R.Pack’as nežais 2-4 savaites 0

Kauno “Žalgirio” įžaidėjas Robert’as Pack’as dėl Eurolygos rungtynėse su Tel Avivo “Maccabi” (Izraelis) patirtos traumos nerungtyniaus 2-4 savaites. Susitikimo su “Maccabi” metu R.Pack’as pasitempė dešinės kojos šlaunies raumenį. Atlikus tyrimą magnetiniu rezonansu paaiškėjo, jog amerikiečiui yra plyšęs blauzdos raumuo. Traumos gydymas bei reabilitacija užtruks nuo 2 iki 4 savaičių. Gydymo bei reabilitacijos programą R.Pack’ui sudarė NBA klubo “Dallas Mavericks” medikai. Kitą savaitę amerikietis atvyks į Lietuvą ir tęs procedūras.
“Amerikiečio netektis apsunkino mūsų situaciją, kadangi R.Pack’as paskutiniuoju metu rungtyniavo rezultatyviai ir naudingai. Tikimės, kad jis sparčiai sveiks. Jau kurį laiką žinojome apie jo traumą, tačiau nenorėjome per anksti atskleisti kortų prieš mačą su Atėnų AEK”, – mūsų tinklalapiui sakė UAB “A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras” generalinis direktorius Ginas Rutkauskas.
Tuo tarpu kitas įžaidėjas Vidas Ginevičius per šventes sirgo sinusitu, tačiau jau nuo pirmadienio pilna jėga treniruojasi kartu su komanda.

Komentarai