„TŪTA“ žengia į mažmeninę rinką 0

„TŪTA“ prekinis vardas iki šiol puikavosi tik ant sporto elito atstovų žaidybinės bei laisvalaikio aprangos, tačiau šį pavasarį „TŪTA“ pristato pirmąją kolekciją – „TŪTA – Žalgiris“, skirtą visiems, kurie mėgsta aktyvų, sportišką gyvenimo būdą bei gyvena pergalių jausmu.

Nuo š.m. balandžio 18 dienos „TŪTA – Žalgiris“ kolekcija pristatoma rinkai sporto aprangos mažmeninės prekybos tinklo „Sport Line“ parduotuvėse Vilniaus "Akropolyje", prekybos centruose „Molas“ ir „Maxima“ Kaune, „Hyper Maxima“ Klaipėdoje bei „Sport Line“ parduotuvėje Šiauliuose. „TŪTA“ stendo lankytojus „Sport Line“ parduotuvėse pasitiks įspūdingos Kauno „Žalgirio“ krepšininkų fotografijos, o pirkėjų laukia intriguojančios staigmenos.

Šalia aprangos profesionaliems sportininkams UAB „TŪTA“ iki šiol siuvo BBL nugalėtojų ir prizininkų: krepšinio klubų „Žalgiris“, „Šiauliai“, Lietuvos ir užsienio komandų laisvalaikio aprangą bei gerbėjų marškinėlius pagal individualius užsakymus. Didžiausią populiarumą pelnė Arvydo Sabonio, Tanoka Beard’o ir Mindaugo Timinsko vardais pažymėti "Žalgirio" fanų marškinėliai, kuriuos sirgaliai tiesiog graibstė. Dažnas „Žalgirio“ gerbėjas ant marškinėlių užrašyti užsisakydavo ir savo paties vardą. Neatsitiktinai naująją „TŪTA – Žalgiris“ kolekciją sudaro tiek žaidybinė, tiek laisvalaikio apranga, kurią žalgiriečiai vilki šį sezoną.

Pasak UAB „TŪTA“ direktoriaus Valentino Navikausko, „pirmosios kolekcijos plačiajai publikai atsiradimą lėmė didelis susidomėjimas „TŪTA“ originalia apranga, skirta krepšininkams, o jų paklausa viršijo mūsų lūkesčius. Toks susidomėjimas „TŪTA“ verčia kreipti įmonės pastangas į mažmeninę sporto aprangos rinką ir teikia vilčių, kad joje išsikovosime vertą rinkos dalį“.

Su „TŪTA“ prekiniu ženklu siejama šiuolaikinė Lietuvos ir pastarojo dešimtmečio Europos sporto istorija. „TŪTA“ ženklu pažymėtais drabužiais SEB Baltijos krepšinio lygoje savo nenugalimumą įrodė Kauno „Žalgiris“, o trečiąją vietą iškovojo Šiaulių „Šiaulių“ krepšininkai.

„TŪTA“ apranga vilkėjo Lietuvos olimpinė Lengvosios atletikos rinktinė ir olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, ledo šokio virtuozai Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, Europos čempionė – Lietuvos moterų krepšinio rinktinė, daugkartiniai Lietuvos futbolo čempionai FBK „Kaunas“, Europos vicečempionė – Čekijos moterų krepšinio rinktinė, Čekijos vyrų krepšinio rinktinė, Latvijos vyrų ir moterų krepšinio rinktinės, Rusijos moterų krepšinio rinktinė, daugelis kitų garsių sportininkų ar komandų.

UAB „TŪTA“ įkurta 1991 metais Anykščiuose, iš kur, bėgant metams, didžioji veiklos dalis (pagrindinė būstinė ir gamyba) buvo perkelta į Kauną, o kiek vėliau (atstovybė) – ir į Vilnių. Šiuo metu bendrovėje „TŪTA“" dirba 50 darbuotojų. Tai specialistai, kuriantys ir gaminantys profesionaliems sportininkams skirtus drabužius. „TŪTA“ veiklos geografija ne tik Lietuva, bet ir kitos šalys: Latvija, Rusija, Baltarusija, Čekija, Danija, Austrija, Vokietija, JAV, Didžioji Britanija, Estija, Ukraina.

Daugiau informacijos:
Kalvarijos g. 9, LT-46349, Kaunas
Tel.: + 370 37 390 990, Faksas: + 370 37 391 188, Mob. tel. 8-685 24 404
El. p.: info@tuta.lt, http://www.tuta.lt/

Komentarai