Kauniečiai nenusiteikę lengvai pasiduoti 0

Šiandien Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Tel Avive žais Eurolygos aštuntojo turo rungtynes su šeimininkais „Maccabi“ krepšininkais. Vakar po vakarinės treniruotės „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Antanas Sireika atsakė į Izraelio žurnalistų klausimus. Pasak A.Sireikos, žalgiriečiai Tel Avive visada jaučiasi gerai. Pralaimėjimas Vilerbano „Asvel“ ekipai liko praeityje.
Paklaustas ar prisimena pralaimėjimą „Maccabi“ praėjusį pavasarį, „Žalgirio“ strategas atsakė: “Trenerio toks darbas, kuris susideda iš pergalių ir pralaimėjimų. Atmintyje įstringa išskirtinės nesėkmės ar laimėjimai. Tas pralaimėjimas tikrai nebuvo eilinis…“.
A.Sireikos teigimu, žalgiriečiai atvyko į Tel Avivą nenusiteikę lengvai pasiduoti. „Aišku, kad stengsimės laimėti. Ieškome būdų kaip sustabdyti varžovus. Tačiau puikiai suprantame, kad tai padaryti bus labai sunku. Praėjusiame sezone mūsų pagrindinis įžaidėjas Ed Cota daugiau žaidė komandinį žaidimą, o dabartinis Robert Pack daugiau mėgsta atakuoti. Kartais tai pasiteisina“, – kalbėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris. Pasak jo, tikimasi, jog komandai šiame sezone dar galės padėti ir Arvydas Sabonis, kuris šiuo metu treniruojasi individualiai.
Beje, kol kas neaišku ar šiandien į aikštelę išbėgs Vidas Ginevičius, kuris sirguliuoja.
Skrisdami į Tel Avivą, žalgiriečiai 8 valandas praleido Prahoje, surengė ekskursiją po Čekijos sostinę.

Komentarai