Ištraukti TOP-16 varžybų burtai 0

Šiandien Barselonoje (Ispanija) įvyko Eurolygos TOP-16 varžybų burtų traukimas. 16 stipriausių Eurolygos komandų buvo suskirstomos į keturias grupes. Ekipas iš pirmojo krepšelio į grupes suskirstė Stambulo „Ulker“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas, iš antrojo – Bolonijos „Climamio“ generalinis direktorius Zoranas Savičius, iš trečiojo – FC „Barcelona“ generalinis vadybininkas Manolo Flores, iš ketvirtojo – Madrido „Real“ vyriausiasis treneris Božidaras Maljkovičius. Iškilmingoje ceremonijoje taip pat dalyvavo ir FIBA bei NBA atstovai.

Kauno „Žalgiris“ pateko į F grupę, kurioje susitiks su Bolonijos „Climamio“ (Italija), Atėnų „Panathinaikos“ (Graikija) ir Vitorijos „Tau Ceramica“ (Ispanija) komandomis. Pirmąjį mačą žalgiriečiai žais jau KITĄ SAVAITĘ Kaune su „Panathinaikos“ klubu. Antrajame ture kauniečiai išvykoje susitiks su „Tau Ceramica“, trečiajame – Sporto halėje su „Climamio“, ketvirtajame – svečiuose su „Panathinaikos“, penktajame – Bolonijoje su „Climamio“ ir šeštajame – namie su „Tau Ceramica“.

 D grupė

 E grupė  F grupė  G grupė  Tel Avivo „Maccabi“  Maskvos CSKA  Bolonijos „Climamio“

 Stambulo „Efes Pilsen“

 Zagrebo „Cibona VIP“  „Winterthur FC Barcelona“  Atėnų „Panathinaikos“  Trevizo „Benetton“  Stambulo „Ulker“  Madrido „Real“  Kauno „Žalgiris“  Atėnų AEK  Sienos „Montepaschi“  Pezaro „Scavolini“  Vitorijos „TAU Ceramica“  Sopoto „Prokom Trefl“ 

Komentarai