„Montepaschi“ ekipa nenusiteikusi pasiduoti „Žalgiriui“ 0

Šiandien 21.40 val. Kauno “Žalgirio” krepšininkai Sienos mieste žais Eurolygos 13-ojo turo rungtynes su “Montepaschi” komanda. Į Italiją per Frankfurtą iš Vilniaus oro uosto “Žalgiris” išskrido vakar dieną. Bolonijoje nusileidę 18 valandą, žalgiriečiai po 2 valandų kelionės autobusu pasiekė Sieną.
Vakar žalgiriečiai nesitreniravo, o šiandien 13.30 val. Lietuvos laiku prasidėjo jų treniruotė “Palasport Mens Sana” arenoje. Prieš tai ryte kauniečiai surengė vaizdajuosčių su varžovų rungtynių įrašais peržiūrą.
Mačui su Sienos krepšininkais rengiasi dešimt “Žalgirio” žaidėjų: Vidas Ginevičius, Robert’as Peck’as, Tanoka Beard’as, Darjušas Lavrinovičius, Ainars Bagatskis, Dainius Šalenga, Mindaugas Timinskas, Paulius Jankūnas, Simonas Serapinas ir Martynas Andriuškevičius. Visi žalgiriečiai sveiki ir pasirengę šiandien išbėgti į aikštelę. Vakar, tik atvykus į Sieną, “Žalgirį” pasitiko apie 20 sirgalių grupė iš Lietuvos, kurie Italijoje apsistojo jau pirmadienį.
Tuo tarpu “Montepaschi” krepšininkai taip pat rimtai rengiasi rungtynėms ir nėra nusiteikę nusileisti kauniečiams. Vakar Italijos televizijos transliavo reportažus apie tai kaip Sienos ekipa ruošiasi mačui. Italai įdėmiai peržiūrėjo pirmojo susitikimo tarp šių komandų Kaune įrašą, taip pat ir “Žalgirio” bei Pezaro “Scavolini” mačą.

Komentarai