A.Sireika: „Mūsų grupėje aiškių lyderių nėra“ 0

Valdas KASPERAVIČIUS

Šiandien 16 stipriausių Eurolygos komandų sužinojo su kokiais varžovais joms teks kovoti kitame turnyro etape. Ar burtai buvo sėkmingi Kauno „Žalgiriui“, ką laiko F grupės favoritais? To pasiteiravome „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Antano Sireikos ir komandos kapitono Mindaugo Timinsko.

„Ar sėkmingi mums buvo burtai? Normalūs. Nei džiaugiuosi, nei liūdžiu. Paprasčiausiai sužinojau su kokiais varžovais teks žaisti. Visos į mūsų grupę patekusios komandos yra pajėgios, nenorėčiau išskirti nė vienos“, – mūsų tinklalapiui sakė Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Antanas Sireika, paprašytas įvertinti burtų rezultatus.
Anot „Žalgirio“ stratego, bet kuri ekipa, patekusi į F grupę, gali tapti jos nugalėtoja ar likti paskutinė. „Aiškių lyderių aš nematau, jokie rezultatai nenustebintų. Atėnų „Panathinaikos“ komandą tikriausiai sustiprins ją papildęs gynėjas Ibrahimas Kutluay. Manau, kad su visais varžovais galima žaisti ir laimėti“, – teigė A.Sireika.
Paklaustas, kokie tikslai šioje grupėje bus keliami „Žalgirio“ krepšininkams, treneris atsakė: „Mūsų tikslai lieka tokie patys – iškopti į kitą Eurolygos turnyro etapą“.

„Burtus pavadinčiau vidutiniais. Bolonijos „Climamio“, Atėnų „Panathinaikos“, Vitorijos „Tau Ceramica“ ir Kauno „Žalgiris“ yra apylygio meistriškumo komandos. Tai ir gerai, ir blogai, nes bet kuri ekipa gali nugalėti bet kurią. Vis dėlto šiokiais tokiais F grupės favoritais laikau „Climamio“ krepšininkus“, – sakė „Žalgirio“ kapitonas Mindaugas Timinskas.
Jis teigė, kad žalgiriečiai stengsis pasirodyti kuo geriau ir patekti į kitą varžybų etapą.

Komentarai