“Žalgiris” pergalių sieks drauge su banku SNORAS 0

Vienas sparčiausiai augančių šalies bankų – SNORAS sausio 20 dieną pasirašo rėmimo sutartį su Kauno “Žalgirio” vyrų krepšinio komanda. Pasirašymo ceremonija įvyks tuoj po “Žalgirio” rungtynių su su ispanų krepšinio klubu “Barcelona” Kauno sporto halėje.
“Džiaugiuosi, kad Kauno “Žalgirio” rėmėju tampa tokia solidi ir patikima finansų institucija kaip bankas SNORAS. Tiku, kad bendradarbiaudama ir būdama drauge su SNORU mūsų komanda toliau džiugins gerbėjus ir visus Lietuvos žmones geru krepšiniu ir pergalėmis”, – sakė “Žalgirio” valdybos pirmininkas Arvydas Sabonis.
Banko SNORAS prezidentas Raimondas Baranauskas teigia, jog yra keletas priežasčių, kodėl bankas tapo Kauno “Žalgirio” rėmėju.
“Bankas turi senas mecenavimo tradicijas ir stengiasi įnešti savo kaip visuomenės nario indėlį, siekiant geresnės padėties įvairiose gyvenimo srityse. Banko komandoje, kaip ir dažnoje lietuviškoje įmonėje, yra tikrai daug prisiekusių nacionalinio žaidimo – krepšinio gerbėjų. Todėl visada malonu prisidėti prie to, kas yra miela ir artima kiekvienam Lietuvos žmogui: lietuviškojo krepšinio tolesnio klestėjimo šalyje ir pasaulyje”, – sakė R.Baranauskas.
Bankas SNORAS aktyviai propaguoja sportą, taip pat ir savo kolektyve. Yra suformuotos ir gerai rungtyniauja banko futbolo ir krepšinio komandos. SNORO krepšininkai yra daugkartiniai tarpbankinių turnyrų nugalėtojai. Banko planuose yra ir kitų sporto rėmimo projektų.

Papildoma informacija:
Gintaras Jatkonis, bankas SNORAS (85) 2131429
Jurgita Špokaitė, “Žalgiris”, (837) 452459

Komentarai