšininkus! Renginio vedėjas Marius „Tru“ Berenis iš grupės ŽAS neleido publikai nuobodžiauti, puikiai komentuodamas varžybas, ragindamas lankytojus fotografuotis su žalgiriečiais ir gauti nuotraukas MMS žinutėmis bei pasakodamas apie naująją paslaugą – „Žalgirio klubą“.
Renginių metu lankytojai laimėjo penkias „Žalgirio“ kepurėles, dešimt jubiliejinių „Žalgirio“ marškinėlių su krepšininkų parašais bei du puikius krepšinio kamuolius su visų komandos narių parašais!

Komentarai