G.Krapikas: “Mūsų mintyse tik pergalė“ 0

Šiandien Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iš Vilniaus oro uosto per Frankfurtą išskrido į Liublianą (Slovėnija), kur rytoj Eurolygos dešimtojo turo rungtynėse susitiks su „Olimpija“ komanda. Į Slovėniją išvyko dešimt žaidėjų: Vidas Ginevičius, Tanoka Beard, Darjušas Lavrinovičius, Ainars Bagatskis, Dainius Šalenga, Mindaugas Timinskas, Paulius Jankūnas, Simonas Serapinas, Martynas Andriuškevičius ir Vilmantas Dilys. Rytoj ryte žalgiriečiai peržiūrės vaizdajuostes su „Olimpija“ rungtynių įrašais, po to lengvai pasimankštins bei pamėtys į krepšį.

„Eilę rungtynių iš eilės nesugebame įveikti Slovėnijos ekipos. Neįsivaizduoju, kodėl taip atsitinka. Jei žinotume nesėkmių priežastis, turbūt slovėnams nepavyktų mūsų nugalėti. Tačiau mes galvojame tik apie pergalę, kadangi situacija mūsų grupėje yra labai sudėtinga. Esame nusiteikę kautis iš visų jėgų. Šiek tiek buvo iškilę problemų P.Jankūnui ir D.Lavrinovičiui dėl kojų skausmų, tačiau ir jie galės žaisti pilna jėga“, – mūsų tinklalapiui sakė „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio asistentas Gintaras Krapikas.
Pasak jo, įžaidėjas Robert‘as Pack‘as, kuriam yra plyšęs šlaunies raumuo, turėjo grįžti į Kauną antradienį. Tačiau kadangi šiomis dienomis kauniečiai bus išvykę, amerikiečiui leista parskristi penktadienį.

Komentarai